Opublikowano 5 lutego 200817 l Ta, cos tam dostajesz jakieś awardy, ale to tylko dla bajeru bo nic one nie dają zupełnie, oprócz % do gry. Dzisiaj kolejna ustawka ?? Trzeba skończyć te chalenge na 8 wkońcu. Pozdro
Opublikowano 7 lutego 200817 l po 21 moze byc moj psnid - locker_PL jakby cos sie zmienilo dam znac na forum
Opublikowano 12 lutego 200817 l Pierony siarczyste! Wczoraj było świetnie jak graliśmy w umówionego MarkedMan'a. Online w tej grze jest mocarny.
Opublikowano 14 lutego 200817 l A jak z lagami? zdarzają sie? jesli tak jak często? jest opcja zagrania zwykłego wyscigu? czy tak jak w demowce rozpierducha?
Opublikowano 14 lutego 200817 l Lagów nie ma. Może tylko na początku jak jak wbijają ludzie do gry. Da się grać zwykły wyścig.
Opublikowano 2 marca 200817 l Cos widze temat ucichl a szkoda. Nikt nie szykuje sie na jakies granie? Jakby co to zapraszajcie, ID: michaliwa Edytowane 2 marca 200817 l przez napletator
Opublikowano 2 marca 200817 l Własnie zauwazełm ze corazmnie osob gra w Bournoouta... kilka tygodni temu jescze byla ekipa i sie grało onlin a teraz to niewidze zeby Ktos z moijej listy friendsów uruchamiał ta gre.. szkoda...
Opublikowano 2 marca 200817 l Dużo osób gra tylko trzeba szukać ;D pod tym linkiem znajduje się klan najlepszych (prawie) graczy BP. Chcesz do nas należeć? Zgłoś się ,a może nasz mistrz ( XD ) Cię przyjmie. Gramy codziennie o 20:00
Opublikowano 2 marca 200817 l Ludzie z forum ps3forum.pl, a szczególnie klanowicze Burnout Master - tamten temat już nie istnie, tak jak zresztą całe forum które chyli sie ku upadkowi - niedługo powstanie strona klanu - do tego czasu proszę klanowiczów o pisanie w tym temacie
Opublikowano 2 marca 200817 l Co dziennie gramy od ok. 20:00 a nawet wcześniej... Jeśli ktoś chce pograć to proszę pisać albo właśnie do Adamusa7856 lub na moje ID: XXmario-snakeXX
Opublikowano 3 marca 200817 l OK Ludziska z Klanu Burnout Masters - teraz mamy nasze własne amatorskie forum więc od teraz - do powstania "prototypowego projektu antyarab" kierujecie sie tam
Opublikowano 4 marca 200817 l Gra naprawdesuper.. wrescie tytul ktory starczy na maseeee czasu ... A teraz pytanko... mam gre 2 dzien i dziisja pierwszy raz sprobowalem sobie online i dostalem z 3 razy kicka 10 s po wejsciu.... Host'y sa prywatne i porpostu mnie wywalaja czy to moze byc jakis problem z polaczeniem ?? ( pactha mi juz jakiegos scignelo)
Opublikowano 4 marca 200817 l Autor Może to być wina Twoich ustawień, jeśli nasz ruter musisz odblokować porty (które masz napisane w manualy z gry) jeśli masz bezpośrednio podpiętą kosnole do PC to wyłącz firewalla windowsa.
Opublikowano 9 marca 200817 l Witam czy ktoś z was posiada wersję ntsc? czy można grac z osobami posiadającymi wer pal?
Opublikowano 11 marca 200817 l Witam czy ktoś z was posiada wersję ntsc? czy można grac z osobami posiadającymi wer pal? Mam wersję NTSC i grałem z osobą, która posiada wersję PAL.
Opublikowano 11 marca 200817 l Spokojnie możesz grać ja posiadam wersje ntsc i grałem już nieraz z ludzmi posiadającymi wersje pal
Opublikowano 11 marca 200817 l Nabor do klanu Burnout Masters !!! Jesli jezdzisz DOBRZE, masz licencje -co najmniej- Burnout, masz duzo czas ,aby stawic sie na CONAJMNIEJ 3 treningi w tygodniu zglos sie !!! Pisac na moje ID XM16E1__PL , przez podwojne "_"
Opublikowano 21 kwietnia 200817 l Szukanm kogos kto ma czas pograc po 12 w nocy czasu polskiego :P Niestety dpiero o tej godzinie jestem dostepny i mam czas :P Jak ktos bylby chetne niech pisze na moje ID koten_pl
Opublikowano 22 maja 200816 l Trochę w temacie ucichło... Może jest jednak kilka osób chętnych na onlinowe potyczki? Jeśli tak, to może coś razem zorganizujemy? PSNID: jonatan_win; Aktualna licencja: Burnout; Headset brak; choć niedługo się zaopatrzę. Edytowane 23 maja 200816 l przez Mr. Blue
Opublikowano 3 czerwca 200816 l Mr. Blue- bardzo chętnie z tobą pogram jak coś to sie odezwij PSN lukasz1987lb mi zostało mniej niż 10 do elite niemam headseta
Opublikowano 2 sierpnia 200816 l Ja narazie tylko licencja A , malo czasu mam wiec mala ranga =] Ale zawsze jestem chetny pograc z kims , moj PSN widoczny po lewej stronie =]