Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Po ostatniej grze o Star Warsach to takie wielkie wydarzenie nie jest...

• Odpowiedzi 9,4 tys.
  • Wyświetleń 185,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Szał na PS3 slim zaczął się od września i jakoś dwa miesiące po premierze nie może upaść. Kto śledzi wyniki sprzedaży na bieżąco ten wie. A na horyzoncie premiera jeszcze większych killerów... FF XIII

• Kocham ten temat   Edit: plus zostałem zminusowany przez Majora za to, że dałem link potwierdzający, że Sonyslave'y się mylą

• olaboga minusiki mi poleciały w profilu <beczy> nikt mnie nie lubi :<   a ja dawno nikomu nie dałem minusika... trzeba to zmienic! _______________ tej? kiedys były jakies plany stworze

Opublikowano

Nie spodziewajcie się wiele po VGA - nie dość że to szopka, która cofa naszą branże do kategorii rozrywki dla retardów (zeszłoroczne show ze zimnymi ogniami tryskającymi ze slipów jacka p(b)lacka), to same szumne zapowiedzi były króciutkimi teaserami właśnie.

Opublikowano

Byc moze na tym VGA oglosza nowa czesc True Crime - ten toster w Kongu czy innym skosnookim miescie podsunal mi taka mysl

Opublikowano

True Crime raczej zdechło. Jedynka sprzedała się bardzo dobrze, ale dwójka już żałośnie. Poza tym sandboxów jest już na rynku sporo.

Opublikowano
Czytałem o tym kiedyś, tyle że była mowa o samych filmach. Myślałem, że mogliby takie coś uruchomić w Polsce, ale pewnie wielu by zaraz zaczęło kombinować jak tu zachachmęcić i pewnie więcej problemu by z tym mieli niż to tego warte :-)

18 funtów, jakim cudem im się to opłaca :-p

na pewno się opłaca, klientów mają ogromną ilość, wygryżli blockbuster, który plajtuje, mają wszystko i pamiętaj że większość ludzi wypożycza filmy i zaraz oddaje. Pozatym powiem szczerze, ludzie na serio tu dbają o wszystko co swoje i nie swoje, na używanych grach z ebaya, cex-a, sklepów z wymianami często ciężko znależć jedną ryse.

Opublikowano

Może dlatego tam też to ma rację bytu, u nas ludzie nawet o swoje nie dbają, na allegro przy praktycznie każdej aukcji jest są dopiski "normalne ślady użytkowania", tylko, że przy normalnym użytkowaniu nie powstanie nawet mikro rysa, no chyba, że ja mam jakieś cudowne PS2 i X360 :) Od razu przypomina mi się jak kumpel innemu pożyczył Killzone 2, jak do niego wróciło to miało pełno tłustych paluchów na powierzchni :P

Wszystko się rozbija o ilość klientów, a szczerze mówiąc ostatnio nawet jak o tego typu firmach w UK sobie przypomniałem, to byłam skłonny myśleć, że raczej pewnie wszystko padnie z uwagi na internet i po części cyfrową dystrybucję, a tu jednak nie, zresztą co się dziwić, za takie pieniądze to każde video on demand wygląda jak obraza czci i moralności :)

Opublikowano

Ja jestem zdania, że Halo: Reach ma szanse być hitem roku. Jak tylko zmienią silnik, a to jest fakt <ślinotok>

Po drugiej stronie stawiam Heavy Rain.

ololllololllol, ale będzie granie. No i nowy szpil muzykalny od Harmonix. <Zbigniew zemdlał>

Opublikowano

Na Poly ktoś wrzucił zestawienie, wycinki z 2ch screenów - działa laserowego z Halo 3 i podobnego wycinka z tego bardzo rozmazanego screena co wyciekł do sieci z Reach i już na tym było widać przepaść w wykonaniu.

