Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 7,8 tys.
  • Wyświetleń 417,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• nie, to nie jest gra o zwierzetach to jest zagadka na skojażenia ;p

• Josh winner ! Zadajesz.

• mr_pepeush
    mr_pepeush

ja się poddaję, bo zwariuję... 3 osoby pisały o Naughty Dog, ale NIKT z nich, nie podał tego jako odpowiedź! Piszę, że to najprostsze z możliwych zadanie, daję "double facepalm" bo drugi raz pada ND,

Opublikowano

A ja powiem, że Back to the Future, bo na zdjęciu jest "Mleczna Droga", a na filmiku Ziemia.

Jak wpadłem na ME2, to byłem taki dumny z siebie... :/

Edytowane przez triboy

Opublikowano

nooooo... teraz zrób tak: w wyobraźni ułóż sobie zegar na tle drugiego obrazka, który dobrze "rozszyfrowałeś" i zobaczysz grę :D

(ten quiz naprawdę nie był robiony na siłę, wydaje mi się mega naturalny i oczywisty... jeszcze chwila i odgadniecie :))

Opublikowano

drugi obrazek ma sugerować coś, co pozwoli umiejscowić rozgrywkę; tutaj obowiązuje zasada skojarzenia (no przecież nie mogłem dać bezpośrednio tego :D), ale jest to proste, nie ma dziesięciu etapów kojarzenia :]

Odpowiedział bym że "Mars", ale to nie wyszło.

Hmm, muszę sobie chyba dłużej powyobrażać.

Opublikowano

zegarek czyli grzebanie w czasie, milkiway czyli dzieje sie w kosmosie, ale nie wiem jaka gra to łączy

moze w dead space było coś do kombinowania z czasem?

Opublikowano

Można zwolnić przeciwników, przedmioty, itp. Jakiejś większej manipulacji czasem nie ma.

Opublikowano

OutRun Online Arcade ? Z tego co widze jest tam trasa Milky Way.

Opublikowano

Albo Doctor Who: The Eternity Clock, bo akcja ma miejsce na Ziemi i jest coś o podróżach w czasie.

Opublikowano

Pójdę innym tropem: Zegar chyba się cofa co oznacza, że to gra o przeszłości ze słowem "way" w nazwie.

Way of the Samurai (4) taka jest moja odpowiedź.

Opublikowano

Yano najbliżej prawidłowej odpowiedzi. Cała reszta w czarnej d...e.

:P

przysięgam, że byłem przekonany, że będzie to coś z pogranicza easy-normal.

Edytowane przez mr_pepeush

Opublikowano

nie mów że dead space 2 albo cos :P

umowmy sie ze zaliczamy bez podania konkretnej części jesli gry sie prawie niczym nie różnią (chyba że sama zagadka naprowadza na element gry który występuje konkretnie w jakiejś części)

Opublikowano

nie nie, nie chodzi o dead space; byłeś blisko z rozkminą, ale w lesie z tytułem :) nie chodzi też o żadną z części mass effect :]

gra nie ma statusu cyklu, to "singiel" ;)

Opublikowano

Może TimeShift ? Tylko czy tam akcja dzieje się w kosmosie ?

Opublikowano

jak zobaczyłem ruch w temacie z Twojej strony, to myślałem, że wymyśliłeś... ale nie wymyśliłeś... crap...

BACKWARDS.gif

5900951018022.jpg

original.jpg

Edytowane przez mr_pepeush

Opublikowano

ja bym powiedział że kosmiczna strzelanina z możliwoscią kombinacji czasem, ale konkretnego tytułu nie znam, wiec jak ktoś zna to niech zapoda i zakończmy to :P

a czemu mi ktos kasuje posty? to ty square? oddaj fartucha!

Opublikowano

ktores Star Wars, nie wiem czy force unleashed, czy lego ale stawiam na star wars ;) a long TIME ago in a GALAXY far far away itd itp

Opublikowano

Nie mów, że Space Invaders Infinity Gene ?

Yano, nie tylko twój post poleciał.

Opublikowano

No to BACH!

X-COM:Enemy Unknown - zegarek wskazuje, że powinniśmy cofnąć się w czasie. Sęk w tym, że nie chodzi o czas gry, a o nasze (oki, niektórych z nas ;) ) wspomnienia. Akcja dzieje się na Ziemi, która została najechana przez ufoków. Zresztą na obrazku walczymy z ufokami, tru oldskul ma breda ;)

Edytowane przez triboy

Opublikowano

bardzo dobrze, siadaj, pała...

chlopaki, jestem zawiedziony... na serio nikt w to nie gral? jutro z rana wyjezdzam, delegacja i sporo kilometrow przede mna, w ciagu dnia pewnie nie zajrze, wiec sie zbierzcie w sobie ;)

Yano przeciez w zasadzie powiedzi o co chodzi, tylko nie dal odpowiedzi, WTF z Wami? Nie kombinuje dalej jak Tri teraz (sorry, man!).

Najwyzsza pora na prawidlowa odpowiedz!

(o ile pierwszy obrazek mogl byc nie fair, bo uswiadomiliscie mi jak wiele jest tytulow z cofaniem czasu, tak kolejne daja go juz na tacy)

teraz pisze z fona i mam problem z wklejeniem obrazka, wiec tylko opisze "jotpega", ktory bym teraz wkleil:

obrazek z gameplaye'em z guitar hero - wpiszcie w gugle, zobaczcie jak to wyglada, moze wtedy skojarzycie.

Opublikowano

Bez wpisywania w guglu, do głowy przychodzi mi Dj Hero - raz, że jest cofanie czasu, a dwa, zegar wygląda jakby ktoś nim scratch'ował :) Pokonując alienów zostajemy bohaterami :)

Wiem, że to nie to, ale czasami lubię powymyślać sobie takie głupoty ;)

edit 1: Retro/Grade :sorcerer:

kolejny edit: Najpierw napisałem głupoty, już miałem zmieniać temat... i nagle olśnienie :)

edit 3: Wyjaśnię dlaczego R/G. Można cofać czas i jest to kosmiczna strzelanina.

Edytowane przez triboy

Opublikowano

Wipeout HD? Bo droga "mleczna" i obrazek z Gitar Hero, kosmiczne bryki ale o manipulacji czasem to nic nie wiem.