Opublikowano 24 września 201212 l obawiam sie, ze nikt z was w to nie grał i wyjdzie z tego HC, heh.. niestety pudło... ja zrozumiałem akurat, bo pierwszy pomysł byl jakiś taki wyszukany. edit. dodałem podpowiedzi(fotkę i filmik) 1. miejsce akcji gry, 2. postacie występujące w grze, 3. kategoria gry, Edytowane 24 września 201212 l przez 4 mE
Opublikowano 24 września 201212 l Igor trochę się pogubiłem. Padły odpowiedzi Skate i THPS bo deska, a ty piszesz że za dużo kombinujemy. Po czym poprawną odpowiedzią jest SSX bo deska + śnieg. Nie czaje tego. Sorry, miało być, że za dużo kombinujesz(Hmm w Fallout 3 była chyba deska do krojenia, ale ta gra była zadawana dwie zagadki temu więc pewnie nie.)co odnosiło się tylko do tej twojej wypowiedzi
Opublikowano 24 września 201212 l To ja stawiam na Cabela's Dangerous Hunts. Jest to shooter z pierwszoosobowej perspektywy i strzelamy do dzikich zwierząt (tygrysy, lwy i inne).
Opublikowano 24 września 201212 l pudło! proszę skupcie sie na filmiku, co on przedstawia, na czym sie skupia. to jest duża podpowiedz, bowiem tego typu gier jest naprawdę niedużo, potem dodajcie fotki i macie gotowy tytuł.
Opublikowano 24 września 201212 l miejsce zdarzen - wesołe miasteczko bohaterowie - zwierzątka rodzaj gry - strzelanina albo gra na move jesli jest to jakaś niszowa kaszana na móve to nie spodziewaj sie ze ktos na to wpadnie, chyba że wygoogluje, ale to nie o to chodzi w tej zabawie
Opublikowano 24 września 201212 l Rodzaj gry - ogólnie oszustwo, fraud, deception, cheat itd. Może trzeba tędy iść, ale też nic mi nie pasuje do postaci i miejsca, a przynajmniej nie do tego, że chyba w nikt w to nie grał. Edytowane 24 września 201212 l przez Square
Opublikowano 24 września 201212 l miejsce zdarzen - wesołe miasteczko bohaterowie - zwierzątka rodzaj gry - strzelanina albo gra na move jesli jest to jakaś niszowa kaszana na móve to nie spodziewaj sie ze ktos na to wpadnie, chyba że wygoogluje, ale to nie o to chodzi w tej zabawie 1 i 2 poprawnie, a w 3 druga opcja. To ja stawiam na Cabela's Dangerous Hunts. Jest to shooter z pierwszoosobowej perspektywy i strzelamy do dzikich zwierząt (tygrysy, lwy i inne). do zwierząt sie nie strzela, tylko je uwalnia przez wygrywanie meczy. dodam jeszcze... pierwsze 2 fotki to pierwszy człon tytułu, pozostałe to wspomagacze. Edytowane 24 września 201212 l przez 4 mE
Opublikowano 24 września 201212 l Carnival Island bo podpowiedzi E: Shit! Edytowane 24 września 201212 l przez Igor67
Opublikowano 24 września 201212 l a jednak ktoś grał, bądź sprawdził mnie w dziale trofea ?! Igor67 - kto późno przychodzi sam sobie szkodzi (wiem po sobie) jakieś zastrzeżenia na przyszłość? Edytowane 24 września 201212 l przez 4 mE
Opublikowano 25 września 201212 l No to Greg poleciał po całości... nawet jednego pomysłu nie mam. Małe zamienia się duże, może dorasta. A może chodzi o samą literkę "A", że od tego tytuł się zaczyna czy coś. Uścisk dłoni, może chodzić o współpracę, co-op'a. Przyjaźń? Na podstawie tych dywagacji do łba przychodzi mi tylko Army of Two.
Opublikowano 25 września 201212 l portal 2 ? - male i duże "a-A" kojarzy mi sie z robocikami z co-op'eracji (podobnie jak M&M), - podanie reki/ piatka/ gratulacje/ = smaczki po zaliczonym etapie co-operacyjnym i nie tylko
Opublikowano 25 września 201212 l Nie i nie. Poziom trudności wydaje mi się że jest coś pomiędzy medium a hard.
Opublikowano 25 września 201212 l GripShift, bo uścisk + shift Edytowane 25 września 201212 l przez Mr Hyde
Opublikowano 25 września 201212 l 1. nawet nie slyszalem o tej grze 2. wstyd mi, ze shifta tam nie widzialem
Opublikowano 25 września 201212 l to nie mój paznokieć ;p Edytowane 26 września 201212 l przez Mr Hyde
Opublikowano 25 września 201212 l Zgniły paznokieć czyli zgniłe mięcho czyli zombie. Resident Evil 5? Ewentualnie Dead Nation.