Posted February 11, 200817 yr Dzisiaj wystartowała nowa edycja wygraj ligę Ktoś zakłada ligę tak jak było to na jesieni ??
February 11, 200817 yr O shit, zrestartowali statsy jesienne? Mialem taki chytry plan, by zapisac sobie tanich graczy, ktorzy zdobyli na jesieni duzo punktow i ich kupic, ale zapomnialem
February 14, 200817 yr Hm, jak komus sie chce, to niech zalozy, ja jeszcze nawet sie nad skladem nie zastanawialem, wiec mi troche zejdzie.
February 22, 200817 yr Witam zgromadzonych w studiu oraz przed telewizorami. Edited February 5, 20205 yr by Guest
April 1, 200817 yr Jak się okazało na złe Ci to nie wyszło;] Ogółem to lipa coś, max wynik 45pktów, a Obso wciąż odskakuje. Oby to nie była runda w stylu "ledwo się zaczęło, a zwycięzcę już znamy" , nie odpuszczę;p
April 2, 200817 yr Author Zapomniałem o piłkarzykach i raczej odpadłem z walki o majstra, bo mam do Obso aż 80pkt... jednak z Lorackiem o puchar UEFA powalczę zrobiłem zmiany...duże zmiany, więc powinienem odrabiać straty
May 21, 200817 yr Runda wiosenna juz sie nie cieszyla takim zaintreresowaniem, byla mniejsza motywacja i grajacy czesto olewali zmiany;] Na koniec wyglada to tak: 1. Obsolete 604 2. JakuzaPL 532 3. Lorack 522 W klasyfikacji ogolnej dwoch kolesi skonczylo z taka sama iloscia punktow, a trzeciemu zabraklo jednego;f Aha, juz niedlugo "wygraj euro" podobno.
July 23, 200816 yr Kolejna edycja Wygraj Ligę. Założyłem już ligę prywatną forum. Nazwa jak rok temu "psxextreme", a kod dostępu to: 936749349. Zapraszam
August 8, 200816 yr Ja wolę Ligę Mistrzów, w polskiej to nie da rady nic przewidzieć. Podejrzewam, że zwycięży ten, kto przekupi sędziego, żeby jego zawodnicy strzelali gole, a konkurencja łapała czerwone kartki.
August 8, 200816 yr Author fuck, zapomniałem o piłkarzykach...w tył o jedną kolejkę ale mój Dreamteam po weekendzie wkroczy do gry
September 5, 200816 yr Wygraj Ligę Mistrzów będzie mieć niesamowitą pulę nagród w wysokości 60 złotych. http://www.wygrajligemistrzow.pl/article.p...51&cat_id=1 Ciekawe, ile dla zwycięzcy?