Opublikowano 19 maja 200915 l ja mam strasznie mieszane uczucia. na początku czekałem na ten tytuł, potem demo wylało na mnie kubeł zimnych pomyj... video recki też mnie niezbyt przekonują. z jednej strony chętnie bym sprawdził, bo Capcom mimo archaizmów, potrafi zrobić solidny tytuł. ale przy takiej ilości tak dużych tytułów w tak krótkim czasie, siłą rzeczy, któraś gra musiała im nie wyjść. mam wrażenie, że to właśnie spadło na Bionic Commando.
Opublikowano 19 maja 200915 l Gra nie jest zła. Pograłem tylko godzinkę, ale podoba mi się. Fajny klimat futurystycznego zniszczonego miasta i ciekawy gameplay. W sumie w tym okresie lepiej poczekać na coś lepszego np. Prototype albo Red Faction, ale jak ktoś zainwestuje w Bionica i nie ma jakichś wygórowanych oczekiwań to się raczej nie zawiedzie.
Opublikowano 20 maja 200915 l ciężko nie mieć wygórowanych oczekiwań co do tytułów Capcomu... poczekam i łyknę za pół ceny. na razie i tak mam w co grać : ] EDIT > 6.0 na GameSpot. video recenzja mnie ostatecznie zniechęciła do tej gry. Edytowane 20 maja 200915 l przez zimzvm
Opublikowano 20 maja 200915 l wyłożył na to kasę = miał realny wpływ na to, jak gra będzie wyglądać. po prostu polecieli po kosztach, a całą parę włożyli w RE5, SF4 czy nadchodzący LP2, który wygląda wyjątkowo sycąco.
Opublikowano 20 maja 200915 l Bylo demo i mnie odrzucilo, obejrzalem recke ale jakos gra mnie nie przekonywuje. Jakos mam wieksza ochote zagrac w Terminatora niz w Bionica Lepiej żeby Ci ta ochota przeszła, pograłem w oba tytuły po ok. 1h i zdecydowanie wybieram Bionica, nie jest to może rewelacja, ale jak dla mnie nowego Terminatora rozkłada na łopatki, w Terminatorze oprócz muzyki praktycznie nic ciekawego nie ma, i jak ktoś już wcześniej pisał gra na jeden dzień. Pzdr @ll
Opublikowano 20 maja 200915 l Po obejrzaniu recki Terminatora to tez zwatpilem... Powinni do sprzedawac razem w Wanted bo to tez gierka na 4h...
Opublikowano 3 czerwca 200915 l Ja wlasnie ukonczylem gre i single to dla mnie mocne 8+/10, dawno mi sie tak dobrze nie gralo w zadna gre, szczerze polecam, nie sugerujcie sie dennym demem.
Opublikowano 4 czerwca 200915 l Odradzam... Jakie to jest lipne Oo Nic więcej nie napiszę, bo szkoda klawiatury na ten tytuł :F