Opublikowano 9 grudnia 201212 l Oki, niech będzie, że Metal Gear Solid 4. Na pierwszym obrazku mamy kamuflarz, bo nie wiemy co to jest dopóki nie zeskanujemy kodu, a broń z tłumikiem to wiadomo. Jak źle to niech będzie Splinter Cell, bo to co wyżej. Tak wiem, dwie odpowiedzi w jednym poście, ale trudno, oie pasują tak samo
Opublikowano 9 grudnia 201212 l nie chodzi o skan - przestańcie! chodzi o to, czym jest ten obrazek, a jak juz zaskoczycie odp. przyjdzie sama.
Opublikowano 9 grudnia 201212 l Hitman Absolution. Broń z tłumikiem wiadomo jeden z atrybutów łysola, a skan to zakodowana informacja czyli coś jak kod kreskowy...na karku
Opublikowano 9 grudnia 201212 l Hitman Absolution. Broń z tłumikiem wiadomo jeden z atrybutów łysola, a skan to zakodowana informacja czyli coś jak kod kreskowy...na karku tak.
Opublikowano 9 grudnia 201212 l Hehe proste było. No to jedziem: Z racji, że mam remont to zagadkę sprawdzę dopiero jutro wieczorową porą. Do tego czasu strzelajcie
Opublikowano 9 grudnia 201212 l Ale fail, że nie wpadłem na Hitmana Co do zagadki to pewnie Need for Speed (pasuje HP jak i MW), bo kadr jest z filmu Mistrz kierownicy ucieka. Edytowane 9 grudnia 201212 l przez Square
Opublikowano 10 grudnia 201212 l a może quiz jest nieco przewrotny? czerwona koszula, kowbojski kapelusz, dama, wierny rumak... może Red Dead Redemption?
Opublikowano 10 grudnia 201212 l Ciekawa koncepcja Pepe ale to była zagadka z tych łatwych. Grześ był blisko ale to Mevek zgadł bo chodziło o Drivera.
Opublikowano 11 grudnia 201212 l chyba wyszedl mi HARD - skupcie sie na 1 fotce, reszta to podpowiedz Edytowane 11 grudnia 201212 l przez MEVEK
Opublikowano 11 grudnia 201212 l walking dead, bo na pierwszym obrazku jest walk a na pozostalych dead
Opublikowano 11 grudnia 201212 l bardziej chodzilo mi o opieke na Emma, tak jak to robil Lee w stosunku do Clementyny. ale zgadza sie! p.s zaczeles juz ? Edytowane 11 grudnia 201212 l przez MEVEK
Opublikowano 11 grudnia 201212 l zbyt proste żeby było prawdziwe ale warhammer 40 000 space marine? bo to figurki warhammera? :>
Opublikowano 12 grudnia 201212 l Dobrze, że powstrzymałem się od odpowiedzi, bo byłby wstyd. Hahaha, dApo nie zgadł, ale fail Edytowane 12 grudnia 201212 l przez Square
Opublikowano 12 grudnia 201212 l przywołuję Pana Moderatora do porządku! zamiast podać odpowiedź do tego prościutkiego quizu, to szanowny Pan spamuje! (a poza tym nie wiem dlaczego nie przyjmuje pan zaproszeń do friendów... oczyść Pan listę, bo sie chciałem podłączyć ;P)
Opublikowano 12 grudnia 201212 l Jak bym znał odpowiedź to bym napisał. Też chciałem rzucić Warhammer, ale mówie, że pewnie by było za proste i se dałem spokój Przyjmuję tylko wtedy kiedy jestem zalogowany Ogarnę dzisiaj.
Opublikowano 12 grudnia 201212 l pfff... druga moja zagadka i brak chetnych do rozwiazania... przypominam, ze ciazy nad Wami wlasnie ta poprzednia, ktorej tez nie odpuszcze