Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 501
  • Wyświetleń 118,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Bo to nie jest kolejny klon GTA, z olbrzymim miastem, mnóstwem punkcików na mapie i nudziarstwem w postaci gównianych misyjek pobocznych oraz rozmytym głównym wątkiem. Mam już przesyt tego typu grami.

• być może wcale nie tak dużo jakby się wydawało. niezła promocja dla obu marek. dodatkowy klimat dla gry, zainteresowanie pisemkiem przez graczy. zresztą w erze internetu i red tube'a promocja dla nich

• Jest i oficjalna okładka ;]. Co prawda z wersji na Ps3 ale pewnie do Xbox-a będzie taka sama.     Zajebista.   EDIT: Zmienione na wersję xboxową ;]

Opublikowano

Miejmy nadzieję że wyrobią się na wiosnę 2010 i nie przełożą na jesień. Filmik niesamowity, jazda przez miasto zrobiła na mnie ogromne wrażenie. Podoba mi się takie nakręcanie hype'u, żadnego ględzenia o rewolucji i innych farmazonów, tylko czysty gameplay.

Opublikowano

Ale grafa slaba, znacznie gorsza od Gta 4, i już widać zę fizyka też nie będzie taka kozacka :(

Opublikowano

Porównywanie grafiki dwóch gier,z czego jedna jest już dawno w sprzedaży a druga nie ma jeszcze ustalonej daty premiery??...Litości :blink:

Opublikowano

Gra wydaje się być strasznie "drętwa", to zapewne wina nienajlepszej fizyki. :rolleyes:

Opublikowano

Wydaje mi się, że do premiery gry zostanie ona poprawiona ;). Zapowiada się hit, szkoda że trzeba jeszcze tyle czekać :(.

Opublikowano

Wygląda fajnie. Dla mnie dobrze by było gdyby gra dostała kinową polonizację, bo już z angielskim coraz gozej.

Opublikowano
Gra wydaje się być strasznie "drętwa", to zapewne wina nienajlepszej fizyki. :rolleyes:

Dokładnie, wystarczy zobaczyć jak auto wykonuje poślizg, daleko temu od realizmu, coś jak mafia 1 czyli symulacja jazdy kartonem :rolleyes:

Opublikowano

Sporo do poprawy, model jazdy wyglada na fajny - nie jestem fanem wolnych sandboxow czy Mafii/GH ale jesli bedzie miala dobre oceny ( ]:-> ) to sie nia zainteresuje.

Opublikowano

GTA IV przehypeowany i nudny tytuł ? omg, nieźle macie ;

Opublikowano

Co do grafy to widzę, że nikt nie zauważył sporego pop-upu...A ten jest naprawdę spory, mam nadzieję, że do premiery ''poszerzą horyzonty'' w mafii :P No ale różnego rodzaju pomieszczenia wyglądają prześlicznie przez to, że są przepięknie oświetlone i cieniowane.Będzie mocny tytuł.

Opublikowano

Bo GTA IV jest grą przehypowaną, może nie nudną, ale przehypowaną. MAFIA II pozamiata filmowym klimatem, a z tego co widziałem na ostatnich trailerach to system osłon i strzelania też jest niezły. Twórcy mają jeszcze co najmniej 8 miesięcy czasu, więc wiele się poprawi. Jak dla mnie, oprócz Assasin's Creed 2 będzie to pewny pre-order.

Opublikowano

System osłon zastosowany w Mafii był już w tylu grach,że przestałem liczyć dawno temu,więc akurat ten element nie jest niczym nowym.

Ta gra ma zadatki na hit ale równie dobrze może skończyć z "siódemką" w oceniaczce...ciężko w tej chwili coś więcej prorokować.

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Będą jakieś bonusy w wersji PC (których nie będzie w konsolowej), ale jeszcze ich nie zdradzają.

No bez jaj, mam nadzieję że chodzi o jakieś najnowsze zabezpieczenie antypirackie :)