Maniek84 0 Posted January 28, 2008 Share Posted January 28, 2008 Witam!!! Otóż po ściągnięciu zwiastunów Fable w HD (diary) oraz nowego Battlefielda Bad Company- Power of Destruction (czy jakoś tak) nie mogę ich obejrzeć. Dźwięk jest słyszalny lecz nie ma obrazu i nic nie widać, nawet po wciśnięciu dowolnego przycisku nie wyświetla się stosowne menu, jak podczas odtwarzania innych filmów... Uznałbym to za brak kodeków, lecz filmiki zostały ściągnięte wprost z live'a. Stąd moje pytanie czy ktoś się spotkał z podobną sytuacją i ewentualnie jak temu zaradzić. Wszystkie inne filmiki chodzą normalnie!!! Quote Link to comment
Mustang 1664 Posted January 28, 2008 Share Posted January 28, 2008 Spróbuj może je usunąć i ściągnąć ponownie, żeby zobaczyć, czy znowu tak będzie. Quote Link to comment
saptis 620 Posted April 18, 2008 Share Posted April 18, 2008 Niedawno pobralem z Marketplace nowy trailer z GTA IV, odpalilem go, ale obraz zrobil sie czarny i slyszalem dzwiek, ale obrazu nie bylo. Czy ktos wie czym to moze byc spowodowane ? To filmik z Marketplace, wiec to na pewno nie sprawa kodekow, probowalem usunac i pobrac trailer ponownie, ale nic z tego - dalej to samo. Quote Link to comment
Bartg 5300 Posted April 21, 2008 Share Posted April 21, 2008 No wlasnie mam to samo z trailerami, jest dzwiek a obraz czarny Quote Link to comment
Recommended Posts