Opublikowano 27 kwietnia 201014 l Zauważyłem ostatnio, że w Lidlu wprowadzili jakąś podróbę Knoppersa, 12 wafli w cenie ok 5 zł. Dobry biznes zważywszy na to, że w smaku praktycznie nic się nie różni (o ile nie jest lepsze) od produktu Storcka. Edytowane 27 kwietnia 201014 l przez Kazuo
Opublikowano 27 kwietnia 201014 l jak już o waflach rozmawiamy, to najlepsze są teatralne Edytowane 27 kwietnia 201014 l przez Yakubu
Opublikowano 27 kwietnia 201014 l prince polo nie za slodki i ogolnie smaczny. przypomnialo mi sie ze dawno nie jadlem
Opublikowano 28 kwietnia 201014 l Ogółem za dużo wafli nie wciągam, a jak już to najczęściej jakąś wariację Prince Polo (mleczne/orzechowe/zwykłe) i takie wafelki trójkątne, których nazwy zapomniałem.
Opublikowano 30 kwietnia 201014 l Dobre i tanie <ok> Ale i tak najlepsze, których nic nie pobije: Tylko czekoladowy smak. Miażdżą wszystko.
Opublikowano 2 maja 201014 l ostatnio najbardziej smakują mi właśnie te czeskie wafle, na obrazku powyżej, są pyszne i tanie ( jakieś 0,90 gr).
Opublikowano 19 sierpnia 201014 l Według mnie Knopersy najlepsze, uwielbiam ich smak . Zaraz po nich jakieś Grześki, Princessy, Prince Polo itd.