Scorp1on 8 Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 to czemu mam zablokowane te postacie skoro te aczivy napewno zrobilem (jak pamietam to bylo za 2/3 rzeczy do zebrania, gre na Insane i cos tam jeszcze) - Cytuj Odnośnik do komentarza
jojok21 0 Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 Pamiętaj, że żeby ci odblokowało acziwy musisz byc podpięty do LIVE. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 Jestem świeży w kwestii GoW i mam pytanie. Doczytałem, że w Egzekucji można się respawnować. Jak to zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza
DaBig 1 Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 Nie chodzi o czysty respawn. Jak ktoś cię downuje i nie wykona na tobie ekzekucji, to w zależności od ustawień rozgrywki, sam się po kilku/kilkunastu sekundach podnosisz bez niczyjej pomocy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kiler8888 0 Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 "headshot 1, headshot 2, headshot 3, headshot 4, headshot 5 maderfaker" - niektóre teksty są fajne w nowych Girsach. Chyba źle usłyszałeś: That's one, that's two etc. Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 ktory tryb pozwala na respawn w multi? Cytuj Odnośnik do komentarza
Blim 0 Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 ktory tryb pozwala na respawn w multi? Guardian dopóki żyje lider. A co do wcześniejszego pytania - może masz po prostu piracką wersję NTSC, a grałeś w PALowską jedynkę. To też może być przeszkodą.. Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 egzekucja Cytuj Odnośnik do komentarza
Fisiu 4 Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 Egzekucja respawn - hahaha :E Respawn to odrodzenie, a nie powstanie z powalenia - halo Orion Aneksja, Król Wzgórz, Strażnik dopóki żyje dowódca. Może jeszcze jakiś - nie pamiętam dokładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 ktory tryb pozwala na respawn w multi? Guardian dopóki żyje lider. A co do wcześniejszego pytania - może masz po prostu piracką wersję NTSC, a grałeś w PALowską jedynkę. To też może być przeszkodą.. GOW1 i 2 byly PAL, moze dlatego ze nie polaczylem sie z Live a narazie jest to nie mozliwe :} - NXE - Vegas2 bez neta wykryl mi Vegas1 W egzekucji tez jest 1 spawn na rudne (przynajmniej z tego co widzialem) - podsumowanie i od nowa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sebastian PL 1 Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 troche pogralem , ale za singiel sie nie wzielem , przejde go przed gwiazdka na telewizorze hd , bo tej gry nie wato przechodzic na zwyklym tv lub monitorze, ktory ma problemy z unreal engine,zeby wygenerowac chociazby ladne kolory a tej grze sie to nalezy multi fajne ale to szukanie to padaka na maxa, trzeba bedzie po linku grac ze znajomymi + boty lub ustawiac sie na mecze w online bo ten matchmaking dobija . tryby tez ok . grafa hmm plansze z jedynki chodzi o multi bardziej mi przypasowaly, tu mamy destrukcje , ale 5 na mapie to chyba za duzo , w jedynce trzeba bylo kombinowac z taktyka itp a tutaj jest inaczej wszyscy sie piluja i biegaja z lancerem ,c zasem z shootem, mapki im nawet wyszly jesli chodzi o multi i na plus zasluguje mozliwosc sciagniecia 5 mapek z czesci pierwszej. biada tym napalencom co sie rzucili na swoje kopie albowiem teraz oni zostali pozbawieni bonusu hehe fajne sa finisze ale bola spadki animacji w multi ... jak pogram to cos napisze wiecej bo na razie tylko 7h gralem Cytuj Odnośnik do komentarza
Fisiu 4 Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 Ja się napaliłem, ale kod dostałem, więc Twoje stwierdzenie schowaj do swojego pamiętnika. A matchmaking użyj tylko do 3 achievów za multi na publicznych meczach. Jeden dzień roboty - góra dwa. Potem już na prywatach z Polakami graj. Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 Czekamy do środy i JAZDA Ekipa, z którą katowałem w wakacje - nadchodzę ;D Cytuj Odnośnik do komentarza
Magik 1 124 Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 Wkoncu zakupilem nowe ''Girsy" i jestem wniebowziety Jedyna gra ktora odciagnela mnie of Far Cry 2. Imo kampania jest ZNACZNIE lepsza od jedynki. Pierwsza czesc niebardzo przypadla mi do gustu...tutaj jest wieksze urozmaicenie krajobrazu. Sekcje z pojazdami znacznie lepsze (cos jak halo:P) a i klimat momentami daje rade ("opuszczona" fabryka!). No i rowniez oprawa to spory krok na przodu, zarowno pod wzgledem technicznym jak i designu). O ile jedynke ukonczylem nieco na sile tak od sequela nie moge sie oderwac Cytuj Odnośnik do komentarza