Opublikowano

A linkiem zarzuć do tego zestawienia

Edytowane przez Gooral

Opublikowano

Hir ju ar:

reachl.jpg

Edytowane przez donsterydo

Opublikowano

Mam nadzieje, ze Reach zmiazdzy i poza zapewne gameplayem wysokiej jakosci pokaze na co w kwestii oprawy video stac trisixty. Ta beta co bedzie, to zapewne multi, yup?

Opublikowano

Ja bym się nie spodziewał, że Reach będzie wyciskać siódme poty z X360, grafikę musieli usprawnić, ale nie do tego stopnia żeby to kolidowało z umiłowaną płynnością rozgrywki znaną z gier Halo. To trochę jak z Dante's Inferno i God of War 3, pierwsze ma gorszą grafikę ale za to punktuje 60FPS, drugie ma lepszą grafikę ale za to w 30FPS. Wszystkiego mieć się nie da i wydaje mi się, że Reach będzie takim kompromisem na kształt DI, oczywiście nie mówię, że to będzie 60FPS.

Opublikowano

Mozliwe, biorac pod uwage rozmiar leveli w Halo.

Opublikowano

Ten nowy sparan wyglada jak jakies mega P90 z heartbeat sensor :>

Opublikowano

Wystartowała strona Reach: http://www.bungie.net/projects/reach/default.aspx

Geoff powiedział, że trailer ma dwie i pół minuty, więc chyba można na coś liczyć.

Opublikowano

Ok, ale beta to bedzie multi jak w przypadku H3 tak?

edit

ok juz wiem, multi, gdzies w 2k10

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Kolejne info przed pokazem odnośnie Reach:

"Clocking in at two minutes and thirty seconds, it's "basically the opening of the game," and will give gamers the first look at the Halo Reach engine running in real-time. You'll meet the game's characters for the first time, complete with dialogue, all backed by an original score by Bungie's musical daddy, Marty O'Donnell."

Czyli może to nie być aktualna gra tylko scenka z początku gry na silniku gry. Cholera, chyba jednak nie będę dzisiaj szedł spać, jestem taki ciekawy, że do tej trzeciej i tak bym nie zasnął.

A co najlepsze, Geoff napisał, że największa niespodzianka jeszcze jest tajemnicą, szykuje się coś jeszcze większego niż Reach - GTAV anyone ? :whistling:

Edytowane przez donsterydo

Opublikowano

Byc moze na tym VGA oglosza nowa czesc True Crime - ten toster w Kongu czy innym skosnookim miescie podsunal mi taka mysl

A slowo cialem sie stalo.

Edytowane przez kubicz

Opublikowano

Spoko, skonczylem TC2 mimo ocen 6x%, niebyla to gra doskonala ale miala swoje mocne strony. Oby nie zrezygnowali z byca bad cop lub good cop.

Opublikowano

(...)

A co najlepsze, Geoff napisał, że największa niespodzianka jeszcze jest tajemnicą, szykuje się coś jeszcze większego niż Reach - GTAV anyone ? :whistling:

Człowieku, jakiego mi koszmara zafundowałeś tym postem. Normalnie widziałem we śnie szczątki gameplayu z GTA V, które niby udostępiło Rockstar, gostek wskoczył w jakiś kosmiczny uniform z graple hookiem i śmigał niczym w Crackdown po jakiejś futurystycznej metropolii. Istna profanacja serii! Tak mnie to przygnębiło i nie dawało żyć, że uspokoiłem się dopiero gdy rano na sucho zdałem sobie sprawę, że nic takiego nie ma naprawdę miejsca.

A kysz! Od serii! A kysz!

Opublikowano

Mów mi Morfeusz :potter:

Ciekaw jestem, która z gier to te największe zaskoczenie, o którym była mowa :P

Opublikowano

Deadliest Weapons zapewnie bylo wiekszym szokiem niz ingame intro HR

Opublikowano

A nie deadliest warrior :P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.