wolek92 4 Opublikowano 13 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 Więc ja oprócz tych freez'ów na checkpointach nie mam żadnych uchybień w płynności rozgrywki, doczytywaniu tekstur ani innych problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 13 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 A mnie tak zastanawia - moze jest juz ktos kto wczytal kod do mapek dodatkowych ? moze z mapkami szybciej wyszukuje przeciwnikow ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gazi 0 Opublikowano 13 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 A mnie tak zastanawia - moze jest juz ktos kto wczytal kod do mapek dodatkowych ? moze z mapkami szybciej wyszukuje przeciwnikow ? Aniby czemu szybciej? Mapki z FB są jako oddzielny tryb coś jak horda. Też długo szuka, ale zależy od pory dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dziobak_ 1 Opublikowano 13 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 Prywaty to co innego. Choć w sumie mi to zwisa. Ale najlepsze są publici gdzie grasz z fajną zgraną paczką. To jest coś :]. Wystarczy nie grać z debilami i już prywaty są o niebo lepsze od meczy publicznych. Banda kretynów z piłami + 2 sek. opóźnienia=Publc Cytuj Odnośnik do komentarza
Fisiu 4 Opublikowano 13 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 Ja zrobiłem wszystkie achievy za multi - prócz "Baw się jak w 1999", ale już mam 1/5 tego achieva. I szczerze, wole dobrego prywata z Polakami niż publika na lagach. Cytuj Odnośnik do komentarza
ShtaS 174 Opublikowano 13 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 Do trybu Horde są oddzielne mapy, czy też można grać na planszach z zestawu Flashback? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pelipe 236 Opublikowano 13 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 No oczywiście, że jest to tylko kwestia ekipy, no ale nie wiem, ja lagów cholernych nie mam. Seriously. A grać w zgranej i super paczce to czadzior. Cytuj Odnośnik do komentarza
DaBig 1 Opublikowano 13 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 Do trybu Horde są oddzielne mapy, czy też można grać na planszach z zestawu Flashback? Można grać w hordę na mapkach z flashback. Na starym/nowym Gridlock, mapce dosyć małej, to jest dopiero rzeź Cytuj Odnośnik do komentarza
Pelipe 236 Opublikowano 13 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 Do trybu Horde są oddzielne mapy, czy też można grać na planszach z zestawu Flashback? Można grać w hordę na mapkach z flashback. Na starym/nowym Gridlock, mapce dosyć małej, to jest dopiero rzeź Tyle, że musisz pamiętać, że każdy musi je mieć. Ale to chyba oczywiste :]. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dark AlexX 0 Opublikowano 13 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 (edytowane) Co do tych problemów z GoW u niektórych osób, to ja miałem podobny problem z Battlefield: Modern Combat. Tylko mi ta gra nie działała, u każdego kumpla śmigała aż miło. Problem się rozwiązał jak w grałem ten nowy soft co wyciekł do sieci, a gierka zaczęła się bez problemów włączać. Może GoW 2 też by mi nie chodziło jakbym nie wgrał wcześniej NXE. BTW: porównanie map z pierwszej i drugiej części Edytowane 13 Listopada 2008 przez Dark AlexX Cytuj Odnośnik do komentarza
Kiler8888 0 Opublikowano 13 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 A mnie tak zastanawia - moze jest juz ktos kto wczytal kod do mapek dodatkowych ? moze z mapkami szybciej wyszukuje przeciwnikow ? Aniby czemu szybciej? Mapki z FB są jako oddzielny tryb coś jak horda. Też długo szuka, ale zależy od pory dnia. Niby tak, ale brat grał z hamburgerami w trybie "wybór gracza" i jedną z map do wybierania przed meczem był mansion. Widocznie kiedy wszyscy mają stare mapki to automatycznie się wybierają Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 Te lekko odswiezone mapki wcale nie prezentuja sie dla mnie lepiej - no moze jedynie tylko ta z pociagiem, bo jakby 3 dali w tej samej tonacji kolorystycznej to chyba bym sobie w leb strzelil... Powiedzcie mi - malo gralem poki co, bo zbyt duzo gier mi sie nagromadzilo, ale czy w Multi zostala jakas mapa z deszczem ? w 1dynce wygladal kozacznie, wiec mam nadzieje, ze w 2 jest chociaz jedna... <_< Cytuj Odnośnik do komentarza
