Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Godsmack to wg. mnie najlepsza kapela do posluchania podczas jazdy samochodem; tylko ze raczej nie do "powolnej"jazdy ;)

• 8 miesięcy temu...
  • Odpowiedzi 31
  • Wyświetleń 11,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Mike Patton
    Mike Patton

Jak zwykle nie zawodny Obsolete:) Już ściągam płytę, bo ciekawi mnie czy będzie lepsza od ostatniego gówna:(

• Przesłuchałem i Okropny album, kureskie guwno, kał i ekskrementy. Każdy utwór brzmi tak samo. Nickelback chyba wydaje ostatnio lepszą muzykę. Sully niech się lepiej skupi na solowych płytac

• No ale Machine Head zaryło w dno, tu już nie  ma pola do dyskusji

Opublikowano

No po wuju długo zajmuje to ściąganie, jakieś 30 sekund.

Ech ta dzisiejsza młodzież, na nic czasu nie mają i wolą słuchać muzy z jutjuba w żałosnej jakości.

Opublikowano
Jakiś taki zbyt standardowy jak na nich.

100% Godsmack'a w Godsmack'u.

Opublikowano

To może sprecyzuję- kawałek ogólnie niezły, ale nie ma tej siły przebicia co najstarsze dokonania tego zespołu i co poniektóre późniejsze. Taki bezpłciowy trochę, chociaż nie można pomylić go z innym zespołem.

@DOWN- jesteś 2 lata młodszy, to ja Ci mogę synkować a nie Ty mi ;)

Edytowane przez Masorz

Opublikowano

Sekundy to wiem, ale przesłu(pipi)e to co mnie interesuje - jakość mam w du.pie, zassam full w lepszej. Młodzież synku?

łoo mamuś, sprawdziłeś..

Edytowane przez ChevChelios

Opublikowano
To może sprecyzuję- kawałek ogólnie niezły, ale nie ma tej siły przebicia co najstarsze dokonania tego zespołu i co poniektóre późniejsze. Taki bezpłciowy trochę, chociaż nie można pomylić go z innym zespołem.

No dokladnie. Brzmi po prostu jak 85% godsmack'owych utworow. Zly nie jest, wybijajacy sie tez nie. Sredniak.

Opublikowano

Tak sobie teraz slucham starszych kawalkow na jutubie i stwierdzam ze takie i stand alone czy moon baby rozku,rwiaja

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Kac to dobry temat na utwór.

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Wyszedł nowy singiel w necie "what if", ale nie chce mi się wrzucać.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jak zwykle nie zawodny Obsolete:) Już ściągam płytę, bo ciekawi mnie czy będzie lepsza od ostatniego gówna:(

Opublikowano

Słabe to to. Ściągnąłem, z grubsza przesłuchałem i wykasowałem. Tyle ...

Do "Awake" to temu czemuś daleko.

Opublikowano

Ostatni kawałek dobry. Reszta w sumie na jednym, słabym poziomie. Ani klimatu VooDoo, ani (pipi)nięcia Moon Baby... szkoda.

Opublikowano

No faktycznie przeciętny album poza Cryin' Like A Bitch, Love, Hate, Sex, Pain i Devil's Swing niema nic ciekawego:( ale chyba płyta i tak lepsza od ostatniej... Niech zmienią gitarzystę dobrze na tym wyjdą ,bo strasznie się powtarza...

• 5 lat później...
Opublikowano

Moje córki (3 i 5 lat) ostatnio stwierdziły, że jest to ich ulubiona piosenka :)

Opublikowano

Powiedz to moim córką :) Raz usłyszały w radiu i teraz jak tylko jadę z nimi samochodem to musi lecieć :)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Pamiętam jak dziś, kiedy opuszczałem tegoroczny koncert Slipknota w Łodzi, a na śmiesznej scenie z jakiegoś miejskiego folwarku gra Goodsmack. 

Jedyne co ich uratowało to fakt, że zagrali sporo starych kawałków, kiedy to jeszcze nie byli spedaleni.

:(

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Dodam że Godsmack najlepiej zagrał w grze Prince of persia warrior within

Szybkie palce z Sony Xperia Z3