Opublikowano 24 stycznia 200817 l Mnie dotychczas najbardziej wciągnęły: The Chronicles of Riddick, Black i Def Jam FFNY...
Opublikowano 25 lutego 200817 l NO ja aktualnie przechodze Splinter Cell:Double Agent,naprawde fajna gierka zresztą wszystkie czesci sa super
Opublikowano 24 marca 200817 l Ja skończyłem niedawno Breakdown, wczoraj zaliczyłem do końca Dreamfall (obie gry POLECAM (!)) a dzisiaj rano zacząłem Scrapland - boska gierka
Opublikowano 27 marca 200817 l Ja skończyłem niedawno Breakdown, wczoraj zaliczyłem do końca Dreamfall (obie gry POLECAM (!)) a dzisiaj rano zacząłem Scrapland - boska gierka Cholera breakdown nigdy nie skończyłem przez te lasery
Opublikowano 9 kwietnia 200817 l Aktualnie Halo, Toca 2, Outrun 2006 - bardzo przyjemna gierka - niezastąpiony na krótkie sesyjki
Opublikowano 20 kwietnia 200817 l Kto chce popykać w Spikeout: Battle Street na Xbox 1 przez XLink Kai pisać na gg 5473221. Najlepiej treść wiadomości, żeby nie zaczynała się od "cześć" albo "jesteś?" Jestem dostępny w weekendy najczęściej Nick w grze to: rudy1981_PL
Opublikowano 4 lipca 200816 l Na szczęście mój xbox powrócił do żywych i dzisiaj udało mi się ukończyć w pełni karierę w NFS Most Wanted na 100%. Mam także nadzieje na to że jeszcze dzisiaj zdążę pograć w Forze. Życie gracza w wakacje jest piękne
Opublikowano 4 lipca 200816 l Łoł jak powiesz mi jak odpalić GoW i Forze 2 na X'ie to stawiam Ci browca
Opublikowano 24 lipca 200816 l Sorry za double post, ale jednej rzeczy nie rozumiem, ten temat ma tylko 2 strony (!!!!!!!!), taki sam temat tylko w dziale PS2 ma 53 strony. Czy naprawdę już prawie nikt nie posiada Xa? Edytowane 24 lipca 200816 l przez matiz23
Opublikowano 25 lipca 200816 l Sorry za double post, ale jednej rzeczy nie rozumiem, ten temat ma tylko 2 strony (!!!!!!!!), taki sam temat tylko w dziale PS2 ma 53 strony. Czy naprawdę już prawie nikt nie posiada Xa? Może po prostu tu nie zaglądają A teraz na temat ostatnio skończyłem Call of Duty 3 a teraz gram w Breakdown'a i R: Racing Evolution , obie gry mnie trochę rozczarowały.
Opublikowano 6 listopada 200816 l Nieprzerwanie do znudzenia: PES5, Burnout Revenge, NFS:MW, DoA:Ultimate, Halo2... Dla rozerwania sie i odstresowania DoA:Xtreme Beatch Volleyball a od czasu do czasu FIFA Street 2, Spartan:Total Warrior. No i zabieram sie do Ninja Gaiden...
Opublikowano 13 listopada 200816 l Ninja Gaiden Black, Dead to Rights, Reservoir Dogs, póki co Edytowane 13 listopada 200816 l przez KIELiCH
Opublikowano 13 listopada 200816 l W nic nie gram jak jestem na klocku, no poprostu nie daje rady sie skupic