Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Gears of War 2

Featured Replies

Opublikowano

Potrzebuje drobnej pomocy.

Jestem w tajnym budynku, gdzie na zewnatrz jest wielka ulewa. Znajduje sie w pomieszczeniu gdzie na koncu sa kraty. Chwile temu dowództwo oznajmiło, ze tez nie zna tego miejsca i dopiero teraz sie o nim dowiaduje. Przed tymi kratami znajduje sie ten robocik.

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Wyświetleń 356,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Beka Wnusiu
    Gość Beka Wnusiu

Zjawisko ruchania nabierze nowego wymiaru ;]

• Jeśli komukolwiek po zmianie regionu gra szuka meczu dłużej niż 5 min to znam sposób aby temu zaradzić.   Mianowicie:   1.Włącz konsole.   2 Wyloguj się.   3. Włącz GoW 2. (nie loguj się, wciś

• Tak, ponieważ teraz zmienili nieco wyszukiwanie meczy, które zakłada że posiadasz albo tylko mapki z podstawki, albo All Fronts. Chociaż jeżeli masz szczęście to raz na jakiś czas wyszukuje dodatkowe

Opublikowano

Mam taki problem, a mianowicie gra nie czyta mi savów. Straciłem cały postęp w grze (pkt, za zabicia do aczivów itd.). Miał ktoś taki przypadek? Jakieś rozwiązania?

Opublikowano

Jestem w tajnym budynku, gdzie na zewnatrz jest wielka ulewa. Znajduje sie w pomieszczeniu gdzie na koncu sa kraty. Chwile temu dowództwo oznajmiło, ze tez nie zna tego miejsca i dopiero teraz sie o nim dowiaduje. Przed tymi kratami znajduje sie ten robocik.

I?

Opublikowano

Zaschło mu w gardle :P A żeby nie robić offtopa to czy ten złoty lencer jest tylko w wersji kolekcjonerskiej czy we wszystkich ? Wogóle panowie muszą sobie jakieś jaja robić , bo jedyna użyteczna rzecz w EK to złoty lancer do live'a LOL

Opublikowano

I?

I nic sie nie dzieje. Szukałem w całym pomieszczeniu jakiegos przedmiotu. Nic nie ma, za nic nie mozna pociagnac. Robocik wisi w miejscu, Don chowa sie w kącie i nie wiadomo co robic...??

Opublikowano
Zaschło mu w gardle :P A żeby nie robić offtopa to czy ten złoty lencer jest tylko w wersji kolekcjonerskiej czy we wszystkich ? Wogóle panowie muszą sobie jakieś jaja robić , bo jedyna użyteczna rzecz w EK to złoty lancer do live'a LOL

Tylko w EK. I nie jest to jedyna bez użyteczna rzecz... masz jeszcze książeczkę z opisami postaci i inne pierdoły. BARDZO PRZYDATNE :D

btw. dziwne - jak sam szukam meczy sam to czekam 5-15 minut, a w grupie 5-osobowej znajdujemy od razu

Edytowane przez Kiler8888

Opublikowano

Kiler - ja miałem tak w COD4... Masz OPEN czy MODERATE NAT ? Jeśli MODERATE to napisz jak się łączysz z netem to spróbuje pomóc :)

Hmm co do EK to książeczką mogę se dupę podetrzeć a metal boxa dam teściowej na wypieki :D :D :D żółty lancer za 50zł - dziękuje nie skorzystam

Edytowane przez BBGodzilla

Opublikowano
Mam taki problem, a mianowicie gra nie czyta mi savów. Straciłem cały postęp w grze (pkt, za zabicia do aczivów itd.). Miał ktoś taki przypadek? Jakieś rozwiązania?

Mam to samo tylko ja zdążyłem wszystko zrobić. Jedyne co to pokazuje w dzienniki achievy a tak to nic jak bym w ogóle w nią nie grał.

Opublikowano

Mam takie pytanko,a rozchodzi się o to czy brak w polsce kodu na dodatkowe mapki "kastruje" w jakiś sposób multi?Ogólnie czy nowe mapki są dużo popularniejsze od starych

Opublikowano
Mam takie pytanko,a rozchodzi się o to czy brak w polsce kodu na dodatkowe mapki "kastruje" w jakiś sposób multi?Ogólnie czy nowe mapki są dużo popularniejsze od starych

Szczerze? Nie.

Tylko 2 razy udało się zebrać mi ekipę, byśmy na flashbacku pograli.

Opublikowano

Hmm warto wydawac 190zl na GOWa? Na multi nie grywam wiec pozostaje mi coop/split/split z botami/horda

Opublikowano
Hmm warto wydawac 190zl na GOWa? Na multi nie grywam wiec pozostaje mi coop/split/split z botami/horda

Tak! Pod warunkiem że grałeś w jedynke i byłeś/jesteś nią zdrowo zajarany. Horda jest dość OK, a kampania z GOW2 także powinna się podobać (szczególnie w kooperacji), więc w sumie warto się zainteresować (tym bardziej że spokojnie dasz rade dorwać ten tytuł za około 160 - a nie 190 jak piszesz - PLN).

Opublikowano

Multi dalej bazuje na kolbach, gnasherach i longshotach + rushowaniu?

Opublikowano

Tak! Pod warunkiem że grałeś w jedynke i byłeś/jesteś nią zdrowo zajarany. Horda jest dość OK, a kampania z GOW2 także powinna się podobać (szczególnie w kooperacji), więc w sumie warto się zainteresować (tym bardziej że spokojnie dasz rade dorwać ten tytuł za około 160 - a nie 190 jak piszesz - PLN).

No gralem w 1 pare razy + potem na PC troche. Chetnie zagram ale nie jestem jakis napalony na ten tytul - obecnie gram w Dead Space - gdzie jest za 160?

Edytowane przez signap

Opublikowano

Gra skończona ,wypas prze życie ,pora na "najwyższy poziomi trudności" ;)

Opublikowano

Dwójka to dwa razy wiecej wszystkiego co było w jedynce, wiec jak ktoś lubi singla z jedynki to na pewno się nie zawiedzie :D

Opublikowano

2 = s(pipi)y multiplayer przez debilne wyszukiwanie meczów :/ I po co wprowadzili to, że po 1 meczu wychodzi do lobby i znów trzeba szukać pare minut następnego meczu :/

Opublikowano

Weźcie nie twórzcie takich mitów o "megadługim wyszkiwaniu meczów". Fakt, trwa to ok. pół minuty, ale przecież to żadna tragedia. I nie mogę uwierzyć, że z pięcioosobowym teamem z jakimś racjonalnym łączem wyszukuje Wam mecze przez 10 minut...

Opublikowano

Pewnie długo wyszukuje tym, którzy mają NAT umiarkowany albo zamknięty, tak jak to było w h3.

Opublikowano
Weźcie nie twórzcie takich mitów o "megadługim wyszkiwaniu meczów". Fakt, trwa to ok. pół minuty, ale przecież to żadna tragedia. I nie mogę uwierzyć, że z pięcioosobowym teamem z jakimś racjonalnym łączem wyszukuje Wam mecze przez 10 minut...

akorat lacze nie ma tu nic do tego, servery nie wyrabaiaj i tyle.

mam 4mb lacze i mimo to czekam na znalezienie meczu srednio 2-5min .

Opublikowano

Panowie krótka piła i jednocześnie trochę lamerskie pytanie - co-op, jest dla czwórki czy może dla dwójki graczy? Bo niby był zapowiadany dla czterech, ale nie wiem jak to w końcu wyszło.