Opublikowano 31 grudnia 200816 l Autor Jak mi cos takiego wyskakuje to wracam do menu i wybieram ponownie, badz zmieniam playlisty (czasem jedna nawet zagram). Dla mnie to dziala - czasem 5-6razy musze czynnosc powtorzyc, ale zaskakuje.
Opublikowano 31 grudnia 200816 l usuwałem wszystko co miało związek z halo, ale jeszcze raz spróbuję.Sam update gry jest w saevach czy w innym miejscu? Edytowane 31 grudnia 200816 l przez cypio
Opublikowano 31 grudnia 200816 l Czyszczenie CACHE "Jak to zrobić? Wystarczy wejść na zakładkę SYSTEM i podświetlając ikonę HDD wcisnąć kombinację: Y, X, X, LB, RB, X, X Na pytanie Do you want to perform maintenance on your Xbox 360 storage devices? oczywiście odpowiedzieć TAK." Pamiętaj że to kasuje updaty od wszystkich gier jakie masz
Opublikowano 31 grudnia 200816 l wyczyściłem cache nadal to samo,normalna załamka ,wszystko pięknie śmigało a teraz czeski film.Czy Bungie może dać bana tylko na halo i czy można to jakoś sprawdzić? Edytowane 31 grudnia 200816 l przez cypio
Opublikowano 31 grudnia 200816 l wyczyściłem cache nadal to samo,normalna załamka ,wszystko pięknie śmigało a teraz czeski film.Czy Bungie może dać bana tylko na halo i czy można to jakoś sprawdzić? Na 100% może zbanować na matchmaking, wtedy dostajesz komunikat ze zostales zbanowany.
Opublikowano 31 grudnia 200816 l a banują profil czy konsolę?Ja raczej żadnego komunikatu nie dostałem, poza tym podobno to są krótkie bany.Czy można to jakoś sprawdzić czy się ma bana od Bungie?Szukałem na Bungie.net w swoim profilu tam gdzie są wszystkie statystyki i nic nie znalazłem ,nie jestem tam jednak zarejestrowany sprawdzałem tylko przez GamerTag Edytowane 31 grudnia 200816 l przez cypio
Opublikowano 1 stycznia 200916 l Jak ściągnę mapki na konto zarejstrowane na US,to będę mógł je użyć na koncie zarejestrowanym na Europę?
Opublikowano 1 stycznia 200916 l Jedyną odpowiedzią jest tutaj słowo wypowiadane w reklamie pewnego szamponu. Niestety już nie emitują tej reklamy... W każdym bądź razie kąpała się tam kobieta pod prysznicem i krzyczała słowo: "tAk, Tak, taK". Pozdrawiam i dla pocieszenia dodam, że jest godzina 21:01.
Opublikowano 11 stycznia 200916 l ponawiam pytanie czy ktoś wie jak sprawdzić czy się ma ban od bungie w związku z poprzednimi postami ?
Opublikowano 11 stycznia 200916 l Autor Bys mial wiadomosc, ze masz bana. Przykladowy ban screen (xp/achive):
Opublikowano 13 stycznia 200916 l Dzięki .Nie mam takiej wiadomości i nie mogę połączyć się od grudnia
Opublikowano 14 stycznia 200916 l Jesli grasz w halo tylko dla trybu z rakietami, to lepiej sprzedaj halo i kup sobie coda 4, wez perka na rpg i zasuwaj. W H3 jest troche playlist, w ktore mozna sobie dluuuuugo pograc. Prawda, ze niektore mapy sie nudza bo smierdza, ale jest pare naprawde dobrych map i trybow, ktore mozesz grac miesiacami. Jeżeli nie grałeś w CoD'a to daruj sobie ten cynizm. Rakiety, poza zwalczaniem helikopterów są w nim prawie bezużyteczne. Perk na RPG też jest jakaś nowością. Nigdy o nim nie słyszałem. A co do pytania kolegi. Jeżeli lubisz biegać z różowymi krtyształkami, i magnetycznymi toporkami po wielkich mapach, uganiając się za wyrośniętymi jaszczurkami, to tak, Halo jest grą dla Ciebie.
Opublikowano 14 stycznia 200916 l Mejden nie idzie Ci w Ha Czy online i wysmiewasz design (skad inad swietny)?
Opublikowano 14 stycznia 200916 l Jesli grasz w halo tylko dla trybu z rakietami, to lepiej sprzedaj halo i kup sobie coda 4, wez perka na rpg i zasuwaj. W H3 jest troche playlist, w ktore mozna sobie dluuuuugo pograc. Prawda, ze niektore mapy sie nudza bo smierdza, ale jest pare naprawde dobrych map i trybow, ktore mozesz grac miesiacami. Jeżeli nie grałeś w CoD'a to daruj sobie ten cynizm. Rakiety, poza zwalczaniem helikopterów są w nim prawie bezużyteczne. Perk na RPG też jest jakaś nowością. Nigdy o nim nie słyszałem. A co do pytania kolegi. Jeżeli lubisz biegać z różowymi krtyształkami, i magnetycznymi toporkami po wielkich mapach, uganiając się za wyrośniętymi jaszczurkami, to tak, Halo jest grą dla Ciebie. Maideniku, Kerlo gra w CoDa i to całkiem nieźle, to raz. Dwa, że perk na RPG w CoDzie 4 & 5 jest i ma się dobrze Trzy, Halo i Cod są gramy i dla ludzi lubiących wyzwania (MLG playlist & HC search and destroy) i dla lubiących się po prostu pobawić (masa socjali & zwykle tryby w CoD). To którą się wybiera to już kwestia gustu Chociaż zgadzam się z poglądem wielu ludzi, że multi w codzie jest dość proste w obsłudze i to chyba Kerlo miał na myśli btw. co tam we Francji Zioooom ?
