Jump to content

Bionic Commando

Texz

Recommended Posts

• Replies 34
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

• 6 months later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
  • 6 months later...
Posted

Obczailiscie juz demko multiplayer?Wystarczylo mi 5 minut jednego meczu, aby stwierdzic, ze gra jest ultrażałosna.A jakie jest Wasze zdanie?

Posted

Pograłem troszke dłużej i powiem ze nawet przyjemnie się grało. Problemem były napewno lagi(przynajmniej u mnie).Nie jest to jakis best multi ever, ale też nie jest taki zły.

Posted

sprawdziłem dziś multi i gra mnie strasznie odrzuciła.

fakt, że kompletnie nie potrafiłem korzystać z liny, ale powinien być jakiś chociaż tutorial, lub ewentualnie jeden singlowy etap, co by potrenować. a tu od razu do multipla wrzucili Capcomy --- kiepsko !

póki co zawód ogromny. ale to dobrze, bo kasy nie wydam ; ]

Posted

Ten multiplayer to niezły pasztet ,postacie świecą się jak lampki na choince ,grafiki też nie mogłem ocenić bo dali tak ciemną planszę że nic na nich nie widziałem ,planszę chyba specjalnie dla tych postaci zrobili.

Posted

fakt, mapa jest tak ciemna, że kompletnie nic nie można powiedzieć o grafice.

modele się żarzą jak świeczki na choince, przez co i ich nie można ocenić w żaden sposób.

Capcom chyba trochę sobie w stopę strzeliło. Ci którzy czekają na tą grę z trzęsącymi się ręcami, to i tak kupią, a Ci co liczyli na zachętę w postaci demka... srogo się zawiedli, tak myślę.

Posted

Szkoda ze jedna mapa i tak ciemno ale pogralem pare meczyków i szczerze mi sie podoba i nie moge sie doczekac pelnej wersji, pamietam ta gre jeszcze z Game Boya i sie wtedy w niej zakochałem a co do swicacych postaci to jednak na tej mapie dużo daje bo mozna kogos znalezc a nie biegac bez sensu

• 3 weeks later...
Posted (edited)

Trailery singla tez dawaly bardziej rade wczesniej niz obecny review na GT...

ocena 7.7 - wiec nie jest tak zle.

Edited by easye
Posted

phehe uwielbiam takie opinie.

zero argumentów... chociażby 'bo tak' lepiej by wyglądało.

ale przyznać muszę, że nie spodziewałem się średniej ocen poniżej 8.0.