Opublikowano 30 stycznia 200817 l Jako, iż najprawdopodobniej w kwietniu podpisujemy umowę z Wildą-DLink (http://www.wilda-dlink.pl/) będziemy mogli zorganizować turniej LANowy z prawdziwego zdarzenia (z nagrodami i w ogóle) w Polsce w bliżej nie określonym miejscu i dacie (do ustalenia). Niestety, jak większość osób pewnie wie - ciężko jest z frekwencją uczestników... Dlatego też chciałbym zachęcić wszystkie klany (ze sceny GoW i Halo 3) do zdeklarowania się. Pomysł jest naprawdę przedni Dzięki temu nasza mała scena konsolowa może naprawdę się nieźle rozwinąć. W planach mamy współpracę z Microsoftem (planujemy zacząć jakieś rozmowy), który załatwi konsole oraz nagrody. A jak z tej współpracy nic nie wyjdzie to... mamy drugą alternatywę Więc spokojna głowa. Wszystko się rozchodzi o graczy... Wiem, że 6/7 klanów by się zjawiło na pewno (scena GoW) oraz kilka ze sceny Halo 3. Wyskoczyłem z tematem sporo wcześniej aby zacząć w tym kierunku coś działać. Myślę także, czy nie zaprosić graczy z Europy?! Ale z tym będzie bardzo ciężko (rozchodzi się o nagrody, oni nie wiadomo co i ile by chcieli...). Zobaczcie tylko na scenę PESa i sami ocenicie, czy nie fajnie jest grać właśnie tak? Acha i jak pierwszy turniej by się udał to na 101% byłyby kolejne... Dobra kończę te moje wywody, napiszcie co o tym myślicie? Czy warto? PS. A może mega-turniej GoW, CoD4, Halo 3? Tylko nie wiadomo jak z czasem ^_^
Opublikowano 30 stycznia 200817 l Podpisuje sie pod idea moimi wszystkimi czlonkami ^_^ Wal wiecej szczegolow jak bedziesz juz cos wiedzial.
Opublikowano 30 stycznia 200817 l Autor Świetnie ^_^ Ale potrzebuję pomocy. Chodzi o zaufaną osobę, która zbierze wszystko do "kupy" ze sceny Halo 3, a w odpowiednim czasie zda mi relację co i jak. Ktoś chętny? Aktualnie szukam miejsca gdzie turniej mógłby się odbyć. Macie jakieś pomysły? Do niedzieli muszę przedstawić wszystkie koszta całego turnieju. Chętnie wysłucham również Waszych sugestii.
Opublikowano 30 stycznia 200817 l Na COD IV jesteśmy z grzmotem jak najbardziej chętni ^_^ Jeżeli jesteście z Wawy to mogę wam pomóc zorganizować to pod kątem COD
Opublikowano 30 stycznia 200817 l Autor Właśnie CoD4. Bardzo bym chciał aby ta "święta trójca" wypaliła. Znasz jakieś dobre miejsce Maiden w Wawce do wynajęcia?
Opublikowano 30 stycznia 200817 l Myślę że albo: -Na jakiejś uczelni -W pałacu kultury - musi coś być Napisz mi PW, dam Ci swojego Skype'a - Powiesz jakim budżetem dysponujecie i czegoś poszukamy.
Opublikowano 30 stycznia 200817 l Spróbujcie w Wyższej Szkole Ekonomiczno-Informatycznej, tam gdzie odbywało się Warsaw Games Day #2: http://www.wsei.pl/ Podziemny parking był bardzo klimatyczny
Opublikowano 30 stycznia 200817 l Dobry pomysł imo, jesli wypali to napewno sie zjawie. Oczywiście mowie tu o Halo 3. Edytowane 30 stycznia 200817 l przez Flaha
Opublikowano 31 stycznia 200817 l hehe, nawet zabawnie jest patrzeć jak wszyscy kipią optymizmem i zgłaszają swoją obecność, a jak przyjdzie co do czego to okaże się, że połowa nie może, bo albo termin nie taki, albo kasy nie ma, albo akurat mama zachorowała, albo coś w tym stylu ^_^
Opublikowano 31 stycznia 200817 l BVG stawi sie w komplecie ;]. Pewnie jeszcze paru "poszukiwaczy wódy" dojdzie, c'nie?
Opublikowano 31 stycznia 200817 l Pewnie jeszcze paru "poszukiwaczy wódy" dojdzie, c'nie? no korwa ^_^
Opublikowano 31 stycznia 200817 l Autor Myślę że albo: -Na jakiejś uczelni -W pałacu kultury - musi coś być Napisz mi PW, dam Ci swojego Skype'a - Powiesz jakim budżetem dysponujecie i czegoś poszukamy. To nie jest tak, że my dysponujemy jakimś budżetem. Wilda przedstawiła nam pewne wymagania. Jednym z nich jest przedstawienie kosztów LANów. W tym wypadku tego w Polsce. Także myślę, że dobrym miejscem będzie Wyższa Szkola Ekonomiczno-Informatyczna w Warszawie, którą zaproponował Di. Teraz tylko trzeba wysłać maila do nich z zapytaniem o koszta wynajmu itp. Druga kwestia to termin turnieju. Trzeba wybrać taki, który będzie większości pasował. Ja proponuję na końcu kwietnia, bądź w maju. Wczoraj wysłałem wiadomość do Tomisha, zobaczymy czy coś zdziała w sprawie konsol i nagród.
Opublikowano 31 stycznia 200817 l Przydałoby się to jeszcze rozreklamowac. Cichy, masz chyba jeszcze kontakt z chłopakami z PE, hm? Jak będzie coś więcej wiadomo, to daj im znać, na pewno Cię/ Was wspomogą
Opublikowano 31 stycznia 200817 l może najpierw niech wszystko zgrają, a potem zajmiemy się reklamowaniem? znacie takie powiedzenie: nie dziel skóry na niedźwiedziu, póki dźwiedziu w lesie?
Opublikowano 31 stycznia 200817 l Autor Dziobak reklamę zostawiam na później. Najpierw wszystko muszę załatwić...
Opublikowano 31 stycznia 200817 l No to jezeli kwiecien to moge zagwarantowac swoja obecnosc, bez zadnych sciem ;] Poki co to bylem zawsze jezeli tak wczesniej zadeklarowalem Z kim jeszcze nie pilem tutaj ? Trenujcie
Opublikowano 31 stycznia 200817 l zanim zaczniecie rozmyślać o sprzęcie i nagrodach od Microsoftu proponuję najpierw z nimi pogadać
Opublikowano 31 stycznia 200817 l Nie wiedząc ile osób ma się zjawić nie wiesz cichy ile sprzętu potrzebujesz (konsole/TV/kable/gry itd.) - wypadałoby już coś założyć. Następnie - jakie miejsce, kiedy, na ile dni. Jednodniowy turniej? Ile ludu chcesz rozegrać w 3 grach (GoW/H3/COD4) w 10 godzin (10:00 - 20:00), w tym przerwy. Sponsoring od MS? Nie w tej chwili. Gdyby się jakiś inny sponsor znalazł podejrzewam jednak, że z wypożyczeniem sprzętu nie byłoby problemu. Tylko teraz bez podania konkretnej daty turnieju trudno będzie cokolwiek załatwić. Do tego to "tylko" sprzęt - dochodzi więc chociażby kwestia opłacenia transportu (tak, tak) plus jego ochrony [sprzętu]. Na nagrody powinno się coś znaleźć. Raczej nie będzie też problemu z nagłośnieniem imprezy całkiem oficjalnymi kanałami.