Di 800 Posted March 4, 2008 Share Posted March 4, 2008 Co poniedziałek na płycie DVD 2 odcinki - magazyn TV Okey!. Jak dla mnie świetny pomysł, bo przenosi wielu z nas do wspomnień z lat dzieciństwa, kiedy serial był emitowany w naszej telewizji Drużyna A to kultory serial, musicie przyznać :smile: The A Team Opening Theme Quote Link to comment
ornit 2889 Posted March 4, 2008 Share Posted March 4, 2008 Kupiłem jedynie z sentymentu i raczej nie odważę się tego oglądać. Przyznam jednak, że kiedyś oglądałem każdy odcinek ( po akcji z upozorowaniem śmierci i przejściu na stronę rządową pomyślałem nawet - łał! co za patent! AHAHAHA! Byłem młody i głupi... ). 1,95 zł - bez jaj, tyle akurat mogę za to zapłacić The A Team Opening Theme Nawet nie muszę na to klikać. Widzę oczyma wyobraźni Wietnam i lądujący helikopter. Zupełnie jakbym znowu chodził do podstawówki a w TV miał Polonię 1, tego Włocha, którego ciągali potem po sądach I to każdorazowe wyciąganie Murdocka z psychiatryka... Quote Link to comment
Di 800 Posted March 4, 2008 Author Share Posted March 4, 2008 1,95 zł - bez jaj, tyle akurat mogę za to zapłacić Podejrzewam, że za tydzień cena wzrośnie 2-krotnie, jak to zwykle bywa w Polsce. Quote Link to comment
ShtaS 174 Posted March 4, 2008 Share Posted March 4, 2008 Jak obejrzałem reklame Tv Okay w telewizji, dosłownie podskoczyłem z fotela. Od kilku lat miałem nadzieję, że Polsat zdecyduje się puszczać powtórki chociażby w okresie w wakacji, ale teraz to już bez znaczenia, będę miał 5 sezonów tego kultowego serialu na półeczce. Obejrzałem pierwszą płytę i znów poczułem się jak kilkuletni brzdąc otwierający japę ze zdziwienia na widok tych "spektakularnych" akcji. Najbardziej mi się podobało, jak coś kombinowali i robili zasadzki/ maszyny. Super to było. Ehh, nie mogę się doczekać poniedziałku. Rozumiem teraz dlaczego mój ojciec ta lubi Czterech Pancernych. Quote Link to comment
aux 3782 Posted March 5, 2008 Share Posted March 5, 2008 (edited) Dobre czasy nastały dla fanów starszych seriali - Z Archiwum X, Drużyna A, wkrótce wchodzi Przystanek Alaska. Te wszystkie cudowne seriale oglądało się w dzieciństwie i dzisiaj ogląda się je z równie wielkim zaciekawieniem. Czekam jeszcze na MacGyvera. Edited March 5, 2008 by aux Quote Link to comment
django 549 Posted March 5, 2008 Share Posted March 5, 2008 ej mozna to jeszcze kupic? Czy tylko w poniedzialki? tum tum tuuum tururur tum tum Quote Link to comment
Scorp1on 8 Posted March 5, 2008 Share Posted March 5, 2008 widzial ktos ostatni odcinek? Quote Link to comment
Kriseh 26 Posted March 5, 2008 Share Posted March 5, 2008 ej mozna to jeszcze kupic? Czy tylko w poniedzialki? tum tum tuuum tururur tum tum Ja dzis bez problemow kupilem w kiosku. Quote Link to comment
Arkady 1003 Posted March 5, 2008 Share Posted March 5, 2008 Wiadomo ile ma być sezonów? Żeby się nie okazało, że przestaną na pierwszym, nie chciałbym ładować w to kasy dla kilku odcinków Quote Link to comment
Di 800 Posted March 5, 2008 Author Share Posted March 5, 2008 Wszystkie sezony. Pięć. Quote Link to comment
Guest tekA Posted March 5, 2008 Share Posted March 5, 2008 w tym tivi okej nie ma wystarczającej dawki plotek z życia gwiazd i takich zaje.bistych porad prawnych jak w tele tygodniu, no ale dla takiego dzieła jestem w stanie przerzucić się na pudelka. Quote Link to comment
Dark knight 0 Posted March 6, 2008 Share Posted March 6, 2008 nooBowskie pytanko: skoro w dzialach muzycznych dobrzy ludzie daja linki do rapidow i innych stron z albumami muzycznymi to czy w dziale filmowym tez tak mozna???? bo bym zassal druzyne A, o ktorej mowiles 2razyjot. jesli mozna to zarzuc prosze jakims linkaczem. :piwo: Quote Link to comment
Guest tekA Posted March 6, 2008 Share Posted March 6, 2008 ku.rwa 2 zika tygodniowo dla legendy wam szkoda? przez takie pijawy nam mcgajwera nie dadzą, no! Quote Link to comment
ornit 2889 Posted March 6, 2008 Share Posted March 6, 2008 Włączyłem pierwszy odcinek. Przyznam, że po tylu latach przerwy nie sądziłem, że serial ten mnie tak rozbawi (zwłaszcza sceny z Murdockiem i przestawienie daty w zegarku Baracusowi ). Szkoda tylko, że mexykańskie komando (jak i cała wiocha) nie starają się nawet udawać, że próbują grać. Ale może na tym polega(ł) urok tego "dzieła" Quote Link to comment
player-one 0 Posted March 6, 2008 Share Posted March 6, 2008 Powiedzcie czy mozna zgrac sobie bezproblemowo te odcinki na dysk, bo nie mam zamiaru 50 płyt z jednym serialem kisic. Do tego przydałby sie jeszcze Knight Rider -Kitt, mam kłopoty! Jusz pendze Majkel!!!!11 Quote Link to comment
Guest Posted March 6, 2008 Share Posted March 6, 2008 nooBowskie pytanko: skoro w dzialach muzycznych dobrzy ludzie daja linki do rapidow i innych stron z albumami muzycznymi to czy w dziale filmowym tez tak mozna???? bo bym zassal druzyne A, o ktorej mowiles 2razyjot. jesli mozna to zarzuc prosze jakims linkaczem. :piwo: masz 0% , chcesz mieć 20 ? Zapraszamy do 34all , a nóż widelec ktoś Cię poratuje ;] Quote Link to comment
Reiko 12 Posted March 6, 2008 Share Posted March 6, 2008 he he a ja czekam jeszcze na Żar tropików ;] Quote Link to comment
Recommended Posts