OsciBosci 22 Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 Potrzebuje drobnej pomocy. Jestem w tajnym budynku, gdzie na zewnatrz jest wielka ulewa. Znajduje sie w pomieszczeniu gdzie na koncu sa kraty. Chwile temu dowództwo oznajmiło, ze tez nie zna tego miejsca i dopiero teraz sie o nim dowiaduje. Przed tymi kratami znajduje sie ten robocik. Cytuj Odnośnik do komentarza
ProChaoS 0 Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 Mam taki problem, a mianowicie gra nie czyta mi savów. Straciłem cały postęp w grze (pkt, za zabicia do aczivów itd.). Miał ktoś taki przypadek? Jakieś rozwiązania? Cytuj Odnośnik do komentarza
Blim 0 Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 Potrzebuje drobnej pomocy. Jestem w tajnym budynku, gdzie na zewnatrz jest wielka ulewa. Znajduje sie w pomieszczeniu gdzie na koncu sa kraty. Chwile temu dowództwo oznajmiło, ze tez nie zna tego miejsca i dopiero teraz sie o nim dowiaduje. Przed tymi kratami znajduje sie ten robocik. I? Cytuj Odnośnik do komentarza
BBGodzilla 1 Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 Potrzebuje drobnej pomocy. Jestem w tajnym budynku, gdzie na zewnatrz jest wielka ulewa. Znajduje sie w pomieszczeniu gdzie na koncu sa kraty. Chwile temu dowództwo oznajmiło, ze tez nie zna tego miejsca i dopiero teraz sie o nim dowiaduje. Przed tymi kratami znajduje sie ten robocik. Zaschło mu w gardle A żeby nie robić offtopa to czy ten złoty lencer jest tylko w wersji kolekcjonerskiej czy we wszystkich ? Wogóle panowie muszą sobie jakieś jaja robić , bo jedyna użyteczna rzecz w EK to złoty lancer do live'a LOL Cytuj Odnośnik do komentarza
OsciBosci 22 Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 Potrzebuje drobnej pomocy. Jestem w tajnym budynku, gdzie na zewnatrz jest wielka ulewa. Znajduje sie w pomieszczeniu gdzie na koncu sa kraty. Chwile temu dowództwo oznajmiło, ze tez nie zna tego miejsca i dopiero teraz sie o nim dowiaduje. Przed tymi kratami znajduje sie ten robocik. I? I nic sie nie dzieje. Szukałem w całym pomieszczeniu jakiegos przedmiotu. Nic nie ma, za nic nie mozna pociagnac. Robocik wisi w miejscu, Don chowa sie w kącie i nie wiadomo co robic...?? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kiler8888 0 Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 (edytowane) Zaschło mu w gardle A żeby nie robić offtopa to czy ten złoty lencer jest tylko w wersji kolekcjonerskiej czy we wszystkich ? Wogóle panowie muszą sobie jakieś jaja robić , bo jedyna użyteczna rzecz w EK to złoty lancer do live'a LOL Tylko w EK. I nie jest to jedyna bez użyteczna rzecz... masz jeszcze książeczkę z opisami postaci i inne pierdoły. BARDZO PRZYDATNE btw. dziwne - jak sam szukam meczy sam to czekam 5-15 minut, a w grupie 5-osobowej znajdujemy od razu Edytowane 9 Listopada 2008 przez Kiler8888 Cytuj Odnośnik do komentarza
BBGodzilla 1 Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 (edytowane) Kiler - ja miałem tak w COD4... Masz OPEN czy MODERATE NAT ? Jeśli MODERATE to napisz jak się łączysz z netem to spróbuje pomóc Hmm co do EK to książeczką mogę se dupę podetrzeć a metal boxa dam teściowej na wypieki :D żółty lancer za 50zł - dziękuje nie skorzystam Edytowane 9 Listopada 2008 przez BBGodzilla Cytuj Odnośnik do komentarza
ArniHell 0 Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Mam taki problem, a mianowicie gra nie czyta mi savów. Straciłem cały postęp w grze (pkt, za zabicia do aczivów itd.). Miał ktoś taki przypadek? Jakieś rozwiązania? Mam to samo tylko ja zdążyłem wszystko zrobić. Jedyne co to pokazuje w dzienniki achievy a tak to nic jak bym w ogóle w nią nie grał. Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 040 Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Mam takie pytanko,a rozchodzi się o to czy brak w polsce kodu na dodatkowe mapki "kastruje" w jakiś sposób multi?Ogólnie czy nowe mapki są dużo popularniejsze od starych Cytuj Odnośnik do komentarza
