Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 7,8 tys.
  • Wyświetleń 375,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• nie, to nie jest gra o zwierzetach to jest zagadka na skojażenia ;p

• Josh winner ! Zadajesz.

• mr_pepeush
    mr_pepeush

ja się poddaję, bo zwariuję... 3 osoby pisały o Naughty Dog, ale NIKT z nich, nie podał tego jako odpowiedź! Piszę, że to najprostsze z możliwych zadanie, daję "double facepalm" bo drugi raz pada ND,

Opublikowano

I am Alive. Pierwszy obrazek to katastrofa, a w grze jest trzęsienie ziemi i głównie chodzi o przetrwanie i walkę. Walczyć musimy często przy pomocy broni, maczet lub pięściami (drugi obrazek).

Opublikowano

Burnout Crush ? Mamy rozpierduchę i kolorowo jest :)

Opublikowano

i znowu pudlo.

email-btob-trigger-marketing-professionnel.jpg

Teraz wszystko powinno byc jasne :D

Edytowane przez szawello

Opublikowano

BlazBlue: Calamity Trigger. Trigger wiadomo -cyngiel, calamity to katastrofa, kataklizm po angielsku i mamy rozwiązanie. A, i jest to bijatyka :)

Opublikowano

Pierwszy obrazek pasuje mi do MGSa, ale drugi już chyba nie bardzo.

Opublikowano

No serio, moje pierwsze skojarzenie to był MGS i jego wskaźnik procentowy ukrycia. Im wyższy tym gracz był spokojniejszy i pewny siebie :P

Opublikowano

moze nowy tekken -> TTT2?

- raz ze to Bruce Lee, ktory moze przestawiac postaci = Marshalla or Foresta z rodziny Law,

- dwa w grze mamy stopniowane tytuly(ranking offline/online), od kyu, dany, przez destroyer, byakko, fujin, emperor do Tekken Lord.

or The Fight (finalowy boss to Mr.Lee)?

Edytowane przez MEVEK

Opublikowano

duke nukem?

gość jest pewny siebie i ma balls of steel

chociaz nie wiem co dokladnie tam robi bruce lee

może też DMC? tam też typek jest pewny siebie i struga kozaka

Opublikowano

mi sie wydaje ze chodzi o inna bijatyke w ktorej jest podobna postaci do Mr.Lee, ale nie pamiętam jej tytułu(chyba nawet ma munchacko) is that right ?

Edytowane przez MEVEK

Opublikowano

Niestety obaj źle... ale.... W waszych postach są kawałki odpowiedzi. Jeden ma kawałek tytułu, a drugi gatunek. Bruce'a nie bierzcie dosłownie tylko jako przenośnia. No i jaką ma filmografię.

speed_limit.jpg

Jak nikt teraz nie zgadnie to ja nie wiem...

Edytowane przez Farmer87

Opublikowano

jak ze byl(dla niektorych wciaz jest) krolem sztuk walki to the king of fighters :)

Opublikowano

Nie wiem czemu wcześniej na to nie wpadłem: Dragon Ball Z Ultimate Tenkaichi. Mamy Wejście Smoka i mamy kulki, plus znak nieskończoności.

Opublikowano

No i brawo... Byłeś blisko ale nie trafiłeś. Dosłownie o milimetr się machłeś z prawidłową odpowiedzią. Znak nieskończoności zamień na coś innego z ostatniego obrazka.

Opublikowano

Już mogłeś uznać :P Dragon Ball Z Burst Limit.

Opublikowano

Dragon Ball'ów na konsolę wyszło całkiem sporo więc będąc profesjonalistą wolałem trzymać się konkretnej odsłony :thumbsup: . Ale i tak dobrze, zgadłeś i nikt ci....ekhm... Ci odpowiedzi nie podpierdzielił. Dajesz :)