mr_pepeush 96 Opublikowano 29 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 zapomnijcie na chwilę o tym co wcześniej i skupcie się na tym Cytuj Odnośnik do komentarza
Igor67 138 Opublikowano 29 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 Do tego pasuje inFamous ale to już było. Hmm może... nie dobra nie mam już pomysłów. Jutro coś pomyślę Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 29 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 mortal kombat vs dc universe Cytuj Odnośnik do komentarza
mr_pepeush 96 Opublikowano 29 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 ja idę spać, bo zaraz strzelę sam odpowiedź; chłopaki znów lecą w stronę tytułów AAA nie wiem po co; tymczasem Grez aktualnie stoi na słoniu, którego szuka i chciałbym widzieć jego minę, kiedy zrozumie, że w zasadzie "prawie" podał odpowiedź proponuję przejrzeć i przeczytać jeszcze raz i będzie "jaśniutkie jak słoneczko"... (lol... to też podpowiedź na dalekie skojarzenie...) Cytuj Odnośnik do komentarza
Grez 33 Opublikowano 29 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 (edytowane) kurde jaka pustka w głowie Deadly Premonition ?? Edytowane 29 Maja 2012 przez Grez Cytuj Odnośnik do komentarza
mr_pepeush 96 Opublikowano 30 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 (edytowane) znów las. pisałem - żadnych martwiaków! Edytowane 30 Maja 2012 przez mr_pepeush Cytuj Odnośnik do komentarza
mr_pepeush 96 Opublikowano 30 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 broń ostateczna... no dalej, przecież wiecie... żeby nie było, to nadal jest element quizu! Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 501 Opublikowano 30 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 Jako że HR już było to GTA Cytuj Odnośnik do komentarza
mr_pepeush 96 Opublikowano 30 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 GTA też już było... człowieku - liczyłem na Ciebie, że to właśnie Ty podasz tę odpowiedź; jak zobaczyłem, że coś wpisałeś, to byłem niemal pewien, że dasz tu strzał z prawidłową odpowiedzią; Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 501 Opublikowano 30 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 Sorki Renegade Ops, tylko ta krowa mi nie pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza
mr_pepeush 96 Opublikowano 30 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 wszystko pasuje, ale do rengade ops ni chu chu! Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 501 Opublikowano 30 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 Pain ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mr_pepeush 96 Opublikowano 30 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 jak żeś Waść wpadł na to?! klei się to w całości do kupy teraz? Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 501 Opublikowano 30 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 Szczerze ? To myslałem nad tą krową i nic mi nie przychodziło do głowy (oprócz Wormsów) i w akcie desperacji wpisałem w google "ps3 cow" Cytuj Odnośnik do komentarza
Igor67 138 Opublikowano 30 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 O wow, nigdy bym na to nie wpadł, niezłe :blum2: Cytuj Odnośnik do komentarza
mr_pepeush 96 Opublikowano 30 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 lol... to może ja objaśnię: Pierwsze trzy obrazki były filmowe: Saw, Wrong Turn, Texas Chainsaw Massacre (z originalnym panem Skórką z 74r. jeśli mnie pamięć nie myli). Ból i cierpienie wylewały się z ekranu. Świadomie wybierałem takie paskudztwa, bo charakter rozgrywki jest przecież czysto humorystyczny. Po jakimś czasie zakapowałem, że we Wrong Turn mało było bólu, tam raczej zgony były "natentychmiast!". Zamieniłem więc ich miejsce filmami z Malcolmem McDowellem: Kaligula (sic!), Mechaniczna Pomarańcza (Korova Milky Bar i w ogóle I'm lovin' it!) i film na faktach o seryjnym, sadystycznym mordercy. W każdym z tych filmów mamy pana McDowella w roli sadysty i istne stadium cierpienia. BÓLU! To było za mało. Podawaliście tytuły o robieniu komuś kuku, stąd mówiłem "a co jest po drugiej stronie?!". Logo Comedy Central miało Was naprowadzić na bardziej wesoły klimat, nie pomogło. Koszulka Flash'a - no przeca to z okładki Paina - główny bohater w niej latał. A krowa? Jedno z przebrań w grze... byłem przekonany, że od razu ktoś w to uderzy, bo jak myślę o krowach w grach to mam taki ranking przed oczami: 1. moo moo lvl - diablo II; 2. cycaty krowi ubiór z Pain; 3. popękane krowy z którymś tam MoH'ów :] 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 501 Opublikowano 30 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 (edytowane) Muszę zapamietać aby dać plusa Wracajac do zagadki to na podstawie tego jednego zdjęcia poziom trudności to Hardcore. Podpowiedź obrazkowa nr 1 Podpowiedź obrazkowa nr 2 Edytowane 1 Czerwca 2012 przez Square Cytuj Odnośnik do komentarza
mr_pepeush 96 Opublikowano 30 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 jeśli harcore, to zakładam, że wszelkie "superbajki", "efjeden czampionszip & gran priii", czy "gran turizmou" to to nie będzie; pewnie nawet nie będzie to ścigałka ale jedyne co mi teraz przyszło do łba to Split/Second Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 501 Opublikowano 30 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 Zdecydowanie nie. Weźcie to na spokojnie, bo na chwilę obecną po pierwszym skojarzeniu czeka już następne, a dopiero trzecie poda tytuł. Cytuj Odnośnik do komentarza
Grez 33 Opublikowano 30 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 Heavy Rain Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 501 Opublikowano 30 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 Nie. Cytuj Odnośnik do komentarza
triboy 958 Opublikowano 30 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 Wrócę jeszcze na chwilę do zagadki Pepe'go. Wyjaśnię dlaczego skojarzyłem z Prison Break. Posłużę się cytatami: Kaligula: "Szalony Kaligula skazuje na wygnanie swoją niedoszłą żonę, gdy ta wstawia się za jednym z niesłusznie skazanych byłych przyjaciół cesarza" Teksańska masakra: "W następnych latach pojawiły się spekulacje, czy policja i FBI nie chcąc szybko zakończyć sprawy zastrzeliła niewinnego człowieka" Evilenko: "Za pierwszą z jego zbrodni stracono niewinnego człowieka.." Nie pamiętam dlaczego główny bad guy z Piły był tym złym, nie skojarzyłem też jednego zdjęcia, ale te trzy filmy idealnie pasowały do PB. Jak pewnie niektórzy wiedzą, w serialu tym, brat głównego bohatera został niesłusznie skazany na śmierć. Co więcej, nie jest to tytuł AAA... Jak tak patrzę na fotkę z motocyklami, to widzę: - szybkie pojazdy - tor - kamerę nagrywającą obraz w wysokiej rozdzielczości Hmm, WipEout HD Cytuj Odnośnik do komentarza
Grez 33 Opublikowano 30 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 (edytowane) ????????????????????????? to napewno chodzi o God of War a tak na serio to pewnie chodzi o pewną forme 'wyścigu' może z czasem, lub bardziej jako pościg/gonitwa. hmmmm. . . . . . . . ?? Edytowane 30 Maja 2012 przez Grez Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 501 Opublikowano 31 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 @triboy Fajna rozkmina, ale zdecydowanie nie. @Grez Za daleko celujesz, to nie ma nic wspólnego z wyścigami. Jak pisałem, poziom HC, do tytułu są potrzebne 3 skojarzenia. Obrazek -> wynik -> coś podobnego -> skojarzenie z tytułem. Cytuj Odnośnik do komentarza
triboy 958 Opublikowano 31 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 Golden Axe: Beast Rider. Z tego skojarzenia chyba nie muszę się tłumaczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi