Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Po tak dlugim wyczekiwaniu musialby to byc kosmos w kazdym aspekcie, zeby sprostac oczeikwanium. Nawet bdb produkcja bedzie traktowana jako porazka.

• Odpowiedzi 9,4 tys.
  • Wyświetleń 209,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Szał na PS3 slim zaczął się od września i jakoś dwa miesiące po premierze nie może upaść. Kto śledzi wyniki sprzedaży na bieżąco ten wie. A na horyzoncie premiera jeszcze większych killerów... FF XIII

• Kocham ten temat   Edit: plus zostałem zminusowany przez Majora za to, że dałem link potwierdzający, że Sonyslave'y się mylą

• olaboga minusiki mi poleciały w profilu <beczy> nikt mnie nie lubi :<   a ja dawno nikomu nie dałem minusika... trzeba to zmienic! _______________ tej? kiedys były jakies plany stworze

Opublikowano

Do czasu wypuszczenia FM4.

Tego nie wiem bo nic o tej grze nie wiadomo. Jak tak to ok, niech konkurencja się nakręca.

No Coati chodzą takie ploty.

Po tak dlugim wyczekiwaniu musialby to byc kosmos w kazdym aspekcie, zeby sprostac oczeikwanium. Nawet bdb produkcja bedzie traktowana jako porazka.

Starcraft 2 mimo, że to samo co jedynka zbiera bdb oceny.

Edytowane przez MajorZero64

Opublikowano

bigdaddy@ największym trolem chciałbym ci przypominć że jesteś ty, mnie nie banowali na polygamii właśnie za trolowanie, więc najpierw pomyśl co piszesz, zresztą tutaj też nieźle to robisz :potter:

Szkoda że auta przeniesione z GT4 do GT5 nie będą takie same jak te specjalne, myślałem że będą tylko różnić sie lepszym odwzorowaniem kokpitów, + jakies dodatkowe bajerki a same modele samochodów będą takie same, my fail.

Opublikowano

Nie, bo nie lubie symulatorow jazdy. Nie zmienia faktu, ze Tobie, Sonyslave'ie, mordka sie zatrzesla i kursor poszedl na "-" :happy:

Minusuj mnie ile chcesz jak Tobie sprawia to frajdę. Nie będę nikomu zabraniał się bawić c'nie?

Szkoda że auta przeniesione z GT4 do GT5 nie będą takie same jak te specjalne, myślałem że będą tylko różnić sie lepszym odwzorowaniem kokpitów, + jakies dodatkowe bajerki a same modele samochodów będą takie same, my fail.

Tutaj masz wszystko. http://eu.gran-turismo.com/gb/news/d13413p1.html

Edytowane przez MajorZero64

Opublikowano

Najlepsze wyścigi to Wipeout i ewentualnie Burnout. Samochody w takiej Forzy, czy GT przy dynamice Wipeouta suną jak grubas po wspinaczce na ruchome schody.

Opublikowano

Jak mogłem zapomnieć o Wipeoucie? :blink: Myślałem w kategoriach gdzie ścigają się normalne samochody.

Opublikowano

Najlepszy byl Burnout bez free roamu, kiedys V-Rally 2 miotlo, Wipeout to tez klasa. Mam nadzieje, ze Hot Pursuit da rade i nowy Burn bedzie bez otwartego miasta w trakcie wyscigow, niewidzialne sciany jak w NFS U czy cos w ten desen.

Opublikowano

@Major: wyje.bane na Ciebie i Twoje minusy :rolleyes:

Podobno trolla się nie karmi, ale byłbym wdzięczny gdybyś wytłumaczył mi o co Tobie właściwie chodzi bo nie rozumiem. Raz się cieszysz, że dajesz mi minusy i się mną przejmujesz, a raz masz na mnie wyjebane. Ciekawe zjawisko, zawsze się interesowałem zachowaniem ludzi.

Burnouty są ok, ale nie Revenge. Z perspektywy czasu głupie to było jak nie wiem.

Opublikowano

Najlepszy Burn to byla IMO 3, mase godzin przy tym spedzilem, ta gra nie wybaczala bledow, liczyl sie skill.

Opublikowano

A dla mnie właśnie Revenge był najlepszy, jedyna część, gdzie można sunąć jak przecinak i taranować wszystko przed sobą (nie licząc samochodów jadących z przeciwnej strony), jeszcze za to był boost.

Opublikowano

Właśnie dlatego dla mnie to najgorsza część. Jakiś czas temu podobało mi się nawet, ale z dnia na dzień coraz mniej. Wolę jednak wymijać ruch uliczny, dlatego to trójka czy nawet Dominator są dla mnie lepsze.

Opublikowano

Dokladnie, byl wygrzew, ale to nie o to tu chodzi, gra wybaczala za wiele potkniec i gdzies ulecial ten klimat arcade'u z 3, moze to przez ciemniejsza kolorystke i duzo mniej bajecznych krajobrazow...

Opublikowano

Akurat oprawa to była najlepsza z całej serii w poprzedniej generacji, nawet Dominator wyglądał słabiej.

Skilla i tak trzeba było mieć bo niektóre eventy były ciężkie.

Opublikowano

Zgadzam się z tym że B3 i Revenge to czołówka jeżeli chodzi o arcade racery, ale ja wciąż nie mogę zrozumieć czemu tak bardzo swego czasu podobało mi się NFS: Most Wanted na X360. Tzn. wg. mnie to bardzo dobra gra z niezwykle udanym modelem jazdy i motywem uciekania przez pałami ale wiem też że w większości graczom ta część się mniej podobała od takiego Underground czego kompletnie nie rozumiem. Tylko ta jedna gra (NFSMW) wywraca mój growy światek do góry nogami.

BTW> jeden z głównych powodów czemu czekam na NFS:HP.

Opublikowano

Texz Most Wanted nie trafial tak do wyobrazni wychowanych na MTV i pimp my ride nastolatkow.

Opublikowano

Gówno się znacie. NFS: Underground > ALL :D

Microsoft powinno zrobić w takiej konwencji PGR5.

Edytowane przez donsterydo

Opublikowano

Najlepszy dla mnie jest Underground 1/2, pierwsza część była moją pierwszą grą na PS2, masa godzin przegranych i super klimat wyścigów uliczynch, zaś jeżeli o 2 to powinny sie wzorować na tej grze inne marki które chcą wrzucić do gry odyebany tuning nadwozia, który był aż od głośników w bagażniku po lusterka. Z czasem zacząłem zlewać na tą serie z powodu takich crapów jak np. undercover czy carbon.

Edytowane przez Merson

Opublikowano

U1/2 to początek końca nfs, dla mnie najlepsze były NFS3:HP i NFHP2, porshe tez dawało radę.

Opublikowano

Ostatni dobry NFS to moim zdaniem Porsche 2000/Unleashed.

Opublikowano

When Epic is truly EPIC ! ;)

500xwhoathere.jpg

Edytowane przez donsterydo

Opublikowano

napisze mi ktoś jaki jest koszt zestawu move dla 2 graczy?

Opublikowano

Ok. 500 zl.

Opublikowano

6 zł jak 6 DLC do Alan Wake :thumbsup:

Opublikowano

alanzz.jpg

zapiszesz sie jako 3 dupek tego forum... pamiętam jak drwili ze mnie gdy podałem ile będzie dlc do mafii2, dopiero jak ktoś zrobił wyciek dlc do sieci ( na konsole jtag ) wtedy nawet nikt sie nie odezwał. Nie ma nawet sensu dzielić sie z takimi dupkami info...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.