Opublikowano 13 października 200816 l DS Classic Metroid Prime Hunters The World Ends With You miasto: Augustów (od TIR-ów i mitycznej obwodnicy;)
Opublikowano 15 października 200816 l NDS Lite Limited Edition - bordowy bo fajny xD R4 + 2gb (tak tak troszkę nie doczytałem xD, za 2 miechy pewnie acekard 2 będzie) The World Ends With You Miasto: Gniezno
Opublikowano 15 października 200816 l NDS Lite Black z podstawowym wyposażeniem (ma już ponad rok i przycisk R coś zdycha)+R4. ;-) Miasto: Zakopane
Opublikowano 1 listopada 200816 l + DS Lite silver + folijka HORI (dolny ekran) + 2 rysiki + pokrowiec biały + micro SD 2G pqi + Wawa
Opublikowano 28 grudnia 200816 l Nintendo DS Classic - 04r Gry: Pokemon Pearl, Another Code: Two Memories, Lost in Blue, Final Fantasy III programator r4 Akcesoria: yyy... no pokrowiec, folijka na dolny ekran której nie używam, słuchawki, microSD TF 2gb Miasto: Góra
Opublikowano 28 grudnia 200816 l NDS Lite czarny + nagrywarka TTDS + acekard 2.1 niedlugo + etui miasto: Warszawa
Opublikowano 18 stycznia 200916 l NDS Lite, czarny gry: Dr Kawashima's Brain Training: How Old Is Your Brain? .
Opublikowano 20 stycznia 200916 l Back In Business, spowrotem NDS in da house ! NDS White Light + [R](olling)4 +1gb miłości
Opublikowano 25 stycznia 200916 l DS Lite czarny + plastikowa obudowa. Do tego wymieniony górny ekran (stary padł zaraz po minieciu gwarancji) + R4 z 2 giga XD Do tego oryginal Mario
Opublikowano 30 stycznia 200916 l ja wczoraj odebralem przesyłkę. nd lite, wersja złota sprzedawana z phantom hourglass. udało mi się kupić na allegro za 250 zł. stan powiedziałbym idealny. do tego nintendogs ale jeszcze nie miałęm go w rękach moja super-anty-konsolowa dziewczyna (czasami tylko gitarę chwyci ) 'sprawdza', hehe. co ciekawe nie gra w nintendogs, chociaż też się podobało, ale w zeldę właśnie. a ja już myślałem że nigdy jej nie przekonam (nawet wii nie pomogło...) do grania. ps. złoty ds jest paskudny
Opublikowano 6 lutego 200916 l Ds lite biały+ Dr.Kawashima's Brain training Edytowane 7 lutego 200916 l przez zaq123456
Opublikowano 16 lutego 200916 l Mam i ja ! lite czarny i jakieś 5 gier, które mi dorzucił allegrowicz
Opublikowano 15 marca 200916 l zielony NDS lite kupiony tydzień temu. wciągło mnie jak kreska w nos..
Opublikowano 22 kwietnia 200916 l Ds Classic oryginalnie szary ale mam 2 inne obudowy aktualnie zielona z logo Zedy, R4ds +1 i 2gb, acekard2.1 + 8gb, ręcznie robiona ładowarka usb i 3 akumulatory 850ma... Kocham tą konsolkę, do szczęścia brakuje mi jedynie 3in1 expansion :-( A i zapomniał bym ok 20GB gier na HDD Edytowane 22 kwietnia 200916 l przez KiNiO_64
Opublikowano 22 kwietnia 200916 l A i zapomniał bym ok 20GB gier na HDD Zaje - k*rwa - biście, wzbudziłeś we mnie prawdziwy podziw. Widać, że KOCHASZ DSa...