Opublikowano 28 października 20168 l Oglądał ktoś Ouija: narodziny zla? Mega gó.wno czy gó.wno, ale można obejrzec? prawdopodobnie kto obejrzał już nie żyje.
Opublikowano 28 października 20168 l Fakt Butt, nie zwróciłem uwagi. Ontopic, na taki trailer się natknąłem, cholera wie co z tego będzie ale wygląda nawet obiecująco.
Opublikowano 29 października 20168 l Wygląda to dziadowsko a budżet chyba nie przekroczył 10 tysięcy dolarów.
Opublikowano 31 października 20168 l Ach, jak co roku filmowy wieczór z "VHS HELL", dzisiaj na powtórkę lecą:*DeepStar Six*Split Second*LifeforceJak widać temat przewodni to Alien Rip-offs (nawet film z Hauerem można pod to podciągnąć :v)
Opublikowano 31 października 20168 l Duży plus za Split Second. DeepStar ujdzie (na pewno lepszy niż Leviathan o podobnej tematyce) a fenomenu Lifeforce nigdy nie zrozumiem. Ze staroci u mnie dziś w planach The Burning i The Fog.
Opublikowano 31 października 20168 l Ja dzisiaj napier.dalam Black Sunday bo leży na dysku już z dobrych 5 lat, ale przyszła pora!
Opublikowano 31 października 20168 l Duży plus za Split Second. DeepStar ujdzie (na pewno lepszy niż Leviathan o podobnej tematyce) a fenomenu Lifeforce nigdy nie zrozumiem. Ze staroci u mnie dziś w planach The Burning i The Fog. Lifeforce zawdzięcza swój status cyckom pani May, udziałowi Stewarta i końcówce, też nie przepadam, ale przyszła pora i na odświeżenie tego filmu (prawie przegłosowałem włoskie rip-offy Aliena, ale ostatecznie znajomi byli na nie). DeepStar to wspomnienie sięgające jeszcze dzieciństwa i chyba z dekadę nieodświeżany. Split Second wreszcie uda się pokazać znajomym. Musiał się znaleźć. Edit: O, The Burning będzie dobry na wieczór z klasycznymi slasherami. OST nie zestarzał się ani trochę - kto też by przypuszczał, że scenarzysta tego filmu będzie tak ważną postacią w przemyśle filmowym. Edytowane 31 października 20168 l przez Hendrix
Opublikowano 31 października 20168 l Jak klasyczne slashery to nie wypada nie znać My Bloody Valentine, Hell Night, Prom Night czy Sleepaway Camp
Opublikowano 31 października 20168 l Ano, oczywiście w wypadku tego pierwszego chodzi o pierwotną wersję, zresztą drugi film, który napisał Beaird też pasuje do listy (Happy Birthday to Me).
Opublikowano 31 października 20168 l Ano, oczywiście w wypadku tego pierwszego chodzi o pierwotną wersję Ma się rozumieć - remake to kupa - aż szkoda było patrzeć jak Tom Atkins się tam męczył. Happy Birthday... znam ale po zwalonej końcówce jakoś mnie nie ciągnie do powtórki z seansu. Z mniej znanych slasherów jeszcze można zerknąć na Tourist Trap, Madman, Terror Train lub April Fool's Day.
Opublikowano 31 października 20168 l A z nowszych slasherów jakieś perełki wyłapaliście wśród tony crapu? Od siebie polecam All the boys love Mandy Lane, no kurde, dało się oglądać nawet z przyjemnością, a zakończenie całkiem zaskakujące.
Opublikowano 31 października 20168 l Nic z nowości nie przychodzi mi do głowy - zabawne, że najgorsze tytuły sprzed lat wyglądają jak dzieła wybitne w porównaniu z tym czym raczą nas dzisiaj. Ostatni dobry slasher jaki przychodzi mi do głowy to autoparodystyczny Dr Giggles z 1992 roku.
Opublikowano 31 października 20168 l Ostatnio widzialem horror ktorego cala akcja dziala sie na ...pulpicie . Wydaje sie durne ale naprawde wciaga. http://www.filmweb.pl/film/Cybernatural-2014-721672
Opublikowano 1 listopada 20168 l Ostatnio widzialem horror ktorego cala akcja dziala sie na ...pulpicie . Wydaje sie durne ale naprawde wciaga. http://www.filmweb.pl/film/Cybernatural-2014-721672 Widziałem z żonka ostatnio. Powiem tyle, ze film ogląda sie duzo lepiej, niz można by przypuszczać. Takie 6+.
Opublikowano 3 listopada 20168 l Koszmarna opowiesc wigilijna. Swietne połaczenie baśni i horroru. Film zalatuje mocno kapitalnym trick r treat. Tez mamy oddzielne historie ktore sa naprawde ciekawe plus kazda z nich konczy sie w orginalny sposob. Jak komus podobał sie Krampus i Trick r treat to polecam. Dla mnie mocne: 7/10.
Opublikowano 4 listopada 20168 l Nie ośmieliłem się oglądać Krampusa chociaż lubię 2 pierwsze Sharknado. Za to oglądałem kiedyś fajny film na vod o Mikołaju we własnej osobie co robił dobrą rzeź w małym miasteczku, jeździł na koniu.. M ktoś ogarnia?
Opublikowano 4 listopada 20168 l Mnie tak średnio się podobała ta Koszmarna opowieść wigilijna, dałem chyba 5 na filmwebie. Dobra była jedna opowieść, był w niej fajny twist, kto oglądał ten wie o co chodzi. Natomiast Krampus dużo bardziej mi się podobał. Pewnie o Mikolaju. Trzeba przyznac ze ladnie polaczone byly te historie. Jak by ktos znał podobne tytuły to podawajcie. I tez nie wiem co ma wspolnego Krampus z Sharknado... Edytowane 4 listopada 20168 l przez Ma_niek
Opublikowano 4 listopada 20168 l jj jest głupi, może dlatego mu się zlewają filmy. A z mikołajem ten film polecałem przy okazji kłotni 1.0.0 o crampusie
Opublikowano 4 listopada 20168 l PS. Wujek, co ma Krampus wspólnego z Sharknado? Cyba za bardzo nie ogarniasz o jakim filmie piszemy. Dla mnie podobny poziom generalnie - crap, który ma rzeszę swoich fanów. Jednym się podoba, drugim nie. @Milan - czy zamiast jęczenia jak stara picza możesz tytuł podać?
Opublikowano 4 listopada 20168 l Jaki crap?. Obejrzyj takiego Krampusa a pozniej te gówniane Sharknado. Tylko tego Krampusa z tamtego roku bo jest tylko jedna czesc tego filmu.