Opublikowano 14 kwietnia 201015 l Poszukuje dwuch chętnych do co-op'a na veteranie w Operation Flashpoint Dragon Rising, oraz do Wormsów i Switchball... Edytowane 14 kwietnia 201015 l przez Kromi
Opublikowano 14 kwietnia 201015 l do Worms'ów mogę się podłączyć. daj znać jak uzbierasz resztę to się odpali.
Opublikowano 15 kwietnia 201015 l Kto jest chętny na acziki z BC2 : Zabiciu 5 graczy z listy przyjaciół oraz zabicie 20 graczy po przez zawalenie budynku . Proszę o wysłanie zapra na XBL . Ustawimy się na weekend ( piątek od 20:00 , Sobota od 15:00 ) Pisać smiało na XBL raiders25 . Im więcej chętnych tym lepiej .
Opublikowano 23 kwietnia 201015 l chce ktos nabic achievementy w borderlands? Wygranie areny, 15 misji i zabicie bossa. jestem chętny zlapiemy się na live
Opublikowano 24 kwietnia 201015 l Poszukuję 5 ludzi do achievementów w F.E.A.R. 2, mianowicie Flash Dance (Kill 3 players while blinded from a shock grenade during any ranked match) i nabijanie punktów do achievementa Four Star General. Mój gamertag to xGARGULECx , jeśli jesteś chętny to wyślij mi wiadomość na konsolę, powinienem być praktycznie codziennie.
Opublikowano 29 kwietnia 201014 l Lost Planet . Znajdzie się ktoś chętny na boostowanie achivów za multi ? Lista na FOTO Edytowane 29 kwietnia 201014 l przez wjehu
Opublikowano 30 kwietnia 201014 l Poszukuję 1-2 ludzi do gry DIRT 2,głównie po to,aby zdobyć achieva za wygranie przeciwko 7 graczom,ewentualne nabijanie expa rowniez mile widziane.Ustawka odbędzie się dziś(30.04.10) około godz. 19 ,a jeśli nie wypali to zaraz po dlugim weekendzie.Mój GT:Evil Gaara PL.
Opublikowano 1 maja 201014 l Witam. Szukam jednej chętnej osoby, która zrobiła by ze mną wszystkie 20 fal Last Stand/Ostatni Bastion na najniższym poziomie Rookie (50GS) i wszystkie mapki w Face-off. Zależałoby mi na niedzieli. Wysyłajcie zaproszenia. Gra oczywiście Splinter Cell Conviction. Edytowane 1 maja 201014 l przez Q-Jot
Opublikowano 5 maja 201014 l Witam Razem z kumplem szukamy 2 chętnych do HAWX, kampania i multi. Pzdr
Opublikowano 8 maja 201014 l Potrzebuje kogoś do zdobycia osiągnięć w Fable II GOTY. Konkretnie tych: The Bibliophile, The Concierge, The Fowl Player.
Opublikowano 11 maja 201014 l MX vs. ATV Reflex Potrzebuję...10 osób do achieva "To the Victor? - 15G" Place 1st in an Xbox LIVE Playlist Match with 11 human opponents. Wiem, że jest to prawie niewykonalne, ale chętni pisać na GT promilek
Opublikowano 11 maja 201014 l Gry Xbox 360: -Halo 3 -Gears of War 2 -Crackdown Gry arcade: -Duke Nukem 3d -Doom -Worms -Brain Training Prosze o kontakt via: -PM -mail -Gadu-Gadu -Xbox Live "Maka POL"
Opublikowano 18 maja 201014 l Czy byłby ktoś chętny do zrobienia achiva za zniszczenie 2.0 w Bad Company 2 - potrzebne jest przynajmniej 6 osób by zrobić to na drużynowej gorączce. Można by to zrobić w weekend w godzinach wieczornych bo wtedy przeważnie każdy ma czas. Narazie jest 2 chętnych ja i NiconPL. Edit: Jest już 5 osób - jeszcze 3 i można robić
Opublikowano 20 maja 201014 l Znajda sie jacys chetni do pomocy w Halo 3 ? Brakuje mi 2 achievementow do 1750GS ;] Delicious Brains On a Mythic map, infect 2 humans during any ranked or social match. oraz Zombie Repeller On a Mythic map, kill 2 Zombies during any ranked or social match. Trudno trafic samemu na tryb Zombie w Rumble Pit, w dodatku wszyscy ludzie musza miec mapki z Mythica (albo plyte od ODST). Wspolnie poszloby szybciej, ofkoz pomoge w innych achievementach jakby co ;] EDIT: Juz nieaktualne Edytowane 20 maja 201014 l przez Ins
Opublikowano 20 maja 201014 l o ile mi wiadomo to h3 nie da się zrobic ustawki , sam próbowałem kiedyś kilkakrotnie.
Opublikowano 20 maja 201014 l moze ktos chetny do odst ? na kampanie ja chętny ale na normalu nie lubię się trudzić w grze