Dark AlexX 0 Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 Pudełko od PS3 ładniejsze ;] a ta okładka, to jakaś z wersji US czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 160 Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 Panowie i panie powiadam wam ze Online na 3 Kreski i poprostu gra sie jak offline gra wymiata ... Jedyny problem to fakt ze jak grasz online to wiesz ze zagrasz z Ryu Kenem lub Sagatem puszczajacym kulki ... w(pipi)ilem sie lekko bo mialem grac Danem i ciezko bylo wyrobic jak pokazalem jednemu Shoto ekspertowi jak sie puszcza kulki Akuma to sie cala walke z rogu nie ruszyl a potem mnie wykopal ... podsylajcie mi wasze PSN ID bo z tymi noobami juz grac nie moge -__- Cytuj Odnośnik do komentarza
Super Big Boss 1 Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 A na xboxie już ktoś testował online? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 (edytowane) Na razie trafiam na same połączenia 2/3 na 5 kresek i wiadomo, w takim przypadku chu/jnia, ale szukam dalej. Na razie trochę mało ludu na serwerach, pewnie jutro obsypie i jakieś rzetelne testy się przeprowadzi. EDIT: A nie kurna, bitcometa miałem w tle włączonego xd. Śmiga ślicznie już na 3 kreskach. Jedyne przycinki na filmikach. Edytowane 19 Lutego 2009 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
Dark AlexX 0 Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 (edytowane) Czyli płatny onilne w tej grze na X360 jest gorszy, od darmowego na PS3? o,O EDIT: A nie kurna, bitcometa miałem w tle włączonego xd. Śmiga ślicznie już na 3 kreskach. Jedyne przycinki na filmikach. a to już co innego ;] Edytowane 19 Lutego 2009 przez Dark AlexX Cytuj Odnośnik do komentarza
Action 1 Opublikowano 19 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 Jak zacznę przegrywać to włączę Bitcometa 8) Wszystko pod kontrolą, już nie takie wałki się widywało a poza tym nie umiesz grać na lagach, wiec będziesz miał prze***ane: P Komandos, spoko, bądź dobrej myśli Coś w tych reckach piszą o słabym zbalansowaniu postaci:( Fakt faktem w SF mało pogrywałem, zawsze wolałem KOFy (2D). Mówisz tak jakby KoF był kiedykolwiek zbalansowany... Cytuj Odnośnik do komentarza
Pueblo 7 Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 KOFy chyba balansem nie błyszczałyXD Ale zawsze grałem na random. W SF zawsze Akuma był moim de best. Ale jak nabęde to pogram w końcu na spokojnie, bo w poprzednie części bylo tak że albo grałem z noobami i ich klepałem, albo z kimś kto robił cuda na ekranie i gra zemną była jak trainingXD W ogóle to ten SF jest moją nadzieją 2D. Odkąd MK zeszło na 3D jestem że tak powiem...growo bezdomny;p Tu coś przytne, tam od kogoś dostanę. Cytuj Odnośnik do komentarza
GhettoKingSas 0 Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 wyslali dzis ze sklepu pe kurierem, to jutro bede juz gral mysle ze z polakami bedzie 4-5 kresek bez problemu na normalnych laczach dzis takie cisnienie mialem ze w 3s caly dzien gralem z kumplem jutro wielki dzien Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 (edytowane) Panowie, można liczyć na jakieś sparringi? Bo na razie jedyne co w tej grze mam online, to wpierd/ol xd Edytowane 19 Lutego 2009 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
Super Big Boss 1 Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 Panowie, można liczyć na jakieś sparringi? Bo na razie jedyne co w tej grze mam online, to wpierd/ol xd Podaj gamertaga to możemy dzisiaj coś zagrać Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 040 Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 ragus napisz coś o wersji na x'a.da się normalnie grac na krzyzaku?wchodza specjale w miare czy raczej sie trzeba natyrac? