Opublikowano 20 lutego 200817 l Poszukuje kogoś do Achievementów na multi do Halo 3, MEFI23, elsaint napisałem do Was na XBL, ktoś jeszcze chętny?
Opublikowano 20 lutego 200817 l Poszukuje kogoś do zrobienia online achievmentów w Fuzion Frenzy 2 jak będe miał zdrapkę moge porobić/ jak już zdobęde to sie odezwę Edytowane 20 lutego 200817 l przez Dante
Opublikowano 20 lutego 200817 l Szukam kogoś do Guitar Hero 3: Easy Duo - 10G Earn 5 stars on all Co-op songs for the Easy difficulty Bo to chyba można online co-op :> Edytowane 20 lutego 200817 l przez Bojan_Zaw
Opublikowano 20 lutego 200817 l Poszukuje kogoś do zrobienia online achievmentów w Fuzion Frenzy 2 jak będe miał zdrapkę moge porobić/ jak już zdobęde to sie odezwę Kod to nie problem W sobotę dałbyś radę?
Opublikowano 22 lutego 200817 l szukam kogos do burnouta paradise ? najlepiej kilka osob do porobienia Challenges GT - rurson
Opublikowano 23 lutego 200817 l Szukam kogoś do Guitar Hero 3: Easy Duo - 10G Earn 5 stars on all Co-op songs for the Easy difficulty Bo to chyba można online co-op :> nie warto. lepiej zapros kogos i przegrajcie razem kariere na 5 gwiazek. wtedy dostaniesz 2 achievmenty.
Opublikowano 23 lutego 200817 l Szukam kogoś do Guitar Hero 3: Easy Duo - 10G Earn 5 stars on all Co-op songs for the Easy difficulty Bo to chyba można online co-op :> nie warto. lepiej zapros kogos i przegrajcie razem kariere na 5 gwiazek. wtedy dostaniesz 2 achievmenty. To daj mi drugą gitarę Nie zamierzam grać na padzie...
Opublikowano 23 lutego 200817 l Autor Ktoś jeszcze na co-opa w H3? sprzedaje niedługo tą grę, więc szybko trza by zrobic. Forza Motorsport- 1.000.000 kredytow i resztę online się ustawię.
Opublikowano 23 lutego 200817 l Dzisiaj mogę do Forzy2 Szukam kogos do crobienia misji 2.3 w Undertow na ultra bo tylko jej brakuje mi do achiva a nie moge zrobic
Opublikowano 24 lutego 200817 l To daj mi drugą gitarę Nie zamierzam grać na padzie... nie musisz. znajomemu daj pada. na easy wystarczy 5 minut zeby zalapal ocb i dajecie elsaint na legendary? Edytowane 24 lutego 200817 l przez kim
Opublikowano 24 lutego 200817 l Do Forzy z tego co wiem trzeba najlepiej trochę więcej osób. Ale też bym był chętny na 1 000 000 kredytów online. I jeszcze chętnie: - F.E.A.R. - achievementy online - Kameo - co-op
Opublikowano 25 lutego 200817 l Jakuza/Dante Nadal jestescie chetni na achievementy w Fuzion Frenzy 2 ? Po sieci nie idzie nikogo znalesc i mam nadzieje, ze jeszcze sie nie ustawiliscie
Opublikowano 26 lutego 200817 l Jakuza/Dante Nadal jestescie chetni na achievementy w Fuzion Frenzy 2 ? Po sieci nie idzie nikogo znalesc i mam nadzieje, ze jeszcze sie nie ustawiliscie No ja czekam dalej na przesyłkę, myślałem że będzie w piątek i pod to się ustawiałem Niestety narazie FF2 nie mam i nie wiem kiedy dojdzie...poczta i ich polecony priorytet...
Opublikowano 26 lutego 200817 l Ja szukam ludzi do CO-OPa przez XBL w Gearsach do ukończenia gier na Hardcore i na Insane. Hardcore od 3 aktu a Insane cała gra ;].
Opublikowano 26 lutego 200817 l ==' Tego to nie wiedziałem... No to pozostaje Insane, bo na chwile obecną nie przejde tego sam.
Opublikowano 26 lutego 200817 l ==' Tego to nie wiedziałem...No to pozostaje Insane, bo na chwile obecną nie przejde tego sam. Ale jest taki Bojan i ci w tym pomoże Wyślij mi FR, to będziemy grać, bo kumpel nie ma ochoty grać dalej
Opublikowano 26 lutego 200817 l Szukam 5-tki chętnych osób do ustawki w Burnout Revenge oraz jednej, która zrobi ze mną cały online. Jacyś chętni?
Opublikowano 27 lutego 200817 l Autor Gears of War- insane, co-op. Halo 3- legendary, co-op Forza 2- 1.000.000 kredytów. Nie róbta syfu, PM i FR proszę.
Opublikowano 27 lutego 200817 l Ja już mam Fuzion Frenzy 2 - więc mogę zrobić wreszcie online'owe achivy w tej grze ^_^
Opublikowano 27 lutego 200817 l Wyslalem Ci juz friend requesta na XBL ;] Jakby ktos jeszcze byl chetny to wysylac info na Live ^_^
Opublikowano 28 lutego 200817 l Vampire Rain - wszystko online. Kontakt ze mną będzie utrudniony ponieważ nie posiadam headseta, z chętnym mogę komunikować się przez gg.