Opublikowano 30 sierpnia 201212 l NeverDead? Tam główny bohater mógł śmigać samą głową, no i jest lasencja Edytowane 30 sierpnia 201212 l przez triboy
Opublikowano 30 sierpnia 201212 l Lolli Pop Chainsaw? Chyba dobrze napisałem tytuł. Tam bohaterka śmiga z głową koleżki przyczepioną do paska.
Opublikowano 30 sierpnia 201212 l witcher 2 zabojcy krolow - trailer z odcieciem glowy krola na lodzi :-)
Opublikowano 31 sierpnia 201212 l A ja stawiam na God of War 3. Kratos pomykający z głową Heliosa. Tylko nie pasuje mi do tego to, że ma to być HC/medium.
Opublikowano 31 sierpnia 201212 l ja też bym powiedzial wiedźmin zabojca królow, bo na obrazku jest judyta ktora obcieła głowe królowi asyryjczyków tyle że to nie wyszło na ps3 wiec nie moze sie liczyć
Opublikowano 31 sierpnia 201212 l Dobrze Square to GoW 3. A to Hard / medium to zmyłka taktyczna. Drugą podpowiedzią miał być Solar Gun z MGS4 albo latarka.
Opublikowano 31 sierpnia 201212 l nie zmylaj tak ;p teraz zagadka wydaje sie oczywista na obrazku jest judyta, postac biblijna, czyli biblja = bóg, czyli bóg wojny głowa gościa to jak juz mowilem głowa króla asyryjczyków (co w ich jezyku oznaczało "plemie słońca") a sam król nazywał sie holofernes co tłymaczy sie jako "jam jest światłem" co jasno wskazuje na kratosa wyrywającego głowe heliosowi jak moglem tego nie dostrzec wczesniej
Opublikowano 31 sierpnia 201212 l Eee... to było bardziej oczywiste Yano. To po prostu babka urwaną głową. W sumie zmyłka nie potrzebna bo sami sobie sprawę utrudniacie. Za niedługo analizować fotki, ich "wagę" i czy przypadkiem nie ma ukrytego zdjęcia w zdjęciu. Full conspiracy :ph34r:
Opublikowano 31 sierpnia 201212 l nabijam sie przecież, zagadka bardzo latwa, tylko ta zmyłka wredna ;p
Opublikowano 31 sierpnia 201212 l no to ja zarzuce takim czyms: poziom medium/hard (serio) (serio serio)
Opublikowano 31 sierpnia 201212 l Valkyria Chronicles, bo panie na obrazku kojarza mi sie z nordyckimi walkiriami. Edytowane 31 sierpnia 201212 l przez Yabollek007
Opublikowano 31 sierpnia 201212 l a mial byc medium/hard :< zepsules!! zgadza sie, panie na obrazku to valkyrie, czyli Valkyria Chronicles
Opublikowano 31 sierpnia 201212 l Zaryzykuje i zakładam że nie chodzi o grę Blu-ray, bo niebieskie niebo i promienie słońca.