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 3/4 szansy, że c wyjdzie. Tak sobie jest, ale można przywyknąć Podaj gamertaga to możemy dzisiaj coś zagrać wink.gif gt: jakub93 Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 160 Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 Wyslij mi zaproszenie Ukyo_PL ... albo na gg sie odezwij 4311095 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość GaScAn Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 (edytowane) @ragus Jak byś miał gamertag w sygnaturce czy pod nickiem już pewnie miałbym cię w znajomych. Poczekaj jeszcze kilka dni dużo osób pewnie grę dopadnie w przyszłym tygodniu. Nie wiem kim grasz ale przypuszczam ,że shoto i to w sumie dobry wybór na początek. Przede wszystkim w SF jest tak że ciosy specjalne musisz umieć wykonywać kiedy chcesz ,a nie że random raz ci wyjdzie a raz nie. Dopóki tego nie opanujesz to będzie ciężko. Np, musisz Shoryukena umieć wykonać zawsze i wszędzie bezbłędnie inaczej lipa, to samo ze specjalem zawsze musisz umieć go wklepać bezbłędnie aby np ukarać innego noobka który chciał zrobić shoryukena ,a uderzył punchem na kucąco;) To podstawy potem kombinuj. EDIT: no widzisz piszesz że 3/4 że ci coś wyjdzie, a taka gra niema sensu, musi być precyzja opanowanie. @GKS Maila również dostałem ,że dzisiaj wysłali kurierem. Edytowane 19 Lutego 2009 przez GaScAn Cytuj Odnośnik do komentarza
Super Big Boss 1 Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 ragus napisz coś o wersji na x'a.da się normalnie grac na krzyzaku?wchodza specjale w miare czy raczej sie trzeba natyrac? Mi ani specjale ani ultrasy nie wchodzą, hadoukena robie z trudem. No ale ja mam dwie lewe ręce, więc to może dlatego Cytuj Odnośnik do komentarza
kwachus 5 Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 a w wersji na x'a gałką grać nie można? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość GaScAn Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 Podobno można i Daigo gra na gałce bo na krzyżaku mu nie szło. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 Można, można. Cytuj Odnośnik do komentarza
Crono 0 Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 Można, można. Można i to najlepsza opcja bo krzyżak na 360 zassysa Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość GaScAn Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 To już naprawdę masakra jak na gałce analogowej gra się lepiej niż na krzyżaku. Jak można takiego pada zaprojektować do konsoli nowej generacji. Ja padem od X grałem krótko tylko w sumie Blanką i Guilem w HD remix to chargowac się o dziwo dało krzyżakiem. Sam grałem analogiem w VF 5 bo nie wchodziły tam krzyżakiem ciosy np tył,przód itp ale shoryukena jeszcze na analogu nie próbowałem Oczywiście z Daigo grającym na gałce analogowej żartowałem, gość pewnie nawet na konsolach nie gra w bijatyki. Cytuj Odnośnik do komentarza
NemoKOF 672 Opublikowano 20 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 (edytowane) Gra chlopak czasem, sticka tylko musi dostac na Sanwie. Tu macie Daigo jak gra na jakims turnieju 3s w stanach: Edytowane 20 Lutego 2009 przez NemoKOF Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość GaScAn Opublikowano 20 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 (edytowane) Yo. Sklep PE mimo wszystko dał radę, mam już grę. Do zobaczenia ONLINE. Edit: I pamiętajcie prawdziw nerd nigdy nie odblokuje dodatkowych postaci Edytowane 20 Lutego 2009 przez GaScAn Cytuj Odnośnik do komentarza
Di 834 Opublikowano 20 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 Całkiem fajny ten SF4. Pogram trochę poza domem i może skupię się na zakup. Ornit, Cambion, Patrol -> dzięki za granie Gdzie można znaleźć opis systemu i jakieś poradniki do postaci? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość GaScAn Opublikowano 20 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 http://www.eventhubs.com/guides/2008/jul/0...hints-and-tips/ Cytuj Odnośnik do komentarza
xeda 0 Opublikowano 20 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 www.shoryuken.com i www.eventhubs.com tam masz frame daty ciosy opisy postaci, jednym slowem wszystko czego ci potrzeba Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi