Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

właśnie o to chodzi, że ja chce go permanentnie skompromitować, ale bez radykalnych kroków. W sumie o ile bd mnie i pewnie nie tylko mnie notorycznie denerwuje, to w sumie nie mam ciśnienia żeby go stąd wydalić, bo jak sam mówisz, dodaje kolorytu. Nie to jest więc moim celem.

no, na razie to Ty się kompromitujesz swoimi failami: miliard=milion, insomniac w życiu nie zrobi multiplatformy, kinect tylko na stojąco, konfa MS tylko na gt, itd.

Widzę że nie wybrałeś żadnej z 3 opcji, teraz każdy widzi ile jesteś wart. No i jeszcze Ty innych prosisz o propozycje, o co się założyć?...żal, sam nie potrafisz nic wymyślić ?

Miałbym się założyć o to że ty byś stracił zielone literki a ja bym podał konto do zablokowania ? Zdrowo ciebie powaliło chłopie, widać nie wiesz na czym polega zakład lub nie masz jaj....Przegrywasz, ban, znikasz z PE, ja przegrywam, ban znikam z PE. Ch.j mnie obchodzą twoje zielone literki (może już nie chcesz być modem i to jest ci na rękę).

Wiem że na to nie pójdziesz, PE to twoje życie, może i napiszesz że idziesz na ten zakład (ściema) ale każdy dobrze wie, że jak byś przegrał to i tak nie znikniesz z PE. Wymyślisz że zakład był dla żartu lub coś innego żeby zostać. W to nie uwierzę, więc odpada.

----------

powiększyłem listę:

- sms

- mms

- 1mc zachwalania konkurencji + specjalna sygna

- niech ci będzie ten sms z twojej strony ale tylko jeżeli jest to sms pod normalny numer, a nie żaden *76200, zablokowałem takie numery u operatora i to już raz napisałem tutaj...ty ku.wa nie czytasz co się do ciebie pisze, co nie ?

- całkowite zniknięcie z forum na 1mc (chyba jesteś w stanie to zrobić?)

- 3 miesięczny zakaz pisania w CW i w dziale x360 (ty) ps3 (ja)

---------

Nie (pipi) głupot że ja nie mam jajek :] Ja ci pozwalam wybrać co tobie pasuje, nie żalę się innym: ,,co dalej robić chłopaki?'' chlip! chlip!...a że wolisz śmiesznego sms zamiast bardziej konkretnej nagrody (zniknięcie kogoś kto ciebie denerwuje na 1-3 miechy) widać jak się boisz przegranej. W dodatku ty obstawiasz urządzenie które będzie 2-3x tańsze (ps move + kamera).

Ostatnia szansa gg, jeśli twój następny post nie będzie wybraniem jednej z opcji, tchórzysz/poddałeś się, żadnych zmian i nowych propozycji, pokaż że jesteś facet z jajami a nie baba która żali się każdemu.

Polecam ostatnie dwie propozycje, są najciekawsze, nie żadne śmieszne sms...wybieraj, nie rób dalej szopki.

Edytowane przez bigdaddy

• Odpowiedzi 9,4 tys.
  • Wyświetleń 202,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Szał na PS3 slim zaczął się od września i jakoś dwa miesiące po premierze nie może upaść. Kto śledzi wyniki sprzedaży na bieżąco ten wie. A na horyzoncie premiera jeszcze większych killerów... FF XIII

• Kocham ten temat   Edit: plus zostałem zminusowany przez Majora za to, że dałem link potwierdzający, że Sonyslave'y się mylą

• olaboga minusiki mi poleciały w profilu <beczy> nikt mnie nie lubi :<   a ja dawno nikomu nie dałem minusika... trzeba to zmienic! _______________ tej? kiedys były jakies plany stworze

Opublikowano

Ale jaja Panowie hehehe.

PS. Zniknięcie z forum odpada można jechać anonimowo ;]

Opublikowano

Wiekszy burdel, niz w Wojnach Konsolowych na N+.

Opublikowano

Ale jaja Panowie hehehe.

PS. Zniknięcie z forum odpada można jechać anonimowo ;]

Ale wiesz Słupek anonimowo to juz nie to samo. Będzie i tak widoczne, który jest przegranym.

Opublikowano

Załóżcie się o to, że ten kto przegra musi wystawić filmik ze sobą na yt jak chwali konkurencję ;)

3 miesięczny zakaz pisania w CW i w dziale x360 (ty) ps3 (ja)

I co? Dwa największe fanboje znikną z tego tematu? Nudno będzie.

całkowite zniknięcie z forum na 1mc (chyba jesteś w stanie to zrobić?)

Tutaj podobnie. Ty byś w sumie mógł, ale Grigori jest modem, więc chyba ma w obowiązku śledzenie forum.

1mc zachwalania konkurencji + specjalna sygna

To najfajniejsze z podanych przez ciebie. Może być śmiesznie jak będziemy czytać Grigoriego wychwalającego Xboxa pod niebiosa albo ciebie w sytuacji analogicznej z ps3 ;)

Edit: I musicie ustalić, czy zakładacie się o ilość sprzedanych sztuk Natal vs PS Move + PS Eye, czy Natal vs PS Move (sama grucha).

Edytowane przez estel

Opublikowano

Tak, kiedy dowala się Sony wszystko gra. Kiedy to MS zbiera baty, robi się burdel :lol:

aylqps.gif

Opublikowano

Tak, kiedy dowala się Sony wszystko gra. Kiedy to MS zbiera baty, robi się burdel :lol:

aylqps.gif

Nie mam na mysli konsol, ale te przekomarzanki Daddy'ego i Gri :turned:

Opublikowano

Pod względem sprzedaży na rynku konsolowym, Sony i Microsoft chyba razem wzięte nie wiem czy są w stanie konkurować z Nintendo.

PS. Rozpierdala taniec tego nerda, chociaż daleko mu do tego z prezentacji Wii Music.

49%20-%20animated_gif%20e3%20lolwut%20wii_music.gif

WiiMusic.gif

Edytowane przez Zwyrodnialec

Opublikowano

Pod względem sprzedaży na rynku konsolowym, Sony i Microsoft chyba razem wzięte nie wiem czy są w stanie konkurować z Nintendo.

Informacja prawdziwa, ale stara. Wystarczy popatrzec na Wii i DS od kilku lat, by dojsc do takiego wniosku ;)

Opublikowano

aylqps.gif

Ja pier.dole hahahahahahahahahahahahahaha.

BŁAGAM O CAŁY FILMIK Z DŹWIĘKIEM. To z M$?

Jakim cudem mnie to ominęło.

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

Informacja prawdziwa, ale stara. Wystarczy popatrzec na Wii i DS od kilku lat, by dojsc do takiego wniosku ;)

No właśnie, więc cały ten ich zakład nie ma sensu, bo to będzie walka co najwyżej o drugie miejsce. :]

Słupek, tutaj masz i tak, to z Microsoftu. xD

http://www.youtube.com/watch?v=Ch7-epz_kUo

Edytowane przez Zwyrodnialec

Opublikowano

aylqps.gif

Ja pier.dole hahahahahahahahahahahahahaha.

BŁAGAM O CAŁY FILMIK Z DŹWIĘKIEM. To z M$?

Jakim cudem mnie to ominęło.

Here u are:

Nie mogę, hahahaahahah.

Edit:

Obczajcie jeszcze to:

Chicken Dance. Nie mogę, ryje ze śmiechu :D

Edytowane przez sprite

Opublikowano

Nieeeeeeee to nieeeeee może być prawda. Poziom beki przekroczył dzienny a nawet tygodniowy poziom.

Czy to nie Major Nelson albo ktoś z M$ pruł się, że geje i lesbijki nie mogą zakładać kont na XL? Nawet jakieś lesby proces wytoczyły.

A co robi M$. Zatrudnia geja (już napiszę delikatnie) na konferencję hahahahahahahahaha.

Dobra ale to mi podsunęło pomysł na karę przegranego w sporze BD vs. Grigori.

Niech przegrany (załatwi się Kinecta) odtańczy taniec do tej gierki co pedzio z konfy. Oczywiście nagrywając to i wrzucając na forum.

Może być?

Opublikowano

Ja jeszcze wymyśliłem grupową masturbację zakończonym zbiorowym bukkake na twarz przegranego uwiecznioną filmikiem, ale twój pomysł też wydaje się być ok ;) Tylko, że nikt sobie nie kupi kinecta tylko po to, bo przegrał w zakładzie. Szczególnie jak się Xa nie ma ;)

Opublikowano

nie ja wyskoczyłem z zakładem tylko on, ja się tylko zgodziłem na ten cyrk.

@estel - skoro on nie miał pomysłu to rzuciłem kilka opcji, wychwalanie można podnieść do 2mc. Czekam co napisze, jak nic nie wybierze to koniec tego cyrku.

nowy zakład ? sprzedaż gt5 vs halo reach ?

Opublikowano

Ja jeszcze wymyśliłem grupową masturbację zakończonym zbiorowym bukkake na twarz przegranego uwiecznioną filmikiem, ale twój pomysł też wydaje się być ok ;) Tylko, że nikt sobie nie kupi kinecta tylko po to, bo przegrał w zakładzie. Szczególnie jak się Xa nie ma ;)

Daddy pewnie kupi sądząc po zainteresowaniu ;p

Zresztą znajdzie się ktoś z forum kto by pożyczył.

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

To sfalszowane dowody! Sonyslaves nie pozwoliliby na to.

Opublikowano

To mnie rozwaliło:

http://www.game.co.uk/Games/Xbox-360/Fighting-UFC/UFC-Trainer-Kinect/~r349694/?s=kinect

A co do tego zestawienia z Amazon to dosyć zaskakujące, chociaż cholera wie jakie to będzie miało przełożenie na aktualną sprzedaż.

Rzuciłem okiem na listę Wall-Mart (osobne dla X360 i PS3): Kinect jest odpowiednio na 27 miejscu / na liście PS3 nie ma żadnego komponentu Move nawet w pierwszej setce.

Na Gamestop Kinect na 5 miejscu, pierwszy komponent Move - Navigation Contoler poniżej 60 miejsca (Move i Bundle poniżej 70 miejsca).

Jak M$ to widzi to nie ma co liczyć na niską cenę Kinect.

Edytowane przez donsterydo

Opublikowano

Mam nadzieje, ze te fioletowe pudelka zostana dla gier z Kinecta tylko :X

Opublikowano

Microsoft chyba trafił na żyłę złota.

Opublikowano

Microsoft chyba trafił na żyłę złota.

Pewnie to posiadaczy Xbox-a zachęciło :

Jeżeli Kinect się sprzeda lepiej niż Ps Move to imo KONIEC ŚWIATA.

Na miłość boską co kieruje człowiekiem żeby kupić Kinecta na chwilę obecną.........

Opublikowano

O kurwa, a Amerykanie wiedzą, że trzeba stać przy korzystaniu z Kinecta? Ciekawe ilu hamburgerów padnie z wycieńczenia od 20 minutowych partyjek w zjazd pontonem, albo mizianie się z tygryskiem.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.