Pelipe 236 Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Mam takie pytanko,a rozchodzi się o to czy brak w polsce kodu na dodatkowe mapki "kastruje" w jakiś sposób multi?Ogólnie czy nowe mapki są dużo popularniejsze od starych Szczerze? Nie. Tylko 2 razy udało się zebrać mi ekipę, byśmy na flashbacku pograli. Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 040 Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 To zajedwabiście Nie miałęm zamiaru kupywać limitki w sklepie PE tylko dla mapek Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Hmm warto wydawac 190zl na GOWa? Na multi nie grywam wiec pozostaje mi coop/split/split z botami/horda Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 040 Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 na sklepie norbiego są gry ze zdrapkami www.norbit.pl Cytuj Odnośnik do komentarza
Amer 1 366 Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Hmm warto wydawac 190zl na GOWa? Na multi nie grywam wiec pozostaje mi coop/split/split z botami/horda Tak! Pod warunkiem że grałeś w jedynke i byłeś/jesteś nią zdrowo zajarany. Horda jest dość OK, a kampania z GOW2 także powinna się podobać (szczególnie w kooperacji), więc w sumie warto się zainteresować (tym bardziej że spokojnie dasz rade dorwać ten tytuł za około 160 - a nie 190 jak piszesz - PLN). Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Multi dalej bazuje na kolbach, gnasherach i longshotach + rushowaniu? Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 (edytowane) Hmm warto wydawac 190zl na GOWa? Na multi nie grywam wiec pozostaje mi coop/split/split z botami/horda Tak! Pod warunkiem że grałeś w jedynke i byłeś/jesteś nią zdrowo zajarany. Horda jest dość OK, a kampania z GOW2 także powinna się podobać (szczególnie w kooperacji), więc w sumie warto się zainteresować (tym bardziej że spokojnie dasz rade dorwać ten tytuł za około 160 - a nie 190 jak piszesz - PLN). No gralem w 1 pare razy + potem na PC troche. Chetnie zagram ale nie jestem jakis napalony na ten tytul - obecnie gram w Dead Space - gdzie jest za 160? Edytowane 10 Listopada 2008 przez signap Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Gra skończona ,wypas prze życie ,pora na "najwyższy poziomi trudności" Cytuj Odnośnik do komentarza
Amer 1 366 Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Na aukcjach rzecz jasna nawet dziś widziałem tam sztuki po 164zł chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 jesli z wysylka to daj linka Cytuj Odnośnik do komentarza
wujakamil 1 Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Dwójka to dwa razy wiecej wszystkiego co było w jedynce, wiec jak ktoś lubi singla z jedynki to na pewno się nie zawiedzie Cytuj Odnośnik do komentarza
capone 0 Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 2 = s(pipi)y multiplayer przez debilne wyszukiwanie meczów I po co wprowadzili to, że po 1 meczu wychodzi do lobby i znów trzeba szukać pare minut następnego meczu Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Weźcie nie twórzcie takich mitów o "megadługim wyszkiwaniu meczów". Fakt, trwa to ok. pół minuty, ale przecież to żadna tragedia. I nie mogę uwierzyć, że z pięcioosobowym teamem z jakimś racjonalnym łączem wyszukuje Wam mecze przez 10 minut... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Pewnie długo wyszukuje tym, którzy mają NAT umiarkowany albo zamknięty, tak jak to było w h3. Cytuj Odnośnik do komentarza
canuks 63 Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Weźcie nie twórzcie takich mitów o "megadługim wyszkiwaniu meczów". Fakt, trwa to ok. pół minuty, ale przecież to żadna tragedia. I nie mogę uwierzyć, że z pięcioosobowym teamem z jakimś racjonalnym łączem wyszukuje Wam mecze przez 10 minut... akorat lacze nie ma tu nic do tego, servery nie wyrabaiaj i tyle. mam 4mb lacze i mimo to czekam na znalezienie meczu srednio 2-5min . Cytuj Odnośnik do komentarza
Sztajniec 18 Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Panowie krótka piła i jednocześnie trochę lamerskie pytanie - co-op, jest dla czwórki czy może dla dwójki graczy? Bo niby był zapowiadany dla czterech, ale nie wiem jak to w końcu wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi