Opublikowano 26 września 201212 l Widze odpowiedź Yano w temacie, mówie sobie "trudno Igor, próbowałeś, ale nie wyszło". Jak się okazuje niepotrzebnie Edytowane 26 września 201212 l przez Square
Opublikowano 26 września 201212 l hm po wpisaniu widmo AU wyskakuje mroczne widmo , po angielsku dark spectrum, ale nie wygooglowało mi zadnej gry tego typu, a skoro jest dark, a na obrazku jest cos w stylu ducha to moze byc souls ale skoro to nie to to zostawiam igorowi:p
Opublikowano 26 września 201212 l Może dead rising bo aparat na pierwszym zdjęciu na filweb?... ale skoro to nie to to zostawiam Igorowi:p Nie no jasne, sam się będę męczył, dzięki! Edytowane 26 września 201212 l przez Igor67
Opublikowano 26 września 201212 l Demon's Souls - Black Phantom edition. Phantom to też zjawa, widmo itp.
Opublikowano 26 września 201212 l jesli chodizlo o demosn souls i mi nie zaliczył to skei wkurze ale dam fatal frame tylko nie wiem czy to wyszlo na ps3
Opublikowano 26 września 201212 l Ja pier... następny. Tytuł filmu to jak Igor zauwzył 500 postów temu "Widmo". Tytuł ten jak pisałem trzeba zestawić z drugim obrazkiem co da nam odpowiedź. Igor przekonał się (kolejny raz), że "uwidmoa" to zła odpowiedź. To być może tytuł "Widmo" jest niepoprawny ? Jak ktos dalej nie czai to niech wejdzie na filweb i wybierze po prostu poprawny film czyli "..." i wtedy niech go zestawi z drugim obrazkiem. PS. to jest kadr z filmu Widmo, ale nie do końca tak nazywa się ten film. Yano, spokojnie nie musisz się wkurzać. Tytuł gry to jeden wyraz. Edytowane 26 września 201212 l przez Square
Opublikowano 26 września 201212 l co to za gra :o hehe E. co do Shattera Bolt? ten pies Edytowane 26 września 201212 l przez Igor67
Opublikowano 26 września 201212 l :ph34r: Igor, jak chcesz to możesz zadać ten tytuł w który nikt nie grał