Opublikowano środa o 23:582 dni Bardzo fajna ta Mumia 2026, gdyby nie to że pod koniec zamienia się to w rodzinę addamsów na pełnej to byłoby na równi z evil dead.
Opublikowano czwartek o 14:471 dzień Świat horrorkowo-thrillerkowy... nie śpi. No i dobra nasza. Ciekawy newsik na ,,FDB/PL" odnośnie filmu twórcy Drive... Nie powiem, nie powiem. Prezentuje się ten tytuł co najmnije dość intrygująco. Za wiele nie zdradza, no i chyba o to chodzi w tego typu filmach, co nie? :D 14 godzin temu, Rtooj napisał(a):Bardzo fajna ta Mumia 2026, gdyby nie to że pod koniec zamienia się to w rodzinę addamsów na pełnej to byłoby na równi z evil dead.No włacha, zakończenie... dosłownie ostatnie dziesiątki sekund, trochę rozmiękcza całość. Bo węszę tu sequel.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Obejrzałem nową Mumie, bardzo spoko, czego innego się spodziewałem. Przez większość filmu chciałem wystawić mocne 7, ale końcówka za bardzo poszła w kopie egzorcysty, 6+/10.