Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Call of Duty 4

Featured Replies

Opublikowano

Chłopaki, aby zebrać całą polską scenę Call of Duty 4 postanowiłem utworzyć spis klanów. Dzięki temu będzie można organizować turnieje na dużo szerszą skalę, łatwiej każdy się dowie o wszystkim i będzie to dobry fundament pod scenę Modern Warfare 2!

Zapisujcie swoje klany tu: http://www.consolespro.pl/forum/viewtopic.php?f=34&t=11

Specjalny topic dla Wolnych Strzelców, dużo łatwiej będzie zakładać nowe klany: http://www.consolespro.pl/forum/viewtopic.php?f=34&t=12

Niech nasza scena się rozrasta! Jak dobrze pójdzie to pod koniec sierpnia na Extreme Party 6 w Warszawie zostanie zorganizowany LAN w COD4! W planach mamy także wystartowanie z polską ligą online Call of Duty 4.

• 4 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 135
  • Wyświetleń 16 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Wielkanocny meeting 4 fun w CoD4 można z nudów obejrzeć jeżeli będą chętni można powtórzyć     edit:   hehe wyżej widzę jeszcze posty z ustawki z 2009roku stare dobre czasy:) pozdro:) tera

Opublikowano

z chęcia pogram z polakami - mam headseta i srednio ok 18-20 fragow na kazda runde :P (rekord to 42 :D ) Wyslijcie invite jakis.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam COD:MW jakies 2 tygodnie i strasznie mnie online wciagnol ale polakow to wogule nie spotkalem narazie mi kiepsko idzie ale sie rozkrecam wiec jak ktos che zagrac zapraszam.

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Siema, szukam osób do gry po live :)

Zazwyczaj mam dodatnie killratio i plasuję się dość wysoko (2-3 miejsca) w rankingu drużyny :)

Edytowane przez garam

Opublikowano

Witam.

Czy zna ktoś jakąś polską stronę gdzie można pograć w klanach w MW2?

Jeżeli nie to nie można by się zebrać i stworzyć jakieś forum? Mogę nawet założyć takie forum bez problemu, tylko problem w tym, że nigdy w klanach nie grałem i potrzebny byłby ktoś kto już ma takie doświadczenie aby poprowadzić ligę, oczywiście nie samemu ale z pomocą kogoś. Jest dużo chętnych nawet pojedyncze klany które piszą na jakiś forach, ale ciągle brakuję jednego spójnego miejsca w którym znaleźliby się wszyscy.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Wielkanocny meeting 4 fun w CoD4 :) można z nudów obejrzeć :) jeżeli będą chętni można powtórzyć;)

edit:

hehe wyżej widzę jeszcze posty z ustawki z 2009roku :) stare dobre czasy:) pozdro:) teraz tylko 4 fun :)

Edytowane przez SiemankoOo

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Mógłby mi ktoś powiedzieć, czy są jeszcze ludzie na serwerach w CoD4? Noszę się z zamiarem ponownego kupna tylko dla multi, więc chciałbym wiedzieć czy jest sens.

Z góry dzięki za odpowiedź :)

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Gra ktoś jeszcze?

U mnie na friendliście nikt już nie gra od dawna a chętnie pograł bym drużynowo.

Mój GT: Czaja PL

Aha, gram tylko HCHQ i HCS&D i jestem pod tym względem niereformowalny :D