Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Albo Darksiders, bo tam też była zabawa portalami.

Jak zgdnę, to nie uznajcie ;)

To ci chyba muszę chyba uznać bo nie zgadłeś :D nikt nie zgadł... Poczekam jeszcze trochę i wrzucam drugi obrazek.

• Odpowiedzi 7,8 tys.
  • Wyświetleń 416,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• nie, to nie jest gra o zwierzetach to jest zagadka na skojażenia ;p

• Josh winner ! Zadajesz.

• mr_pepeush
    mr_pepeush

ja się poddaję, bo zwariuję... 3 osoby pisały o Naughty Dog, ale NIKT z nich, nie podał tego jako odpowiedź! Piszę, że to najprostsze z możliwych zadanie, daję "double facepalm" bo drugi raz pada ND,

Opublikowano

Dajesz od razu podpowiedź, bo nie chcemy strzelać na ślepo.

Opublikowano

Farmer chce mieć satysfakcję, że zadał trudną zagadkę ;)

Opublikowano

zaadka to jeszcze nic... tak umiejetnie dal podpowiedz, ze nikt nawet jej nie zauwazyl!

cos jak ogloszenie do pracy w googlu: daja ogloszenie o tym, ze rozpoczynaja sie zbiory nietoperzego (pipi) w piwnicy cioci haliny, a w rzeczywistosci jest to ogloszenie, ze 4000 netto na start, za siedzenie pod stolikiem prezesa z szeroko otwartymi ustami... zalapia tylko najwieksi hardcorowcy

Opublikowano

Poczekam jeszcze trochę i wrzucam drugi obrazek.

:blink:

Ten drugi obrazek chyba został wciągnięty przez to coś na pierwszym, a Farmer razem z nim.

Opublikowano

Albo ta zagadka jest taka trudna, że nawet sam Farmer nie wie o co chodzi :)

Opublikowano

Oki, wychylę się jako pierwszy, The Shoot, bo panowie szykują się do strzałów :)

A nie. Zadaje Pepe. To pewnie WHD, tam też się strzela ;)

Opublikowano

w grze się strzela, ale to zdecydowanie nie to;

nie wiem, czy to takie trudne, czy ludzie wyemigrowali, albo pochowali sie po tych udaremnionych zamachach... a moze Brunon i jego świta to ludzie forumka? moze siedza za trotyl?

Opublikowano

Uncharted 3, bo się strzelają na pustyni :)

Widzę, że Farmer wrócił. Jak zgadłem to niech daje tą podpowiedź.

Ogólnie posucha w temacie.

Opublikowano

Jestem.... kurde sorki, że nie dawałem znaku życia ale zarobiony jestem no i jeszcze Okami HD pochłonęło mnie bez reszty :D

Pepe się "wpierdzielił" i dobrze. Moja zagadka może później. Dam jak zagadka od Pepe zostanie rozwiązana :)

Opublikowano

juz mialem pisac, ze Grzesiek najblizej (bo na pustyni), ale Yabol podal prawidlowa odpowiedz...

zagadkowujesz ;)

Farmer, a ja sie nie wpierdzielilem, tylko wzialem co sie nalezy :P

Opublikowano

No i słusznie.

Jeśli Yabol się nie obrazi to może teraz ja się wpierdzielę z podpowiedzią do mojej zagadki.

firsthole.jpg

Musicie sobie przypomnieć z jakiego filmu bądź serialu jest ten kadr powyżej. To po pierwsze. Po drugie....

na-poludnie--due-south.jpg

Edytowane przez Farmer87

Opublikowano

no to robi się coraz ciekawiej... po zdjęciach małego elementu gry, teraz trzeba się wykazać znajomością seriali, oraz spostrzegawczością i pamięcią fotograficzną;

kącik filmowy to to raczej nie jest

Opublikowano

Pierwszy obrazek pochodzi z serialu Piąty Wymiar (tytuł oryginany Sliders) i nie trzeba wykazywać się znajomością seriali, bo obrazek jest podpisany :P

Jako że narazie kminię z drugim obrazkiem to niech będzie, że Kung Fu Rider czyli niekwestionowany hit na PS Move. Spytacie się pewnie, dlaczego KFR ? Bo pierwotnie tytuł ten miał nazwę Slider ;)

Opublikowano

Dobrze kombinujesz ale w odwrotną stronę.

Daję podpowiedź bo raczej nikt więcej nie wymyśli.

czworaczki.jpg

Opublikowano

Hmm DMC 4 ? Są tam jakieś portale, Nero szukał zabójców czy jakoś tak, tak jak bohater "Na Południe", no a czworaczki to konkretna część ;) Naciągane, ale nie mam nic konkretniejszego.

Opublikowano

Kurde chyba wreszcie zagadka która nie pęka po kilku godzinach :D Grześ niestety nie. Nie skupiaj się na samym portalu, a na mechanice serialu ;)

Opublikowano

No dobra, Spider-Man: Shattered Dimensions. są równolegle światy i jest ich cztery.

Opublikowano

22139619.jpg

<_< a było tak fajnie.... Dobrze Square. Dodam tylko, że konstabl Frazer to Kanadyjczyk z Kanadyjskiej Policji Konnej. A chodiło o Kanadyjczyków bo to oni stworzyli tę grę

Opublikowano

No to lecim. Jak będziecie błądzić to wrzucę podpowiedź.

2.5494_productmain_1.jpgplus.gifpiła-łańcuchowa.jpg

11356686-360-stopni-projekt-marketingu-ilustracji-na-biaa--ym.jpg

Edytowane przez Square

Opublikowano

moze komus podpowiem, bo nie moge sobie przypomniec.

prawdopodobnie chodzi o fps, w ktorym przy czynnosciach takich jak otwieranie zamkow, drzwi, hakowanie itp trzeba bylo przytrzymac button, a naokolo celownika zaczynalo "rysowac sie" koleczko - jak sie koleczoo zamknelo, czynnosc byla wykonana

moze to byf np. podnoszenie partnera czy rabowanie w max payne 38

Edytowane przez mr_pepeush