Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

hmmm.. czy to przypadkiem nie chodzi o tego walecznego w kosmosie Grubasa, co bawi sie grawitacja(i chyba tez czasem), a za bron ma przypominająca z DS staze, która przemieszcza rożne przedmioty ?

nie wiem, co to za tytuł, ale mój synuś w to gra juz od roku ;)

Edytowane przez 4 mE

• Odpowiedzi 7,8 tys.
  • Wyświetleń 415,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• nie, to nie jest gra o zwierzetach to jest zagadka na skojażenia ;p

• Josh winner ! Zadajesz.

• mr_pepeush
    mr_pepeush

ja się poddaję, bo zwariuję... 3 osoby pisały o Naughty Dog, ale NIKT z nich, nie podał tego jako odpowiedź! Piszę, że to najprostsze z możliwych zadanie, daję "double facepalm" bo drugi raz pada ND,

Opublikowano

Triboy, jak mam Ci zaliczyc, jak podales dwie odpowiedzi? :P

Retro Grade - correct!

Gra jest od tylu, ciagle cofa sie czas, to strzelanka kosmiczna, na tle gwiazd (milky way - droga mleczna) i to tak naprawde gra muzyczna, stad guitar hero.

Opublikowano

Możesz przymknąć oko na jedną, a zwrócić uwagę drugiego oka na R/G ;) A w ramach pokuty, odstąpię kolejkę komuś innemu ;)

Kto pierwszy, ten lepszy! ;)

Opublikowano

Lepszy!

Very very easy

fd18ff1c-030a-11e2-9d0b-0025b511229e.jpg?type=1&srcmode=3&srcx=1%2F2&srcy=0%2F1&srcw=640&srch=360&dstw=640&dsth=360&quality=85

colepa_2362676b.jpg

112418d1235248527-lotus-s4-ferrari-308-tom-selleck-magnum-pi-photograph-c12149540.jpg

Edytowane przez Farmer87

Opublikowano

Driver: San Francisco

pierwszy obrazek to the streets of san francisco,

a drugi to ashley cole - może pogoń za karierą ;p ?

Opublikowano

fifa street

ale mam to gdzieś bo nie lubie piłki i to poprostu daje na odwal :P

tzn nie lubie zgadywac gier ktore kompletnie mnie nie obchodzą jedynie rpzez przypadkowe skojarzenie :P

Opublikowano

Blue Toad: Murder Files. Gra jest o stróżach prawa - pierwsze zdjęcie, a na drugim jest ropucha w niebieskim :)

Opublikowano

2x nie. Pepe to jest proste. Kogo mamy na obrazkach?

Dodałem obrazek.

Opublikowano

L.A Noire ? Jak wspomniano wyżej pierwszy obrazek to ulice Los Angeles czyli mejscówka z gry, drugi to główna postać czyli Cole Phelps, a trzeci obrazuje zawód czyli detektywa.

Opublikowano

Grześ dobrze... ale to nie są ulice Los Angeles tylko Ulice San Francisco (kultowy serial z lat 70-tych gdzie grali młodziutki jeszcze Michael Douglas i świetny Karl Malden). Jak można nie znać tego serialu. Zwłaszcza, że na bodajże TVN7 emitowali stare odcinki w sobotnie popołudnia.

Zagadka była prosta: pierwszy obrazek to gliniarze, drugi to Cole czyli główny bohater gry a ostatni to Thomas Magnum czyli detektyw (od siebie dodam, że równie genialny serial z lat 80-tych rozgrywający się na Hawajach z oryginalną ekipą znajomych Magnuma... no i Ferrari 308 GTS :))

Dajesz Grzegorz.

Opublikowano

No ja skojarzylem pierwszy obrazek na samym końcu i wyszła różnica w mieście, bo po głowie chodziło mi już tylko LA z gry. Dopóki nie wrzuciłeś Toma to nie miałem pomysłu na rozwiązanie.

Co do zadawania to oddaje, bo nie mam nic przygotowanego, a nie chce mi się szukać.

Opublikowano

Dead Island? W tle jest plaża więc możliwe, że to wyspa, a kupa pewnie do zmyłki.

Opublikowano

czas przewidziany na rozwiazanie quizu minal. prawidlowa odpowiedzia jest "sklep ps store" bo po aktualizacji smierdzi kupa, a quiz byl sponsorowany przez literke S jak Shit.

dajcie cos sensownego teraz.

Opublikowano

Nie wszyscy naraz, nie pchajcie się tak, po kolei, każdy będzie miał okazje. Sorki że dopiero teraz zadaje, ale taki ruch w temacie, że ciężko było się dopchać.

2eod651.jpg

2yoofug.jpg

Opublikowano

Battle Tanks - Quake Battle Arena, a na zdjęciu pancerni z Rudego ;)

Opublikowano

Bardzo dobrze :)

Szkoda tylko że źle :P

Opublikowano

Dokładnie to Enemy Territory: Quake Wars, ale niech będzie.

Edytowane przez Square

Opublikowano

nie chciało mi się pełnej nazwy pisać, lenistwo. Oddaję, lenistwo 2