Opublikowano 18 stycznia 200817 l Dziś miałem super sparring z Rustsleeps. Jego Shun od samego początku mi się podobał. Kiedyś nie miałem z nim najmniejszych szans. Dziś walki były super wyrównane.
Opublikowano 18 stycznia 200817 l to ten typ co ma 9 dana? czy tam 10? jak go loilesz to niezle pare razy z nim rangowca gralem i chyba dwa razy z nim wygralem tylko a przegralem pewnie kolo 10 -_-' ale tak to jest jak sie nie zna ciosow innych postaci haos w defensie
Opublikowano 18 stycznia 200817 l Autor to ten typ co ma 9 dana? czy tam 10? jak go loilesz to niezle pare razy z nim rangowca gralem i chyba dwa razy z nim wygralem tylko a przegralem pewnie kolo 10 -_-' ale tak to jest jak sie nie zna ciosow innych postaci haos w defensie No u mnie to samo. Defensywa była tragiczna. Powoli się jednak wyrabiam. Co się na Rusta sprawdza, to rzuty. Koleś dużo uników robi i wcale się nie wyrywa. Trzeba jednak uważać, bo ma świetne Fuzzy Guard. Kilka rund wygrałem robiąc 3 Mountain Splash z rzędu (210dmg). Nieźle musiał się na siebie wkurzyć. Koleś i tak gra minimalnie lepiej ode mnie, ale różnica się stale zaciera.
Opublikowano 18 stycznia 200817 l Rustsleeps? Bardzo lubie z nim grac, praktycznie kiedy tylko jestem na Live zawsze go spotykam. Poczatki byly trudne, ale mecze wyrownane. Teraz kopie go bez problemow, ale ostatnio nawet 1 mecz ze mna wygral!!! C1REX: A nie Splash Mountain? Nie wiem czemu ale zawsze mi sie wydawalo, ze to sie pisze na odwrot. Jezeli moge cos dodac, to NIENAWIDZE tego rzutu!!! <wnerw>
Opublikowano 18 stycznia 200817 l Autor C1REX:A nie Splash Mountain? Nie wiem czemu ale zawsze mi sie wydawalo, ze to sie pisze na odwrot. Jezeli moge cos dodac, to NIENAWIDZE tego rzutu!!! <wnerw> Może i odwrotnie się pisze. Ostatnio zagrałem też z Konjou_Akira. Ranga Gladiator chyba. Super gra. Mega ofensywnie. BTW: Załatw sobie łącze, na którym da się grać. Chciałbym trochę pograć z Twoją Pai.
Opublikowano 18 stycznia 200817 l GhettoKing chcesz kupic pada Hori? Nie narzekalbys na d-pada. Lepszy krzyzak niz na PS2 ;O
Opublikowano 18 stycznia 200817 l pewnie ze chce! tylko jaka cena ? udez do mnie na gg migiem jak masz na sprzedanie
Opublikowano 21 stycznia 200817 l Autor Kolejny raz grałem z Sugarmanem. Uwielbiam jego styl, choć trochę mnie nerwów kosztuje. Gra zupełnie inaczej niż większość ludzi na sieci. Dziś pokazał fajnego Brada. Oprócz tego gra jeszcze Jeffem i Shun Di. Jego GT: MEKAHINEYHOE Zostałem też rozjechany przez Wolfa Chief Flasha. Tzn. sporo walk było bardzo wyrównanych, ale całych walk wygrałem zaledwie kilka na około 20. No i połączenie było z nimi świetne.
Opublikowano 21 stycznia 200817 l ja ostatnio mam dobre mecze z Folkenem PL, bardzo wyrownane i zaciete ^_^ no i z beligerent feck tez mi sie dobrze gra, bardzo wyrownane mecze ale czesciej przegrywam niz wygrywam, gosc mozna powiedziec ze jest pro akira bo rzezbi juggle z double palmem ala oshu albo homestay potrafi niezle pocisnac jak sie rozpedzi c1rex mnie ostatnio az za bardzo niszczy, lol tylko sie wku.rwiam jak widze moutain splash po 2p z korego zapomnialem znowu sie ze skosem uwolnic (ten rzut jest jakis zaczarowany LOL) a w rankingu ciagle stoje na 6 danie i krew mnie zalewa jak szukam i szukam typa z 6 danem i dobrym polaczeniem, grac sie odechciewa chyba oleje tego ranked VS i bede player matche tylko gral
Opublikowano 21 stycznia 200817 l Autor a w rankingu ciagle stoje na 6 danie i krew mnie zalewa jak szukam i szukam typa z 6 danem i dobrym polaczeniem, grac sie odechciewa ^_^ chyba oleje tego ranked VS i bede player matche tylko gral Ja na rankingowe mało gram. Zwłaszcza jak widzę listę kumpli, gdzie prawie każdy gra prywatne mecze.
