Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Nie no fajnie widzieć, że coś się w temacie dzieje :D

Nie chce mi się wierzyć, że GT5 mogłoby w tym roku nie wyjść. Po prostu musi.

Wii to nie zabawka. To inne podejście do gier. Byłoby nudno gdyby wszystkie 3 duże konsolki oferowały to samo.

Fakt faktem, że jeśli chodzi o gry to ten rok już jest kapitalny i mógłby się dzisiaj skończyć, ale zawsze można jeszcze lepiej :)

• Odpowiedzi 9,4 tys.
  • Wyświetleń 186 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Szał na PS3 slim zaczął się od września i jakoś dwa miesiące po premierze nie może upaść. Kto śledzi wyniki sprzedaży na bieżąco ten wie. A na horyzoncie premiera jeszcze większych killerów... FF XIII

• Kocham ten temat   Edit: plus zostałem zminusowany przez Majora za to, że dałem link potwierdzający, że Sonyslave'y się mylą

• olaboga minusiki mi poleciały w profilu <beczy> nikt mnie nie lubi :<   a ja dawno nikomu nie dałem minusika... trzeba to zmienic! _______________ tej? kiedys były jakies plany stworze

Opublikowano

Sony rok temu pokazując Uncharted 2 dojebało z grubej rury. Microsoft myślał, że odeprze atak Natalem i pedofilskim Milo, ale to było za mało. W ogóle pamięta ktoś dzisiaj o tej zapowiadanej rewolucji Piotrusia? :whistling:

Opublikowano

Uncharted 2 to zdecydowanie najlepsza gra 2009 roku :) Ale i Natal zrobił na mnie wrażenie, może dlatego, że od razu wyobrażałem sobie jak można coś takiego zastosowac w normalnych grach

Opublikowano

W ogóle pamięta ktoś dzisiaj o tej zapowiadanej rewolucji Piotrusia? :whistling:

Mi się po nocach śni. Nie wiem jak sobie z z tym poradzić.

Nie mogę się doczekać Piotrka i jego cudów dokonywanych na naszych oczach. Facet się spalił jak Kojima (no jeszcze mu daje szansę).

Opublikowano

Ale wiesz, Kojima jako wymówkę ma za małą moc konsoli i nanomaszyny, a Piotruś chociaż spokorniał i przyznał się do zbyt wybujałej wyobraźni. Ale ma się to zmienić wraz z nadejściem Milo.

Opublikowano

No (pipi)a wytlumaczy mi ktos co jest fajnego w skakaniu po rurkach, czy bieganiu po malych planetkach hydraulikiem w takt prymitywnych melodyjek? Serio ;f

NIC kompletnie NIC.

Fajne to było 50 lat temu, jak po świecie chodziły dinozaury;].

A to, że gry na Wii łapią wysokie oceny to...i co z tego. Choćby RDR wyłapał też kosmos oceny.

Zresztą gry na Wii oceniają dobrze z litości. "Andrzej dajmy 10 nowemu Marianowi bo głupio tak."

125m0dx.jpg

hurr durr jestesmy bardzo dorosli i bedziemy grali tylko w dorosle gierki dla doroslych graczy na doroslych konsolach

jak nastolatki, hyh

Opublikowano

Co Ty gadasz. Fable 2 złe nie jest, przeciwnie. To bardzo dobra gra. A sam Milo też jest ok. Wiadomo, nie jako gra, ale jako pokaz możliwości Natala. A te są ogromne, tylko jak je MS wykorzysta? To już zagwozdka nielicha

Opublikowano

Piotrek nie robi gier złych, tak samo Kojima. No na pewno nie są to gry złe lecz w kółko to same...

Opublikowano

Co Ty gadasz. Fable 2 złe nie jest, przeciwnie. To bardzo dobra gra. A sam Milo też jest ok. Wiadomo, nie jako gra, ale jako pokaz możliwości Natala. A te są ogromne, tylko jak je MS wykorzysta? To już zagwozdka nielicha

Chodziło mi oczywiście o Fable (Project Ego) i między innymi zapowiadaną rewolucję, że drzewa wraz z biegiem czasu będą rosły na naszych oczach. Przy drugiej części nie obiecał gruszek na wierzbie.

Opublikowano

Jak to widzę to od razu nie mogę się doczekać E3. Sony miało swój cyrk w 2006, MS rok temu, a Ninny w 2008 hehe i to wszystko na żywo. Paczka czipsów i zimne Pepsi...

loldrums-1.gif

Opublikowano

Sony rok temu pokazując Uncharted 2 dojebało z grubej rury.

Sony aż samo sobie doje.bało Uncharted 2. Bo potem już nic nie zrobiło takiego wrażenia heh.

@Szczurek

Nie chodzi o to, że w dorosłe gry. Zresztą niech każdy gra sobie tam w to co chce.

Ja po prostu nie rozumiem zachwytów nad grą którą jarałem się paręnaście lat temu na pegazusie.

Kompletnie zwisa mi Wii i cuda na tą konsolę. Może jedna- dwie gry są warte uwagi, w które bym zagrał.

Dla mnie to zabawka której nie chciałbym chyba nawet za darmo.

PS. A Kojima obecnie to pajac do potęgi. Piotruś przynajmniej nie pier.doli tak swoich gier.

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

Szczerze mówiąc nie czytałem nic o Fable i pewnie dzięki temu bawiłem się przy tej grze świetnie.

A co do biednego roku 2009: Forza Motorsport 3, Episodes from LC, Shadow Complex, L4D2, Halo ODST. Chyba aż taka bieda nie była. Ale fakt jest faktem, że sam Uncharted 2 miażdży wszystkie te gry (poza Epizodami, od nich jest "tylko" lepszy). Biedny rok to miało Wii. Przez cały rok tylko Metroid Prime Trilogy kupiłem. Ogólnie growo PS3>X360.......>Wii

Opublikowano

Gdyby Zelda wyszła w tym roku, to Nintendo miałoby dosyć ciekawy rok. SMG2, niedługo nowy Metroid i Zelda.

Opublikowano

Rok 2010 dla Wii będzie bardzo udany. SMG2, Monster Hunter 3, No More Heroes 2, Red Steel 2, Silent Hill - to już jest. A będzie Metroid: Other M, Epic Mickey, Zelda. Słabo?

Opublikowano

No ja liczę przede wszystkim na Zeldę. Ostatnia część dostała trochę za wysokie noty (dźwięk w midi to już w ogóle szczyt lenistwa), albo lipne tekstury, dobrze że designem baśniowe Hyrule to nadrabiało. Takie Okami jednak zjada ją na śniadanie. Chociaż przyznać trzeba, że walki były świetne (choćby z pewnym ptakiem, gdzie po słupach dostajemy się na niego). Tylko niewiele jeszcze na temat nowej odsłony wiadomo i co będzie jej motywem przewodnim. Prezentując nową wypasioną (mam nadzieję) Zeldę, Nintendo mogłoby w końcu dobrze wypaść na konferencji, bo w ostatnim czasie było mizernie.

Opublikowano

Co by M$ na E3 nie pokazał to rok 2010 w temacie exów i tak jest już lepszy od biednego dla Xa roku 2009.

dokladnie

2009 był dla x360 biedny jak cholera, jeden megahit - fm3 i bdb halo wars, odst, l4d2. Z czego odst i l4d2 to takie dopakowane ,,dodatki''.

Pierwsza połowa 2010 jest znacznie lepsza niż cały 2009.

Co do natala to gry jak Heavy Rain mi idealnie pasują do tego, lub jakieś przygodówki point and click.

Edytowane przez bigdaddy

Opublikowano

Wole niespodzianki od MS, niz sequelomanie Sony rozciagnieta na dlugi czas przed E3. Ogolnie who cares.

No, zobaczymy ile tych niesequelowych gier pokażą. Bo jak na razie wszystkie mają jakiś numerek, albo literkę.

bd: protip. Heavy Rain jest na PS3. MS nie ma ani jaj, ani studia, żeby wydać taką grę. Szczyt ich możliwości w zakresie psychologicznych trillerów, to robienie z nich strzelanek.

To się teraz nazywa przygodówka z elementami akcji! ;)

Opublikowano

Co do natala to gry jak Heavy Rain mi idealnie pasują do tego, lub jakieś przygodówki point and click.

...i gry erotyczne. Move i 3D są do tego stworzone.

"In many regards we are treating the launch of Move like the launch of a new platform," said Peter Dille, senior vice president of marketing for Sony Computer Entertainment. "We believe (it) will help us expand the audience of PS3 users."

Się dzieje.

Opublikowano

Na czyjej konfie była zenada roku, gdy promowali gre z beatlesami, meczyli ludzi 10 minut ch,ujowa grą, a pozniej wyszly dwa gamonie i mysleli ze caly swiat ich kocha i ze wystarczy machac do tłumu by zgarnac oklaski?

Patrzalem na to i nie wierzylem.

edit: i zachwyty nad twitterem, kurfa.

A to nie było przypadkiem na EA Showcase w Londynie jak prezentowali Green Day:Rock Band? Tam też był epic fail :D

Tu masz linka:

Opublikowano

Wole niespodzianki od MS, niz sequelomanie Sony rozciagnieta na dlugi czas przed E3. Ogolnie who cares.

No, zobaczymy ile tych niesequelowych gier pokażą. Bo jak na razie wszystkie mają jakiś numerek, albo literkę.

bd: protip. Heavy Rain jest na PS3. MS nie ma ani jaj, ani studia, żeby wydać taką grę. Szczyt ich możliwości w zakresie psychologicznych trillerów, to robienie z nich strzelanek.

Mówisz o Alan Wake? Jeżeli tak to nie wiesz o czym mówisz

Opublikowano

Szczerze mówiąc to kompletnie nie mam pojęcia co masz na myśli

Opublikowano

chodzi mi o sterowanie w HR i w grach point and click które sprawdziłoby się w Natalu. Ta kamera jest stworzona do tego.

Ja nie chce klonów HR czy HR2.

Edytowane przez bigdaddy

Opublikowano

chodzi mi o sterowanie w HR i w grach point and click które sprawdziłoby się w Natalu. Ta kamera jest stworzona do tego.

Szczerze to myślę, że dobrze przemyślana strategia też dałaby radę.

Opublikowano

Za(pipi)isty gameplay KZ3 z Move? Czemu nie. Tak poza tym to jestem tego świadom, że nadejdzie wielka fala syfu na kontrolery.

Edytowane przez MajorZero64

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.