Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ustawki pod osiągnięcia

Featured Replies

Opublikowano

GRID - achievement za pokonanie developera lub kogoś kto już go ma (nazwy nie pamiętam). W zamian chęctnie pomoge przy osiągnięciach (także z innych tytułów).

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Wyświetleń 97,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Rockstar Table tenis osiągniecia online, najlepiej odrazu pisać na XBL . GamerTag : Jimmy PL

• no to raczej sie nie doczekamy...   chcialby ktos zboostowac multi w Cameron's Avatar aka Avatar: The Game aka Avatar: Gra Komputerowa

• Szukam chętnych na achievementy onlinowe w Medal of Honor: Airborne, potrzebne są chociaż 3 osoby

Opublikowano

Amer, ten achievement jest banalny, wystarczy być wyżej w klasyfikacji od kogoś, kto już ma to osiągnięcie. Nie trzeba wygrać wyścigu. Wbij na demolition derby i wpadnie za pierwszym razem;)

Opublikowano

O widzisz, tego akurat nie wiedziałem, bo z online byłem ostatnio "na bakier" (brak golda). Dzięki!

Opublikowano

Ustawie sie na:

Facebreaker (wszystko online)

Hellboy (Co-op)

Pisac pm, na gg: 11139600 lub gt: Szabla ;)

Opublikowano

Jeżeli ktoś gra jeszcze w Darkness niech da znać bo chciałbym obadać tytuł online a ludzi juz nie ma

Opublikowano

Czekam na kogoś kto zrobi online achy ze mną w Prizefighter oraz Virtua Tennis 3. Crackdown też mam ale nie grałem jak coś to mogę komuś pomóc w czymś...

Opublikowano

Nie mogę zrobić " Custom Player - 1st ranked win " oraz "5 consecutive ranked win " (brakuje mi tam kilku ostatnio straszne mastery graja w virtua ) poza tym powiedział byś mi jak zrobić achy "beat all female pro players" to trzeba na exhibition jeśli nie to jak bo próbowałem i nie mogę tak samo "won using all female pro players" .....

Opublikowano

Custom Player - 1st ranked win oraz 5 consecutive ranked win to rankingowe achivy i może być problem (też ich nie mam), bo weź traf na siebie. Raz okay może się udać ale 5 razy pod rząd ? Cięzko.

beat all female pro players i won using all female pro players robiłem tak:

exhibition, 1 set, ja serwuję i, poziom easy i po kolei grałem każdą zawodniczką i zawodnikiem. Jak każdym rozegrasz przynajmniej jedno zwycięskie spotkanie, achiv powinien wpaść

Opublikowano
Custom Player - 1st ranked win oraz 5 consecutive ranked win to rankingowe achivy i może być problem (też ich nie mam), bo weź traf na siebie. Raz okay może się udać ale 5 razy pod rząd ? Cięzko.

beat all female pro players i won using all female pro players robiłem tak:

exhibition, 1 set, ja serwuję i, poziom easy i po kolei grałem każdą zawodniczką i zawodnikiem. Jak każdym rozegrasz przynajmniej jedno zwycięskie spotkanie, achiv powinien wpaść

No właśnie próbowałem to tak zrobić to tak. Gram Np sharapova vs. sharapova i tak ze wszystkimi zawodniczkami. Powinny wpaść dwa achy nie wpadł żaden. Więc próbuje inaczej biorę jedną zawodniczkę z początku listy i ostatnią i tak jadę jedna po jednej pokonałem wszystkie wszystkimi i nadal ach nie wpadł. Jest coś nie tak ? Jak zrobić też " 1st custom player win " robie wszystko zgodnie z opisem. Biorę np blake i mojego stworzonego gracza w exhibition. Ustawiam wszystko pokonuje go acha nie ma..... Jak odblokować też tych graczy typu king i wszystkie korty( są za to achy). Sorry ,że tak cię męczę i tak dużo pytań zadaje ale ta gra jest strasznie wkurzająca przynajmniej dla mnie jeśli chodzi o achy.

