Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Californication

Featured Replies

Opublikowano

Czytajac wasze opinie podchodzilem do tego sezonu na maxa sceptycznie, a okazal sie naprawde ok. Jak dla mnie kazdy odcinek mial przynajmniej jeden zabawny moment, a zaden mnie nie nudzil.

• Odpowiedzi 424
  • Wyświetleń 51,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ten odcinek uratowała akcja z wisielcem, bo cała reszta włącznie z małpką suszyła strasznie. Serial zjada własny ogon i chyba Hank musiałby zacząć ruchać Beke, żeby zrobiło się ciekawie.

• koniec ...   Bede tesknil za najslynniejszym kalifornijskim yebaką.

• Oj będzie z czego brać teksty aby zaimponować kobiecie 8) Postanowiłem sobie odświeżyć pamięć , i oglądam od pierwszej serii. Mam wrażenie , ze 4 seria będzie lepsza od trzeciej.

Opublikowano

Jaracie sie na sile czy mi sie wydaje? Jak dla mnie to caly sezon jak i sam final ssie pae. Wlasnie ogladam sobie wybrane odc 1 i 2 sezonu i w 4 sezonie nie widze tego klimatu ;) Polecam zrobic to samo i dostrzec te roznice.

Opublikowano

Bede musial obejzec od poczatku serial kiedys - pierwsze 3 sezony ogladalem z Polskimi napisami (ktorych jakosc jest watpliwa), 4 z angielskimi. Moze to dlatego tak mnie sie podobal?

Bo prawde mowiac wrazenia mialem lepsze niz z poprzenim sezonie.

Jak dla mnie sezon wart 7/10.

Moze to i kwestia gustu, ale nie rozumiem jakiegos wiekszego narzekania nt. tego sezonu.

Mogl sie komus mniej podobac, ale zeby od razu byl zly, tragiczny?

Edytowane przez Yabollek007

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Obejrzałem sezon i ostatnie epy IMHO były bardziej wciągające niż końcowe 3 sezonu.

Ja pier.ole , życie Hanka ma tyle powiązań z moim , że sie wzruszyłem kiedy opuścił L.A.

Opublikowano

Obejrzałem sezon i ostatnie epy IMHO były bardziej wciągające niż końcowe 3 sezonu.

Ja pier.ole , życie Hanka ma tyle powiązań z moim , że sie wzruszyłem kiedy opuścił L.A.

Wymień je wszystkie.

Opublikowano

Jedyne, co Cię z nim łączy to chyba tylko Avatar. Nie wiem czy zauważyłeś, ale on ma kasę, jest przystojny,inteligentny , nie jest pipką , nie ma problemów z gramatyką i składnią i okres dojrzewania ma dawno za sobą. I nie opisuje swoich przeżyć na forum dla konsolomaniaków. I nie daje po sobie jechać, jak po starej szmacie. I nie straszy nikogo e-kolegami. I.........

Edytowane przez Kazub

Opublikowano

...ma dużego kutacha.

pozamiatane

Edytowane przez Labik

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Chcę sobie kupić ten serial na DVD i tu moje pytanie. Jest wydanie zbiorcze 1-3 sezon i tradycyjnie wszystkie sezony osobno. Wydanie z 3 sezonami jest tańsze niż pojedyncze, a nawet tańsze, niż 1+2 razem. Są jakieś różnice w tych wydaniach, któreś ma więcej bonusów, albo coś?

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Pierwsza minuta trailera dawała nadzieje, że nie będzie Beki ;(

Opublikowano

Oj tam, jebać Bekę, ważne że będzie Runkle. Jedyna postać, która od samego początku serialu cały czas trzyma wysoki poziom.

Opublikowano

Jedno jest pewne - bedzie inaczej.

Opublikowano

Californication.S05E01.Preair.DivX-P2P

Video - 720x404, DivX ~1880 kbps

Audio - MP3 ~128 kbps

276 MB

Opublikowano

w poprzednich sezonach tez hank napierdalal takimi sucharami?

Opublikowano

ROTFL OGLADALEM

pytam bo nie pamietam/moze nie zwracalem na to uwagi cnie

Edytowane przez kad2

Opublikowano

ROTFL SPIER<DALAJ

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Otwierająca scena i tekst o "ruchaniu w dupę and keep it casual" mistrzowska. Od razu czuć ten Moody klimat.

A z Kali fajna czekoladowa dupa.

Dobrze, że Californication wraca, będzie co oglądać.

Opublikowano

mam nadzieje, ze dlugo nie przyjde nam czekac na gole cyce tej czarnej bladzi <szatan>

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ten pierwszy ep. nastraja rzeczywiście optymizmem.

Wydawało mi się, że widziałem wszystkie odcinki, ale coś mi nie pasowało w streszczeniu poprzednich sezonów, okazało się, że sezon 4 przerwałem na pierwszym odcinku, który był beznadziejny. Bezsensownie wulgarny, przesadzony, Hank zbyt cwanakowaty. Przebrnąłem przez ep. 2 i dalej nie mam ochoty. Będzie lepiej do końca 4 serii? Warto?

Opublikowano

Zdecydowanie warto, potem im dalej tym lepiej.

A pilot 5ego sezonu taki se, podobnie było z pilotem poprzedniego sezonu.

Opublikowano

ale ten sezon ch,ujowo sie zapowiada

Opublikowano

Epizod z murzynami jest słaby jak wszystko z Beccą, na szczęście Runkle trochę ratuje sytuację i było nawet kilka zabawnych momentów.