Gazi 0 Opublikowano 15 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 Możecie mi wytłumaczyć dwie rzeczy? Jak wygrać pojedynek na piły online(rozegrałem już chyba z 20 i klikałem jak zdziczały a jednak zawsze przegrywam). Jak zdobywać rangi online? Dzisiaj rozegrałem bardzo wyrównany, długi meczyk(chyba król wzgórza może aneksja) i zdobyłem ok 6k pkt.. Podskoczyła mi żółta, trzecia ranga. 2 mecze później nagle ranga spada pomimo że mam jedno z pierwszych miejsc. WTF!? Cytuj Odnośnik do komentarza
canuks 63 Opublikowano 15 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 (edytowane) Możecie mi wytłumaczyć dwie rzeczy? Jak wygrać pojedynek na piły online(rozegrałem już chyba z 20 i klikałem jak zdziczały a jednak zawsze przegrywam). Jak zdobywać rangi online? Dzisiaj rozegrałem bardzo wyrównany, długi meczyk(chyba król wzgórza może aneksja) i zdobyłem ok 6k pkt.. Podskoczyła mi żółta, trzecia ranga. 2 mecze później nagle ranga spada pomimo że mam jedno z pierwszych miejsc. WTF!? Widocznie za wolno wciskasz "B" mi brakuje chyba 3 wygranych do zaliczenia tego i od wczoraj nie moge wygrac ani jednej walli na pily zawsze trafie na jakiegos lepszego goscia :] ja mam natomiast pytanie co do HORDY.. *Jak najlepsza mapka do przejscia calej HORDY jestem obecnie na 15 fali. Edytowane 15 Listopada 2008 przez canuks Cytuj Odnośnik do komentarza
Dark AlexX 0 Opublikowano 15 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 Żeby wygrać tą walkę na piły trzeba też szybko zacząć wciskać B, bo to też dużo ma do rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Fisiu 4 Opublikowano 15 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 (edytowane) Rzeka, w 2 osoby można obronić dom, a w 5 to już nic się nie wkradnie Dobre też jest bezpieczeństwo, za laserami. Również jacinto nie jest złe. Na każdej mapie jest do zrobienia, trzeba tylko zebrać team i dobrze obcykane miejsce. A mnie czasami samo włącza piły i w ogóle nie wiem co się dzieje :E Najgorzej jak się leci na bitwe z włączoną piłą a tu Ciebie spiłuje bez bitwy o,0 Edytowane 15 Listopada 2008 przez Fisiu Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 15 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 W bezpieczeństwie jest konkret, za laserami na zmianę w każdej fali pojawia się minugun, albo moździerz. W jedynkę da się dobronić do 40 fali, jeszcze 10 i av, wpada na konto. Cytuj Odnośnik do komentarza
danielskii 155 Opublikowano 15 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 pytanie tylko na jakim poziomie.....bo na insane to chyba bezpieczenstwo jest jedna w miare "latwą" mapka...29 lvl i spasowalem Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 15 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 kiedys sie pytalem juz w temacie GOW1 czemu gdy sprzelamy z np. lancera bez prawego spustu to jego pociski daja wiekszy damage niz z przyblizeniem? Cytuj Odnośnik do komentarza
Keymaker 25 Opublikowano 15 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 Strasznego faila zaliczyła dziś u mnie ta gra W poziomie z czołgiem niszczę wrogów, wjeżdżam do jaskini i nie ładuje się żaden dialog i nic się nie dzieje. Bug, bug, straszny bug. Cytuj Odnośnik do komentarza
canuks 63 Opublikowano 15 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 (edytowane) Nie ukrywam ze jestem NOOB w grach FPS na x360 no ale bez przesady .... probije zrobic achiva online na mapie Skrzydlowy achiw "stoj obok mnie " chyba tak sie nazywa .. w prawdzie wygralem 2 mecze ale trzeciego za cholere nie moge wygrac.... ba nie moge zabic wiecej jak dwoch przeciwnikow WTF.... W pojedynkach 1 vs 1 zawsze dostaje dupe pomimo tego ze zaskocze przeciwnika z shotem od tylu czy zza rogu.. Ja sobie moge strzelac nie wiadomo ile i jak a przeciwnik 1-2 strzaly i pomnie WTF ... takie lagi ? No bez przesady zaczyna mnie irytowac ta sytuacja.Celuje w tlow przeciwnika z 1-2 m z shota 6 strzalow nic koles dalej biega ,ba zrobi jeden odskok jeden strzal ... nie mam glowy :E. Celuje kolesiowi w dynie i tez sie moge produkowac ile wlezie koles pociagnie serie JA juz leze . Ostatnio zdolowala mnie sytuacja (kilkakrotnie) wpada mi koles na mine dostaje ,lezy na ziemi ja podbiegam z shotem laduje w kolesia ,on wstaje i plasterkuje mnie pila WTF.... Co ja robie zle , bo nie wieze ze az tak zle celuje ! poradzcie cos . Edytowane 15 Listopada 2008 przez canuks Cytuj Odnośnik do komentarza
danielskii 155 Opublikowano 15 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 Strasznego faila zaliczyła dziś u mnie ta gra W poziomie z czołgiem niszczę wrogów, wjeżdżam do jaskini i nie ładuje się żaden dialog i nic się nie dzieje. Bug, bug, straszny bug. mialem to samo restart lvl pomogl Cytuj Odnośnik do komentarza
Dark AlexX 0 Opublikowano 15 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 Tam trzeba podjechać do pewnego konta, żeby ten potwór ze ściany wyskoczył. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi