Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

ja pójdę jeszcze dalej. obstawiam słaby sezon Lakers, a potem jeszcze jeden i jeszcze jeden.

a Pelikany straciły dzisiaj niepowtarzalną szansę na wygranie meczu z GSW. ale stracić 20pkt prowadzenie w ciągu jednej kwarty? come on. wg jakiejś tam spec-stronki to na 7min przed końcem regulaminowego czasu gry Warriors mieli 6,3% szansy na wygranie meczu. Where amazing heppens!

p.s. gdzie można zawnioskować o dodanie loga NBA do emotek?

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 736,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Amare Lopez i Nash chciales powiedziec   Orlando tez dalej w grze po wygranej na wyjezdzie tyle ze jeszcze nigdy w historii NBA nie bylo tak ze druzyna ktora przegrywala 3 - 0 wygrala serie wiec na

• http://www.nbafullreplay.com/   strona, na ktorej mozna ogladac powtorki meczow nba w 720p bez reklam i podanego wyniku z oryginalnym komentarzem. jakosc jest na prawde spoczko i nie trzeba sie reje

Opublikowano

Widac bylo brak doswiadczenia Pelicans, kilka trafionych trojek i Pelicans się mówiąc brzydko obsrali.

Opublikowano

Fajny mecz był też pomiędzy Chicago i Bucks, Rose w serii wygląda conajmniej dobrze, młodych z MIL też się z przyjemnością ogląda (a dojdzie Parker w następnym sezonie)

Opublikowano

Darek Róża mmmmmmm, pięknie widzieć go w formie. Trzeba się cieszyć każdą chwilą w jego wykonaniu bo nigdy nie wiadomo co będzię z nim w kolejnym meczu. Nie wiem jak wy ale ja przy każdym jego drivie boję doè że to bèdzie ten ostatni... :(

Co tam z Parketem jest jakaś szansa na gm3 z jego strony?

Opublikowano

Działo się tej nocy - strzelanina w Dallas w której najlepiej czuł się no bo kto inny The Beard, Mavs zabrakło ludzi, w ataku w zasadzie grali w 3 (Ellis, Dirk, JJ Barea), a w obronie tragedia, ile dunków na pusty kosz czy layupów mieli Rockets, do tego Dwight ich absolutnie zdominował na tablicach.

W stolicy Gortat zagrał chyba najlepszy mecz w karierze - bloki asysty, 11/15 z gry i dominacja na tablicy i Raptors mogą jechać na ryby.

A Clippers no cóż, do not ever underestimate the heart of a champion i tyle :) 

Opublikowano

Przykro było patrzeć czasami na LAC, ten mecz to taki pstryczek w nos w każdego kto wątpił w Popa i spółkę. No Kawhi Leonard... damn, mistrzowskie zawody, trójki, gra w low post, jeden na jednego no i ciągła nieustająca obrona (w sumie cieszę się z DPoY, choć sam przyznałbym w tym sezonie jednak Greenowi, ale tylko o włos).  Franchise player na pewno,  nie bałbym się o przyszłość SAS bez starej gwardii.  Kawhi > Blake w każdej chwili, tak a propos zachwycania się Griffinem.

A mecz w Dallas na pewno dobry do oglądania dla postronnych kibiców. Przed rozpoczęciem PO nie spodziewałem się tak dobrej postawy Wizards, czasami nawet to wygląda jakby Randy miał jakieś zagrywki ustawione i ładnie czytał przeciwnika, no ale teraz chcę zobaczyć drużynę przeciwko 100-razy lepiej zoorganizowanemu przeciwnikowi, bo nie wiem czy to Toronto jest tak słabe, czy Wizards ogarnęli się na Play-off.

Opublikowano

Hawks znów słabo, a Nets trafili troche więcej i pewnie wygrali. Wychodzi tutaj moim zdaniem brak go2guya w końcowce, Teague gra kiepsko, Korver nie trafiał dziś trójek i zabrakło tej supergwiazdy, która ustawiasz w ulubionym miejscu na parkiecie i katujesz do bólu.

Opublikowano

FEAR THE DEAR !!! Fanastyczna zagrywka Kidda i Bayless wygrywa mecz nr 4

Opublikowano

Czikago prosz.

