Opublikowano 22 grudnia 201212 l Grześ ale chodzi ci o zagadkę czy o kwestię Pepe? Tak czy siak to proste wyjaśnienia, więc nie wiem o co chozzzi. Co do zagadki to google pokazuje mi "Wet" czyli grę gdzie lasia wywija mieczem i pistoleros. Pierwszy raz o niej słyszę ale chyba wyszła już (2009 czy cuś).
Opublikowano 23 grudnia 201212 l @Farmer O wyjaśnienie dlaczego Pepe miał rozwiązać to twoje @Quiz Bethesda Softworks ? Trochę naciągane, bo wydali obie gry, które są na obrazkach.
Opublikowano 23 grudnia 201212 l Napisał byś przynajmniej czy bliżej czy dalej od prawidłowej odpowiedzi, bo nie chce mi się kombinować co jeszcze ma wspólnego miecz ze Skyrima i pistolet z Fallouta.
Opublikowano 23 grudnia 201212 l napiszę tak.... czym są skyrim i fallout? a później trzeba połączyć obrazki
Opublikowano 23 grudnia 201212 l Dishonored? Skyrim i Fallout są to gry akcji z widokiem z oczu bohatera i elementami RPG (chyba, nie wiem nie grałem), oraz z głęboką fabułą. No i możemy używać pistoletów i mieczy.
Opublikowano 23 grudnia 201212 l nie też będzie łatwe hint hint 2 czym są skyrim i fallout? a później trzeba połączyć obrazki te dwa obrazki się w coś łączą i występują w 2 grach Edytowane 23 grudnia 201212 l przez dApo
Opublikowano 23 grudnia 201212 l nie widzę że nie takie proste jak sądziłem dodałem podpowiedz Edytowane 23 grudnia 201212 l przez dApo
Opublikowano 26 grudnia 201212 l Nie myślałem o tym, ale mogę uznać bo pasuje Więc jak chcesz to zadawaj, albo próbuj dalej.
Opublikowano 26 grudnia 201212 l jak myślałeś o czymś, to bawimy się dalej... xD NFS: MW Edytowane 26 grudnia 201212 l przez dApo