Opublikowano 21 stycznia 200817 l Autor no i z beligerent feck tez mi sie dobrze gra, bardzo wyrownane mecze ale czesciej przegrywam niz wygrywam, gosc mozna powiedziec ze jest pro akira bo rzezbi juggle z double palmem ala oshu albo homestay ^_^ potrafi niezle pocisnac jak sie rozpedzi Zagraj z KnneNinja, Konjou_Akira, Dai Bison. Może kogoś pominąłem, ale to są 3 pierwsze osoby, które naprawdę dobrze grają Akirą. DubC jeszcze jest OK.
Opublikowano 22 stycznia 200817 l gralem z knee i mnie zniszczyl to go omijam haha z konjou chyba tez gralem i wcale lepiej nie bylo , musze sticka kupic to bede mogl z nimi rywalizowac.... za pol roku ^_^
Opublikowano 23 stycznia 200817 l Autor Dobrze mi się dziś grało z Seijuro Hiko666. Koleś się do mnie dołączył jak akurat niszczyłem wszystko w rankingowych meczach. Grał Akirą, więc chyba najbliżej mi znana postać do obrony. Ja miałem 8th dan, a on 9th. Przegrał kilka walk z rzędu i zmienił na Eileen. Zaskoczył mnie i wygrał około 3 walki. Nie umiem przeciw tej małpce grać. Nauczyłem się jednak jej stringów, zacząłem blokować i karać. Wygrałem 3 kolejne walki. Potem zmienił na Akirę. Kolejnych kilka walk z rzędu wygrałem i awansowałem na 10th dan. On spadł na 8th. Ponad 10 rankingowych walk z rzędu z tą samą osobą : ) Gra mocno schematycznie, ale moim zdaniem lepiej, niż Beligerent Feck. Zupełnie bez powodu ostatnio zacząłem wygrywać mecze z ludźmi, z którymi miałem problem ugrać rundę. Nie gram jednak na słabym połączeniu. Jak laguje, to wychodzę z gry. Przy lagu trudniej się blokuje. Strona atakująca ma za dużą przewagę.
Opublikowano 23 stycznia 200817 l ja wlasnie gralem 4 mecze z dai bisonem i pierwszy przegralem, nastepne trzy z rzedu wygralem ale byly strasznie zaciete i mialem troche szczescia mam reaplaye z konjou jeszcze nie gralem ale mam nadzieje ze zagram jak najszybciej ostatnio zauwazylem ze naprawde w miare na poziomie to narazie umiem grac akira vs akira w sumie dzieki sparom z b feckiem, ktoremu nie wiem czemu zanizasz poziom, moim zdaniem gra lepiej od bisona, o wiele szybciej i mocniejsze setupy wali, ale moze bisonowi dzis nie szlo i takie wrazenie mam
Opublikowano 23 stycznia 200817 l Autor B Feck twierdzi, że Dai Bison go niszczy. Dla mnie osobiście z Akirą generalnie się łatwo gra. Jedynie Konjou i KneeNinja grają zdecydowanie lepiej od reszty.
Opublikowano 23 stycznia 200817 l Autor Przeje...łem walkę z MrExpert OptiUK. Niewyspany włączyłem konsolę i od razu zaprosił mnie do walki turniejowej. Bez rozgrzewki nie wychodziły mi nawet proste ciosy. Rozjechał mnie 5:1. Pół godziny później z nim zagrałem zwykły sparring i udało mi się nawet 5 walk z rzędu ugrać. Jednak zupełnie na to leję. Na luzaka podszedłem do walki i nie za bardzo mi zależało na wygranej.