Dark AlexX 0 Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 (edytowane) Jest jedna mapa na której zmienia się ciągle pogoda, raz pada deszcz raz śmiercionośny grad. Nie pamiętam jak się nazywa. Edytowane 14 Listopada 2008 przez Dark AlexX Cytuj Odnośnik do komentarza
Sebastian PL 1 Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 dzis mi 15 minut mecz wyszukiwalo, niech to w koncu naprawia padaka ... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gazi 0 Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 (edytowane) dzis mi 15 minut mecz wyszukiwalo, niech to w koncu naprawia padaka ... Gdyby to był jedyny problem;/. Na multi to mam wrażenie jakbym grał w jakąś wersję demo a nie full... grasz 5 min i czekaj 10 min w kolejce jak chcesz znowu ... Edytowane 14 Listopada 2008 przez Gazi Cytuj Odnośnik do komentarza
Nyu 740 Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 Fakt, jest mapa z deszczem, ale nie wygląda to aż tak za(pipi)iście jak w pierwszej części. Po chwili spada grad, który Cię zabija, więc trzeba się schować na chwilę. Ogólnie to mapki w multi były ładniejsze w jedynce (oprócz Rzeki ), ale tu podobają mi się właśnie takie ekskluzywne rzeczy dla danej z map. Na Lawinie jest.. lawina . Na Bezpieczeństwie są lasery, które można włączać i wyłączać. Za to plusik . Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 Musze sprawdzic ta mape. Ogolnie szkoda - bo deszcz prezentowal sie zawodowo ! Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 "headshot 1, headshot 2, headshot 3, headshot 4, headshot 5 maderfaker" - niektóre teksty są fajne w nowych Girsach. Dalej katuję online ale z przerwami na jedynkę czasem trzeba się odstresować i na szybkensa wyżyć biegając po mapie jak świr. Co ciekawe, gdy ktoś rzuci granat dymny to zaczynam odruchowo odskakiwać, kurde dwójka wchodzi w nawyk. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nyu 740 Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 No, co do tekstów to jeden jest za(pipi)iście zawodowy. Rzadko się trafia, ale strzelając gościowi headshota usłyszałem "patrzcie, nie ma twarzy" . Cytuj Odnośnik do komentarza
TheAceOfSpades 482 Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 Motyw jak Cole wyzywa królową Locustów przez mikrofon przedni, myślałem że się popłaczę ze śmiechu Cytuj Odnośnik do komentarza
_tomek 2 Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 "Zbyt brzydki, żeby żyć" lepszy Cytuj Odnośnik do komentarza
Fisiu 4 Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 (edytowane) Spoiler bo jest to z kampanii tekst "Zaraz włącze cycuszki Betty" :E @The Ace... spojleruj... Moim zdaniem Cole za szybko gadał - albo to ja byłem skupionym na tym jak on to gada. Ale fakt - niektóre teksty rozwalają . Edytowane 14 Listopada 2008 przez Fisiu Cytuj Odnośnik do komentarza
Suikoden 0 Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 Jak to jest z kodami na mapki? W Europejskiej wersji nie ma i nie bedzie czy dostaniemy pozniej jak przy Fable? Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 Czy GOW2 odblokowuje postacie za aczivy z GOW1 poprzez save czy wzmianke na karcie gracza? Ja je zrobilem dawno temu lecz teraz ich nie posiadam jak rowniez save'u, a R6 Vegas czytal po aczivach ze gralem w R6V1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hlipo 3 Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 Nie trzeba mieć zapisu z poprzedniej części by odblokować postacie Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi