Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Tak jak jest na Wii i NDS. A wielkie i genialne tytuły na obydwa te sprzęty byłyby wielkie i bez unikalnego sterowania. Ale unikalne sterowanie dodaje im sporo za(pipi)istości ^_^ Tego samego oczekuję po Natalu, czy tam Move

Edytowane przez Albert Wesker

• Odpowiedzi 9,4 tys.
  • Wyświetleń 201,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Szał na PS3 slim zaczął się od września i jakoś dwa miesiące po premierze nie może upaść. Kto śledzi wyniki sprzedaży na bieżąco ten wie. A na horyzoncie premiera jeszcze większych killerów... FF XIII

• Kocham ten temat   Edit: plus zostałem zminusowany przez Majora za to, że dałem link potwierdzający, że Sonyslave'y się mylą

• olaboga minusiki mi poleciały w profilu <beczy> nikt mnie nie lubi :<   a ja dawno nikomu nie dałem minusika... trzeba to zmienic! _______________ tej? kiedys były jakies plany stworze

Opublikowano

Heavy Rain jest na PS3. MS nie ma ani jaj, ani studia, żeby wydać taką grę. Szczyt ich możliwości w zakresie psychologicznych trillerów, to robienie z nich strzelanek.

To tak jakby powiedziec ze szczyt mozliwosci Sony w tym zakresie to QTE :wacko:

Opublikowano

Grigori gdzie te gry w Full HD na PS3? Gdzie mozliwosc sterowania lodowka z poziomu konsoli?

Opublikowano

nie nabierajcie się na takie wypowiedzi jak - ktoś, gdzieś, tam na innym forum powiedział i cisza. Konkrety tylko!

ja mogę wejść na inne forum i siać dym że: koleś na forum PE napisał że ma slima!! ale nic więcej nie może powiedzieć, litości :D

Opublikowano

Ogolnie mial tez afera jakas, ze ponoc ukradl kilka konsol czy cos.

Opublikowano

Wiesz, Dabman ma trochę inne dojścia niż agent X z jakiegoś forum. Ale wiadomo, trzeba mieć dystans.

Opublikowano

Grigori gdzie te gry w Full HD na PS3? Gdzie mozliwosc sterowania lodowka z poziomu konsoli?

A gdzie odpalanie rakiet dzięki mocy konsoli. To jeszcze z czasów PS2. :teehee:

Opublikowano

Byly jeszcze efekty na miare Terminatora 2, cokolwiek to znaczy.

Opublikowano

Tłumacz rok temu wygrał na konfie Sony, ale pewnie Yamauchi nauczył się już tych 5 słów po angielsku i nie będzie nam dane go oglądać. :confused:

Szkoda, że nie będzie Trettona, którego i tak nikt nie chciał słuchać i oglądać.

A największą wiochę odstawi Kojima, który znowu pewnie pojawi się na obu konferencjach, raz z tłumaczem, raz sam udając, że zna angielski.

Jednak to wszystko będzie nic w porównaniu z tym gościem, chyba najlepszy w historii E3. Pokazywał grę Genji i później wszyscy mieli z niego bekę. Giant Enemy Crab zmiótł całą konkurencję.

http://www.youtube.com/watch?v=2g1fr5vk72M

Edytowane przez Zwyrodnialec

Opublikowano

bedzie dildo na ps3 czekamy na porty mariana na ps3 :teehee: ciekawe ile milionow by tego poszlo ;)

Opublikowano

W zeszłym roku prym jeśli chodzi o śmieszność na konfie wiódł M$. Może w tym roku będzie podobnie, w końcu mają promować Natala więc z pewnością będą pokazywać jakichś hamburgerów skaczących jak małpy do jakiejś popierdółki. Zresztą w wypadku Move od Sony pewnie będzie podobnie.

Opublikowano

owned

Opublikowano

Riiiiiidge Racer !

Opublikowano

Ogolanie smieszne, ale 3 motywy mnie zamordowaly:

- Real Time Weapon Change i Weak Points. Nie dziwie sie, ze tworca nie mowil patrzac na publicznosc. Balbym sie spojrzec komus w twarz zapowiadajac tak rewolucyjne patenty.

- nosorozec (hahahahahahhahahahahahahahah ;D )

- prezentacja "zyroskopu"

Edytowane przez MakaPL

Opublikowano

Specjalnie dla Was, cebulaczki ^_^

Mój nabytek:

dscn0969c.jpg

I warunki w jakich gram:

dscn0970k.jpg

Nie dla ssonybojków i xbotów takie rarytasy :(

z&z

Edytowane przez Albert Wesker

Opublikowano

Greg daj spokoj z tymi zalosnymi powiedzonkami z forum neo. Co do gry I'm dissapoint son ;f

Opublikowano

Nikt z fanow Mario nie odpowiedzial co jest fajnego w tym calym SMG. Lubie platformowki, ale hydraulika nie trawie.

Opublikowano

Greg, pfu, Albercik. Tu hasło Z&Z not working.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.