Opublikowano 14 stycznia 200916 l Autor Przypominam, ze jest to temat o MP HALO3 a nie H3 vs COD. Rowniez nie odkopujcie jakis postow z wrzesnia.
Opublikowano 14 stycznia 200916 l Psyko: Tak, dokładnie. Misio: Co do perka, faktycznie zapomniało mi się Jakoś nie zwykłem go używać ;p Ale dawanie koledze do zrozumienia, że w CoD'zie biega się z rakietami jest zwykłym austriackim gadaniem. Czy łatwiejszy? Nie wiem. Na pewno zupełnie inny. Hardkorowcom szukającym trudnych multi mogę polecić Perfect Darka. Chętnie zmieżyłbym się np. z Psykiem Z resztą twojego posta muszę się zgodzić bo trafnie wszystko podsumowałeś. A w żabolandii? Wygrzewam zadek na słoneczku Wszystko w porządeczku, jak chcesz to wpadaj, doors open, dobrze wiesz Raptor: Toż to prawie październikowiec! Sorry, nie zaglądałem tu pół roku jakoś mi się napatoczył. EOT. Edytowane 14 stycznia 200916 l przez Maiden
Opublikowano 14 stycznia 200916 l Do Mejdena (off), Rap nie bij ;] PDZ jest maksymalnie powolny i wpieniajacy na wyzszych difficulties. Ale freaki Rare graja we wszystko z wiadomym logiem, rozumiem ze sie do nich zaliczasz Pogralbym w Ha Czy, ale nie mam golda narazie, pozatym jako fan gralem zawsze tylko w singla (1 i 2) a w 3 tylko kilka razy na meczmejkingu, wiec jestem lamka narazie... Jak tam ksiazeczki Hejlol? Oprocz tych 3, ktore Ci sprzedalem wyszlo cos jeszcze?
Opublikowano 14 stycznia 200916 l Jak tam ksiazeczki Hejlol? Oprocz tych 3, ktore Ci sprzedalem wyszlo cos jeszcze? Ghosts of Onyx - opowieść o stworzeniu i upadku projektu Spartan-III + lekkie powiązania z fabułą Halo3. Okazuje się, że oprócz Masteh Chief'a zostało jeszcze kilku Spartan-II (ale w sumie to było o tym wiadomo po lekurze poprzedniej książki). Contact Harvest - pierwsze spotknie ludzi z Covenantami i początek wojny między tymi dwoma rasami, widziany oczami Sgt. Avery'ego Johnson'a (ten twardy murzyn znany z gier). Cole Protocol - przygody Drużyny Szarej, czyli Spartan-II, których celem wykonywanie było najtajniejszych z tajnych operacji. W tle przewija się związek dziwnego rozejmu między pewnym odłamem Covisów i ludzkimi Rebeliantami.
Opublikowano 31 stycznia 200916 l Mapa z pierwszej fotki wygląda jakby była robiona w Forge`u, tylko zmieniono "skórkę". Chyba, że pod tą jakże skromnie wyglądającą powierzchnią skrywa się rozbudowany system tuneli i jaskiń A niby, która z tych to "ksero" Midshipa o.O Jeśli to to coś fioletowo-różowe, to ja podziękuję... i idę grać w Hexica. Dla mnie to wygląda na kolejny raj dla camperów. Edytowane 31 stycznia 200916 l przez mr pablo
Opublikowano 31 stycznia 200916 l Żadne ksero, to ma wspólnego z Midshipem mniej więcej tyle, co Blood Gulch z Valhallą. A ta mapa co wygląda jakby była zrobiona w forge'u jest właśnie w tym trybie stworzona. To kolejna po Foundry arena przeznaczona do przelewania swoich pomysłów na Halo. Nazywa się to Sandbox i to co tam widzisz, to jedna z przykładowych kompozycji stworzonych przez kogoś z Bungie. Edytowane 31 stycznia 200916 l przez barth
Opublikowano 31 stycznia 200916 l Żadne ksero, to ma wspólnego z Midshipem mniej więcej tyle, co Blood Gulch z Valhallą. Nazywa się to Sandbox i to co tam widzisz, to jedna z przykładowych kompozycji stworzonych przez kogoś z Bungie. Fixed
Opublikowano 31 stycznia 200916 l Żadne ksero, to ma wspólnego z Midshipem mniej więcej tyle, co Blood Gulch z Valhallą. Na upartego można znaleźć podobieństwa, wystarczy dodać dużą górkę na środku i zmienić kolorystykę
Opublikowano 31 stycznia 200916 l Dzięki Miniu, tak to jest jak myśli się o czterech sprawach na raz. Kolorystyka Assemly jest odpowiednia, ale przejrzyj screeny, pomimo podobieństw będzie grało się na tej mapce zupełnie inaczej.
Opublikowano 17 lutego 200916 l A ja nie wiem czemu nie mam możliwości dołączyć do żadnej gry ;/ Mogę tylko założyć nową