Posted January 24, 200817 yr Mnie dotychczas najbardziej wciągnęły: The Chronicles of Riddick, Black i Def Jam FFNY...
February 25, 200817 yr NO ja aktualnie przechodze Splinter Cell:Double Agent,naprawde fajna gierka zresztą wszystkie czesci sa super
March 24, 200817 yr Ja skończyłem niedawno Breakdown, wczoraj zaliczyłem do końca Dreamfall (obie gry POLECAM (!)) a dzisiaj rano zacząłem Scrapland - boska gierka
March 27, 200817 yr Ja skończyłem niedawno Breakdown, wczoraj zaliczyłem do końca Dreamfall (obie gry POLECAM (!)) a dzisiaj rano zacząłem Scrapland - boska gierka Cholera breakdown nigdy nie skończyłem przez te lasery
April 9, 200817 yr Aktualnie Halo, Toca 2, Outrun 2006 - bardzo przyjemna gierka - niezastąpiony na krótkie sesyjki
April 20, 200817 yr Kto chce popykać w Spikeout: Battle Street na Xbox 1 przez XLink Kai pisać na gg 5473221. Najlepiej treść wiadomości, żeby nie zaczynała się od "cześć" albo "jesteś?" Jestem dostępny w weekendy najczęściej Nick w grze to: rudy1981_PL
July 4, 200816 yr Na szczęście mój xbox powrócił do żywych i dzisiaj udało mi się ukończyć w pełni karierę w NFS Most Wanted na 100%. Mam także nadzieje na to że jeszcze dzisiaj zdążę pograć w Forze. Życie gracza w wakacje jest piękne
July 24, 200816 yr Sorry za double post, ale jednej rzeczy nie rozumiem, ten temat ma tylko 2 strony (!!!!!!!!), taki sam temat tylko w dziale PS2 ma 53 strony. Czy naprawdę już prawie nikt nie posiada Xa? Edited July 24, 200816 yr by matiz23
July 25, 200816 yr Sorry za double post, ale jednej rzeczy nie rozumiem, ten temat ma tylko 2 strony (!!!!!!!!), taki sam temat tylko w dziale PS2 ma 53 strony. Czy naprawdę już prawie nikt nie posiada Xa? Może po prostu tu nie zaglądają A teraz na temat ostatnio skończyłem Call of Duty 3 a teraz gram w Breakdown'a i R: Racing Evolution , obie gry mnie trochę rozczarowały.
November 6, 200816 yr Nieprzerwanie do znudzenia: PES5, Burnout Revenge, NFS:MW, DoA:Ultimate, Halo2... Dla rozerwania sie i odstresowania DoA:Xtreme Beatch Volleyball a od czasu do czasu FIFA Street 2, Spartan:Total Warrior. No i zabieram sie do Ninja Gaiden...
November 13, 200816 yr Ninja Gaiden Black, Dead to Rights, Reservoir Dogs, póki co Edited November 13, 200816 yr by KIELiCH