Opublikowano 24 stycznia 200817 l wlasnie gralem rankingowca z kneeninja hehe, prawie sie udalo... gosc jest strasznie szybki i wykozystuje juggle na maxa jak sie da jak juz podbije, rzeznik bylo goraco, gdybym standardowo nie zje.bal juggla z boucem po 46p+g to bym wyszedl zwyciesko ^_^ nawet wsadzilem mu double palma po rzucie z podcinka na padzie zaprosil mnie do ponownych walk ale nie moglem go znalesc szukajac przeciwnika to wylaczylem gre ps. udalo mi sie wyczesac bodajze 53 czy 56 wynik w command time atack akira gdyby nie kolanko i spod to bym pewnie w pierwszej 30 sie zmiescil... nie ma to jak kolanko na padzie(wyjdzie raz na 10 razy)
Opublikowano 29 lutego 200817 l Autor FlamingoQueen/Geewaiho. Chyba najlepszy gracz online w Europe. Moim zdaniem sporo lepszy od całej reszty europejskiej czołówki. Jedynie kilku graczy z USA jest w stanie mu zagrozić IMHO. Dzisiaj mnie rozjechał 7-0. Dał mi kilka wskazówek i dodał, że sam gra już 5 lat. Rzeźnik.
Opublikowano 4 marca 200817 l Autor Dzisiaj zostałem rozjechany przez Rustsleeps. Normalnie mam z nim wyrównane walki, ale dziś mną pozamiatał. Wyjątkowo dobrze mnie blokował. Za dużo złych przyzwyczajeń nabrałem i straciłem na elastyczności.
Opublikowano 5 marca 200817 l nie tylko przez rustsleeps :crazy: pozatym on wcale nie jest taki dobry... chyba
Opublikowano 5 marca 200817 l Autor nie tylko przez rustsleeps :crazy: pozatym on wcale nie jest taki dobry... chyba Dziś mi nie idzie. Wszyscy mnie strasznie leją. Z GentlemanThief żadnej walki nie ugrałem, a normalnie z Goh mi się łatwo gra.
Opublikowano 5 marca 200817 l Powiedzcie mi C1rex, ghetto... i reszta ilu megowe macie łącza? Ja w kwietniu/maju bede zmienial na megówke i mam nadzieje ze wtedy bedzie nam sie lepiej gralo.
Opublikowano 5 marca 200817 l ja mam niby 2mb i z masa ludzi mi sie dobrze gra mysle ze 1mb jak nikt nie bedzie ci zamulal netu to spoko se pograsz, bo tak to w dalszym ciagu granie z toba to loteria na szybkich wymianach ciosow ps. widzialem ze akire meczyles dzis w quest mode, moglbys pokazac jak nim grasz a nie tymi malpami grasz
Opublikowano 5 marca 200817 l Autor Powiedzcie mi C1rex, ghetto... i reszta ilu megowe macie łącza? Ja w kwietniu/maju bede zmienial na megówke i mam nadzieje ze wtedy bedzie nam sie lepiej gralo. Z nazwy to mam 24MB. Realnie jednak to ok 13MB downloadu i niecałe 2MB uploadu. Sama szybkość jednak wszystkiego nie mówi. Kiedyś miałem łącze 1MB w Polsce. Jednak ten radiowy syf nie pozwalał mi nawet w Diablo grać. Tragedia. Najlepiej w dziale o Live popytać jakie łącze jest dla gracza najlepsze. Z reguły lepiej unikać wszystkiego, co radiowe.
Opublikowano 6 marca 200817 l Spokojnie, nie bede mial radiowki. Przedluzam Neostrade, chyba wezme Liveboxa. 1mb jest teraz chyba za 60 kilka zlotych, a 2 megowka jest luz za ponad 100 (!). No nic, nie wnikam. W kwietniu juz mam nadzieje bede mial lepsze lacze. Kettokink: Tak tylko sobie wlaczylem akire zeby jakies itemy pozdobywac ! Juz robisz wielkie halo, a halo nie ma -_- ... A moja Malpe zostaw w spokoju, zobaczysz, jeszcze nie raz da ci o sobie znac LOL :PP