Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 7,8 tys.
  • Wyświetleń 416,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• nie, to nie jest gra o zwierzetach to jest zagadka na skojażenia ;p

• Josh winner ! Zadajesz.

• mr_pepeush
    mr_pepeush

ja się poddaję, bo zwariuję... 3 osoby pisały o Naughty Dog, ale NIKT z nich, nie podał tego jako odpowiedź! Piszę, że to najprostsze z możliwych zadanie, daję "double facepalm" bo drugi raz pada ND,

Opublikowano

Nie, wrzuciłem kolejny obrazek i dodam że poziom trudności to hard+.

Opublikowano

Nie. Kolejna podpowiedź: kazdy obrazek potraktujcie z osobna.

Opublikowano

Nie, ale dobrze kombinujesz. I tutaj radzę się chwilę zastanowić ;)

Dodałem kolejny obrazek, powinno być trochę łatwiej, ale ciągle jest to hard+ :)

Edytowane przez Square

Opublikowano

to co mi przychodzi do głowy to tytuł, który nie wyszedł, a przez to nie powinien sie tu znaleźć. chodzi o tego crossa - playstation cross fight czy jakoś tak. tam gdzie mają sie zebrać różni bohaterowie gier ps3

Opublikowano

No masz racje to jeszcze nie wyszlo, wiec nie.

Jak w tym momencie pomyslisz nad odpowiedzia to zgadniesz. Rano jakby co kolejna podpowiedz.

Opublikowano

Zimno, poprzednia odpowiedź była blisko tylko trzeba się zastanowić ;) Weź pod uwagę że poziom trudności to hard+. Jak wpadniesz dlaczego taki poziom i dołozysz poprzednią odpowiedź to powinieneś zgadnąć.

Opublikowano

Niech ten cytat będzie kolejną podpowiedzią.

tak,

ale zastanawiałem się czy można dodawać do quizu np. dodatki do gier ??

i czy mogą byc gry z psn ??

Jak najbardziej mogą i powinny być gry z PSS, a jeżeli chodzi o DLC to jeżeli jest to duży kawałek kodu to czemu by nie. Raz odpowiedzią w quizie był SixAxis :)

Opublikowano

Nie, skupiłeś się na złej części cytatu :P

Opublikowano

jest jedna rzecz, z którą to kojarzę; albo dam podpowiedź komuś innemu, kto ma lepszą pamięć, albo sam zgadnę; a może to zupełnie zły trop...

pojawił się kiedyś taki zwiastun, na którym przewinęła się czołówka najważniejszych postaci PlayStation; o ile mnie pamięć nie myli, to chodziło tam o PlayStation Home, jako miejsce spotkania i krzyżowania się światów z wszystkich gier; (chodzi o zwiastun, gdzie żołnierze zrzuceni na spadochronach przechodzą przez las do domu, w którym mamy wielu bohaterów PS, mi. Nathana i Kratka... W tym świetle PSH byłoby odpowiedzią quizu.

(jeśli nie o PSH chodziło w tym trailerze, ale zagadka jest z nim związana to czuję się zwycięzcą tego quizu ;))

jesli to nie to, powinniśmy się skupić na cechach wspólnych zaprezentowanych gier, a więc najpewniej GoW, LBP, MGS, Uncharted, Resistance lub ewentualnie chodzi o developerów: Santa Monica, Media Molecue, Kojima Productions, Naughty Dog i Insomniac;