Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Monster Hunter Freedom 2/2G/Unite

Featured Replies

Opublikowano

tez bym sie popłakał gdybym mial w polowie zaczynac od zera, ale zaczynanie od zera kiedy sie juz zrobilo wszystko co mozna i nic juz nie zostalo... to zostalo tylko zacząć od zera xD

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 172 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• cos nie moge dorwac rathalos plate, ucinam mu ogon, potem łapie i nic, to naprawde tak rzadki item? i czy mozna go zdobyc z normalnego rathalosa?

• Imo bardziej chodzi o ilosc sprzedanych konsol a nie silnik, Wii brakuje w sklepach a ps3 sprzedalo sie tylko pare milionow.

• nie ma co sie jarac MHP2G bo i tak nigdy nie wyjdzie po angielsku

Opublikowano

od zera do huntera xD

Opublikowano

wiemy, MH unite ma byc chyba pierwsza anglojęzyczna (tzn poza japonią) gra ktora w pelni wykorzytsta ta fukcje

Opublikowano

Tylko trzeba miec PS3 ;q Ja tam wole Xlinka w takim razie xD

Opublikowano

taka mała ciekawostka :P

we froniterze mają fajny młotek :D

004.jpg

chociaz mozna sie domyslic jak dział to tutaj filmik pokazujacy jego fajność:D

http://zoome.jp/kumu/diary/53

strasznie lubie takie "ruchome" bronie :D

Opublikowano

no fajny młoteczek.

W ogóle czemu on tak dziwnie gra ? noob jakis czy to taka japonska technika czy co ? nawala samym fulll chargem, mimo ze co chwile mógłby robic golf swingi z kręcioła albo tripple pound. albo jak uśpił go i wybudził pojedynczą bombą tylko (2 powinien postawić albo golf swingiem walnąć mógł).

ale co ja sie tam znam :P

Opublikowano

jak sie postawi dwie bomby to i tak tylko jedna zadaje większe obrażenia, ta która wybucha pierwsza, co więcej jak ustawisz dwie dokładnie w tym samym miejscu (nie ruszysz się tylko postawisz jedną i od razu drugą) to obrażenia zada tylko jedna

Opublikowano

triple pewnie nie uzywa bo by sie odbijał ;p

a golfswing z kręcenia jest slabszy niz ten z combosa 3x

mnie dziwi tylko czemu na początku wykurzył go z ziemi paintballem zamiast za(pipi)ac , w koncu ten pierwszy cios ma 1.1 mnoznik :P

Edytowane przez Yano

Opublikowano

no mi w sumie tez sie dzies nie otwiera;p

ale teraz juz bedzie

mlotekfont.jpg

Opublikowano

ale sobie narobiłem smaka na polowanie x]

ostatni raz grałem jakoś dwa tygodnie temu, staram się "zniżyć skilla" do premiery Unite żeby sie trochę pomęczyć.

ale z tym jest jak z jazdą na rowerze, raz się nauczy to później wystarczy 5 minut przypomnienia i znów pomykamy ^_^

Edytowane przez firana140

Opublikowano

to prawda, ja po kilku miesiacach przerwy skoczylem sobie na questa i po 10 minutach kosilem jak zwykle xD chociaz w pierwszej sekundzie bylo kiepsko xD

Opublikowano

mh3 bedzie mozna kupic razem z wii .. i to czarnym xDD niezłe maja tam bajery ;p

chociaz ciekawszy jest nowy wygodniejszy nie-az-tak-classic controler xD

mh3wiipack.jpg

co nie zmienia faktu ze nadal mnie wkurza ze ebde musial kupic ten szajs, zwłaszcza kiedy ps3 i X pokazały na E3 100 razy lepsze "alternatywne sposoby" kontrolowania gier i mogą tym samym zwiastowac smierc wii ;p

Opublikowano

no dobra tym razem nie musze offtopowac tutaj na temat mh3 bo jest juz osobny :P

dlatego zapodam newsa na temat unite - w europie wyjdzie w zestawie z psp (+ etui na konsole, jakis szmatke do ekranu i chyba naklejki na psp)

58dd0_monsterhunterfreedomunitepspbu.jpg

btw moze by dopisac do nazwy temat 2/2G/Unite

niby mozna by zrobic nowy temat o unite ale to jednak jest to samo co 2G wiec tutaj jest juz masa informacji (i troche offtopow o innych monsterach;p)

Edytowane przez Yano

Opublikowano

Ściągnąłem dzisiaj demo unite i.. nudne ;f

pierwszego potworka ubiłem, wziałem się za drugiego i po chwili przestałem grać. :P

Nie tego się spodziewałem ;]

czyli to jest jednak nie dla mnie, ale spróbuję jeszcze jutro ;p

Opublikowano

demo zrobili strasznie łątwe, wcale sie nei trzeba starac , wystarczy iśc na pałe ;p

trudnosc i przymus robienia mozolnie nowego sprzętu ktory pozwoli zrobic coraz to trudniejsze questy to glowny przyciągacz :>

wiec nie zrażaj sie tak odrazu, zwlaszcza ze nowy g-rank ktory bedzie w unite na poczatku jest jak ultra hard xD

Edytowane przez Yano

Opublikowano
zwlaszcza ze nowy g-rank ktory bedzie w unite na poczatku jest jak ultra hard xD

co ? grank dostepny od razu ?

Opublikowano

nie odrazu tylko ogólnie ;p

a jesli przeniesiesz postać ktora przeszła F2 to g-rank bedzie dosptny praktycznie odrazu

Edytowane przez Yano

Opublikowano
no dobra tym razem nie musze offtopowac tutaj na temat mh3 bo jest juz osobny :P

dlatego zapodam newsa na temat unite - w europie wyjdzie w zestawie z psp (+ etui na konsole, jakis szmatke do ekranu i chyba naklejki na psp)

58dd0_monsterhunterfreedomunitepspbu.jpg

btw moze by dopisac do nazwy temat 2/2G/Unite

niby mozna by zrobic nowy temat o unite ale to jednak jest to samo co 2G wiec tutaj jest juz masa informacji (i troche offtopow o innych monsterach;p)

Kiedy ta ślicznotka będzie w Polsce? Bo jak będę kupować PSP to ja chce właśnie taki zestaw ;].

Opublikowano

premiera europejska jest 26 czerwca, wiec za niecałe 2 tygodnie

to czy ten zestaw bedzie dostepny w polsce, i czy bedzie w dniu premiery to juz niestety zagadka :P

Opublikowano

W internecie jest wszystko, no to genialnie, ślinię się na ten zestaw ;]. Mam nadzieję, że mi się uda i właśnie będę miał PSP z Monster Hunterem ;D.

Opublikowano

o kur,wens szukałem w całym dziale PSP i nie zauważyłem grupowca.

yea :dance:

składacie pre ordery? jeśli tak to gdzie

Opublikowano

kurde ja chce juz unite! juz ponad rok czekam =[

Opublikowano

zaczalem grac od zera, kiedy bede mogl zatrudnic kota wojownika?