Opublikowano

FEAR THE DEAR !!! Fanastyczna zagrywka Kidda i Bayless wygrywa mecz nr 4

No, Kidd perfekcyjnie to rozgrał (timout na przejście na połowę - mistrzostwo, ostania zagrywka też). Świetnie się ten mecz oglądało, Bucks niech trzymają Kidda tak długo jak mogą, z tą młodą ekipą będą bardzo groźni. Ciekawe też jak Parkera wplecie w drużynę (pewnie z Giannisem wymiennie na 3/4 będzie grał) w przyszłym sezonie (paczątek tego jednak nie daje mi pełnej odpowiedzi)

Opublikowano

W sumie to tak naprawdę Bulls przegrali ten mecz, franchise rekord w stratach z czego większość takich na poziomie grania na orilku ;)

Opublikowano

Hmm Tyler Zeller chyba "wyrwał" Love'owi brak i to dosłownie - przy walce o zbiórkę wyglądało jakby Love'owi wypadł bark i od razu pobiegl do szatni, ciekawe na ile poważna kontuzja :/

Opublikowano

Nie wiem czy bez Love'a nie będą lepsi, więcej czasu dla Tristana plus minuty Lebrona na 4-ce

Edit: J.R i jego inteligencja, prowadzić 20 punktami i narazić się na zawieszenie na następny mecz... :facepalmz:

Edytowane przez Hendrix

Opublikowano

Sieczka dobra ogolnie, mnostwo fauli, Perkins tez powinien wyleciec, Celtics zeszli do -8.

Opublikowano

Thomas fatalnie dziś, aż dziwne że tak dobrze grał w Cleveland, a tak słabo u siebie. No nic zaraz mam nadzieję lepsze starcie Spurs Clippers, a potem na spiocha Wizards moga zesweepować Dinusiow

Opublikowano

Hmm Tyler Zeller chyba "wyrwał" Love'owi brak i to dosłownie - przy walce o zbiórkę wyglądało jakby Love'owi wypadł bark i od razu pobiegl do szatni, ciekawe na ile poważna kontuzja :/

To nie Zeller a Kelly Family.

Opublikowano

No i suabooooo. Sas-lac 2:2. Mam nazieję, że chociaż Wizz to dziś skończy.

Opublikowano

Dinusie sa bici kopani i ponizani, wpada wszystko, Gortat gra jak MVP zbiera podaje trafia, Raptors od poczatku sfrustrowani, Lowry 3 faule w 1 kwacie, Derozana cała gra to nadal 1 na 1 i jumpery z midrange, 12 minut i mogą jechać na ryby czy co tam sie jada w Kanadzie.

Opublikowano

rekord w stratach z czego większość takich na poziomie grania na orilku ;)

wypraszam sobie. u mnie takiej padaki się nie gra.

SAS dali wczoraj dupy. trójki im nie siedziały, dali poszaleć rezerwowym z LA, tamtejsze gwiazdy zrobiły swoje i znowu trzeba wygrać w na wyjeździe. ja kurde jednego nie czaje, wiem że CP3 jest dobry w kosza ale cholera każda drużyna, w której gra jest tak od niego uzależniona, że zastopowanie go to 3/4 sukcesu. no ale łatwiej powiedzieć, trudniej zrobić.

WAS wygrali dzięki weteranom. to o początku była drużyna budowana na play-offs i Ci którzy mieli wziąć sprawy w swoje ręce zrobili to kiedy było trzeba. Prym wiódł The Truth oraz Gortat, który w końcu dostał więcej szans no kończenie akcji i nie zawiódł. no i oczywiście Wall stający się prawdziwym czarodziejem parkietu. Atlanta jak już w końcu przekula się przez Brooklyn będzie musiała pokazać szczyt formy z sezonu zasadniczego żeby sprostać tak grającym Wizards.

natomiat Cavs będą mieli sporo pod górkę bez Love. Bulls to jednak maxymalnie wymagający przeciwnik a duet Gasol-Noah może zdominować tą serię pod koszem. Love ukradł by im kilka zbiórek, wyciągnął Pau z pod kosza i zrobił miejsce na wjazdy. Mozgov i Tristan jednak nie mają jednak takiego rzutu więc gameplan staje się uboższy.

Opublikowano

No i Mozgov z Tristanem lubią łapać głupie faule, bez Love'a może być trudno z rotacją podkoszową.  W ewentualnej serii kibicuję i tak Chicago :D
Damn, te rozmowy o Orlikach. Dzisiaj taka pogoda, że nie ma wyjścia i trzeba wyjść trochę porzucać, szczególnie jak boisko ma się prawie tuż pod blokiem

Edytowane przez Hendrix

Opublikowano

w końcu coś się zaczyna dziać w tych play-offach. siekierka dla Hollinsa, który wyciska 105% z Nets przeciwko COTY i najlepszej drużynie wschodu W SEZONIE ZASADNICZYM, bo widać play-offs weryfikuje pewne rzeczy.