Opublikowano 11 lutego 200817 l Dzisiaj wystartowała nowa edycja wygraj ligę Ktoś zakłada ligę tak jak było to na jesieni ??
Opublikowano 11 lutego 200817 l O shit, zrestartowali statsy jesienne? Mialem taki chytry plan, by zapisac sobie tanich graczy, ktorzy zdobyli na jesieni duzo punktow i ich kupic, ale zapomnialem
Opublikowano 14 lutego 200817 l Hm, jak komus sie chce, to niech zalozy, ja jeszcze nawet sie nad skladem nie zastanawialem, wiec mi troche zejdzie.
Opublikowano 22 lutego 200817 l Witam zgromadzonych w studiu oraz przed telewizorami. Edytowane 5 lutego 20205 l przez Gość
Opublikowano 1 kwietnia 200817 l Jak się okazało na złe Ci to nie wyszło;] Ogółem to lipa coś, max wynik 45pktów, a Obso wciąż odskakuje. Oby to nie była runda w stylu "ledwo się zaczęło, a zwycięzcę już znamy" , nie odpuszczę;p
Opublikowano 2 kwietnia 200817 l Autor Zapomniałem o piłkarzykach i raczej odpadłem z walki o majstra, bo mam do Obso aż 80pkt... jednak z Lorackiem o puchar UEFA powalczę zrobiłem zmiany...duże zmiany, więc powinienem odrabiać straty
Opublikowano 5 kwietnia 200817 l No i znowu zapomnialem zrobic zmian, cos slabo z moja motywacja w tej edycji.
Opublikowano 21 maja 200816 l Runda wiosenna juz sie nie cieszyla takim zaintreresowaniem, byla mniejsza motywacja i grajacy czesto olewali zmiany;] Na koniec wyglada to tak: 1. Obsolete 604 2. JakuzaPL 532 3. Lorack 522 W klasyfikacji ogolnej dwoch kolesi skonczylo z taka sama iloscia punktow, a trzeciemu zabraklo jednego;f Aha, juz niedlugo "wygraj euro" podobno.
Opublikowano 23 lipca 200816 l Kolejna edycja Wygraj Ligę. Założyłem już ligę prywatną forum. Nazwa jak rok temu "psxextreme", a kod dostępu to: 936749349. Zapraszam
Opublikowano 8 sierpnia 200816 l Ja wolę Ligę Mistrzów, w polskiej to nie da rady nic przewidzieć. Podejrzewam, że zwycięży ten, kto przekupi sędziego, żeby jego zawodnicy strzelali gole, a konkurencja łapała czerwone kartki.
Opublikowano 8 sierpnia 200816 l Autor fuck, zapomniałem o piłkarzykach...w tył o jedną kolejkę ale mój Dreamteam po weekendzie wkroczy do gry
Opublikowano 11 sierpnia 200816 l Dolaczylem dzis, czyli pewnie mnie wyswietli po podliczeniu 2 kolejki.
Opublikowano 5 września 200816 l Wygraj Ligę Mistrzów będzie mieć niesamowitą pulę nagród w wysokości 60 złotych. http://www.wygrajligemistrzow.pl/article.p...51&cat_id=1 Ciekawe, ile dla zwycięzcy?