Opublikowano 16 grudnia 201212 l Jakby był tylko drugi obrazek to odpoweidziałbym że Super Rub a Dub, a tak to nie wiem dalej.
Opublikowano 16 grudnia 201212 l weź coś podpowiedz, bo to się z niczym nie kojarzy, a każdy obraz z innej bajki
Opublikowano 16 grudnia 201212 l To mi wygląda na jakiś popier*olony RPG. Powiedziałbym Dragon Quest ale chyba to nie wyszło na ps3. Niebieski to ten smark-pluszak, który można gdzieś kupić, kaczki płyną gęsiego(!) jak drużyna, a w drużynie każdy zna swoje miejsce jak w budowlance. A jak nie to jakiś inny rpg....
Opublikowano 16 grudnia 201212 l sam smerf jest prawie idealnym odzwierciedleniem głównych bohaterów gry(kolor/wzrost), kaczki zas płyną gęsiego, a to tez jest jeden z jej elementów. budowlanka tez sie zgadza, bo to czynnosc ktora wykonujemy co etap, plus ostatni cyctat tez sie zgadza "tam kazdy ma swoja role". wydaje mi sie ze wszystko wspól-gra... najwyżej beda pretensje triboy by wiedzal , ale go nie ma Edytowane 16 grudnia 201212 l przez MEVEK
Opublikowano 16 grudnia 201212 l od początku po głowie chodziły mi lemingi, po tym opisie pasuje jak w mordę strzelił, tyle, że lemingi na ps3 nie wyszły... może mashroom wars? tylko tutaj już tak dokładnie nie pasuje...
Opublikowano 16 grudnia 201212 l od początku po głowie chodziły mi lemingi, po tym opisie pasuje jak w mordę strzelił, tyle, że lemingi na ps3 nie wyszły... jestes pewien? bo przez pare miesiecy mialem rekord swiata, a teraz jestem gdzies 4ty. To jest poprawna odp.
Opublikowano 17 grudnia 201212 l sorka... wyyebau mnie w pupke sklep psxe, nie mialem glowy do tego... oddaje
Opublikowano 17 grudnia 201212 l Pepe, wysłali zwykłym czy jak ? Dobra już wiem i nie zazdroszczę. Dobra to ja coś zadam prostego. Edytowane 17 grudnia 201212 l przez Square
Opublikowano 17 grudnia 201212 l Już wiem, Prototype, tam była taka liczba w Dead Rising było 53594, w Left 4 Dead o 1 więcej, no i Prototype kolejne 1
Opublikowano 17 grudnia 201212 l To jak się domyślam jest liczba zainfekowanych do ubicia w Dead Nation by zdobyć trofik.
Opublikowano 17 grudnia 201212 l Rajner, nie widziałem żeby była tam dokładnie taka liczba, jedynie zapis że Prototype podtrzymał tą kwestię. Farmer odpowiedział poprawnie, chodziło mi o Dead Nation i złoty trofik za ubicie. Edytowane 17 grudnia 201212 l przez Square
Opublikowano 18 grudnia 201212 l no to zes polecial... starowcow i balonow chyba w kilku grach mozna bylo zaznac. drugi obrazek z niczym mi sie jeszcze nie komponuje, ale moze chodzi nie o cala pulapke, a jedynie granat. a moze zeppelin jest czyms na zasadzie pulapki. tak czy inaczej sterowiec w ogole, ale i jako bron wystapil w hardboiled chicken. granaty z reszta tez.
Opublikowano 18 grudnia 201212 l mi sie z niczym innym to nie chce skojarzyc, jak tylko MGS 3 z kolekcji HD, bowiem takie i inne trapsy, sa tam na porzadku dziennym balon mi jedynie nie pasuje.
Opublikowano 18 grudnia 201212 l A myślałem, że Pepe od razu skojarzy. Niestety źle... obaj. Kombinujcie dalej bo oba te elementy są w grze (mniej lub bardziej przydatne )
Opublikowano 18 grudnia 201212 l pierwsze skojarzenie miałem z ninja gaiden sigma, bo tam był etap na pokładzie sterowca...
Opublikowano 18 grudnia 201212 l sterowiec był w Just Cause 2, a drugi obrazek może być zwiazany z granatami tam występującymi