Opublikowano

Crackdown - coop

gt murphy1693

GROMII jak jesteś jeszcze chetny slij zapro

Opublikowano
No właśnie próbowałem to tak zrobić to tak. Gram Np sharapova vs. sharapova i tak ze wszystkimi zawodniczkami. Powinny wpaść dwa achy nie wpadł żaden. Więc próbuje inaczej biorę jedną zawodniczkę z początku listy i ostatnią i tak jadę jedna po jednej pokonałem wszystkie wszystkimi i nadal ach nie wpadł. Jest coś nie tak ? Jak zrobić też " 1st custom player win " robie wszystko zgodnie z opisem. Biorę np blake i mojego stworzonego gracza w exhibition. Ustawiam wszystko pokonuje go acha nie ma..... Jak odblokować też tych graczy typu king i wszystkie korty( są za to achy). Sorry ,że tak cię męczę i tak dużo pytań zadaje ale ta gra jest strasznie wkurzająca przynajmniej dla mnie jeśli chodzi o achy.

bierz pierwszą zawodniczkę i graj po kolei, z pierwszą, potem z drugą itd. jak skończysz bierzesz drugą zawodniczkę i grasz z pierwszą, drugą itd.

To samo z facetami i powinien wpaść

1st custom player win - tylko mecze rankingowe !

king i duke - grasz turniej (easy, 1 set, ty serw) i musisz dojść do finału bez straty punktu i:

- by odkryć jednego wygrywasz finał turnieju i po tym masz pojedynek z nim (chyba nawet wygrać nie trzeba by go odkryć, ale mogę się mylić)

- by odkryć drugiego w finale musisz prowadzić 40-0, przegrać 3 piłki do stanu 40-40 i wygrać. reszta jw.

SEGA standardowo ma w(pipi)iające achivy i handicap.

NBA STREET Homecourt

Online Showdown

Play 10 Games Online.

King of the Court

Win 10 consecutive games in Online.

70 Punktów

Dwa achivy. Za 10 meczów online i 10 meczów wygranych pod rząd.

Można robić nierankingowe, więc prościzna.

Edytowane przez Kroolik

Opublikowano
Kogoś do achivów Co-op i multi w Halo 3

Ja jestem chętny.

Motaj Wojtka i sie zrobi. Ustalcie jakis termin i ja sie dostosuje.

Opublikowano

Mnie tez brakuje kilku czaszek i terminali w Hejlol 3, mozemy w 4 poleciec.

Flik chetny na co op'a w Gearsach?

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Psyko, ty z nami na multi chodź grać, a nie :P

Opublikowano

Od jutra powiniene, byc o 18.30, fistach rankingowe hostujesz?

Opublikowano
Mnie tez brakuje kilku czaszek i terminali w Hejlol 3, mozemy w 4 poleciec.

Flik chetny na co op'a w Gearsach?

Mielismy grac to na Gearsy polecieliscie ;P

A samych Gearsow nie mam.

Edytowane przez Flik

Opublikowano

No i szukam kogos chetnego na PGRa 4, najlepiej kilka osob.

Opublikowano

Zaczynam HARD w "The Darkness" i gdy skończe to będe potrzebował pomocy przy achievach online. Ktoś sie pisze ?

EDIT 1:

Dante ja bede grać multi w Darkness ale nie mam teraz golda a pod ręką only 2 kody na 48h. aby zrobić wszystkie achievy online potrzeba grać w CTF min.3 osoby. Zajmie to ok . 9 godzin grania dla 1 osoby. Total hardcore ale ja sie pisze i juz kogoś szukam na x360a.org.

Edytowane przez Mani

Opublikowano
Zaczynam HARD w "The Darkness" i gdy skończe to będe potrzebował pomocy przy achievach online. Ktoś sie pisze ?

EDIT 1:

Dante ja bede grać multi w Darkness ale nie mam teraz golda a pod ręką only 2 kody na 48h. aby zrobić wszystkie achievy online potrzeba grać w CTF min.3 osoby. Zajmie to ok . 9 godzin grania dla 1 osoby. Total hardcore ale ja sie pisze i juz kogoś szukam na x360a.org.

Mówisz o Darkness?? Jeśli tak to wystraczą 2 osoby do grania i co smieszniejsze, moga te 2 osoby być w 1 druzynie, a w drugiej 0 osób. Raz Ty biegniesz po flagę, raz kumpel i obaj dostajecie jedną wygraną z każdym kolejnym meczem :) Chyba tylko 1 achievement jest który wynaga 4 osób (żeby przeżyc cały mecz bez killa czy jakos tak).

Opublikowano

Ktoś chętny do Table Tennis ? Najlepiej piszcie via PW.

edit: nieaktualne.

Edytowane przez jasiopatryk

Opublikowano

kto mi pomoże w gta IV ?? muszę wykonać wyścig bez zniszczenia już prawie to przeszedłem pare razy ale zawsze jakiś cymbał przed metą mnie walną i nie zaliczało mi acziva :/ jak co to mój GT to Vivideraxis :-)