Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Army of Two

Featured Replies

Opublikowano

boostuje na 1mln, ktos chetny???

• Odpowiedzi 52
  • Wyświetleń 3,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

literowka!!! boostuje w MULTI na MILIARD!!! 1mln z kampani juz dawno mam!

btw miales ze mna i marshalem robic w multi tego miliarda :>

Edytowane przez shy4

Opublikowano
  • Autor

to daj znac to bedziemy nabijac, ja mam 470milionow

Opublikowano

Na wtorek i srode ja sie tez pisze.Ale potrzeba 4ki.ostatnio gralem ze slawkiem to wiecej siedzielismy w lobby niz gralismy.Z angolami nie da rady grac.

Opublikowano

Wystarczą dwie osoby, można normalnie pograć i kiedyś tam wpadnie.

Opublikowano
  • Autor

z 4 nie powinno byc problemu, oprocz was mam jeszcze w zapasie kilka innych osob wiec moze wypali:)jak bedziecie na live to dajcie znac!

Nieaktualne calak juz zdobi moje konto:P

Edytowane przez shy4

Opublikowano

Gratulacje shy4 ! ;)

A ja szukam chetnego gracza do pomocy w ostatniej misji na Professionalu :) Fajnie by bylo, jakby jeszcze ten "chetny" pomoglby w nabiciu killsow w zwiazku ze strzelaniem zza tarczy ;) W sumie to zostaly mi 4 misje do przejscia na professionalu, ale powinienem dac rade sam, z ostatnia jest najwiecej zachodu, takze pomoc sie przyda :D Moj gamertag InsejnPL . Najlepiej pasowalaby mi godzina 20 , choc jestem w stanie sie dostosowac .

Edytowane przez [InSaNe]

Opublikowano

Witam właśnie kończę kampanie w singlu i chciałbym z kimś przejść kampanie na poziomie professional. Chodzi mi o kogoś kto nie wystawi mnie po 1 misji jak pewien użytkownik tego forum :]

Opublikowano

Jaki kur.wa odzew :):P Dalem chyba z 6 ogloszen dot. wspolnej gry i nikt nie zagadal :D Ponawiam ostatni raz, jezeli Ktos by chcial sie ustawic na nabijanie achievementow - strzelanie zza tarczy i te onlajnowe, zapraszam - InsejnPL .

Opublikowano

Jaki kur.wa odzew :P:D Dalem chyba z 6 ogloszen dot. wspolnej gry i nikt nie zagadal ;) Ponawiam ostatni raz, jezeli Ktos by chcial sie ustawic na nabijanie achievementow - strzelanie zza tarczy i te onlajnowe, zapraszam - InsejnPL .

Wysłałem ci wiadomość z 2 dni temu ale jak na razie nie otrzymałem odpowiedzi ;)

Jeśli ktoś jest chętny na ustawkę pod achievy online to piszcie GT: OtasPL

Opublikowano

Juz dawno zdazylem wycisnac z gry 960 GS , byl taki "odzew" przez ten miesiac ze ja pierdziele =] Troche za pozno dales znac .

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Pogra ktoś online? Czekam na Friend Requesta pod GT: Bear of War. :)

Opublikowano

Blim z tego co widze to skonczylem Professional.. Ktos chetny na Professional? Jezeli tak to piszcie na X live, GT: phantomXboX PL

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czy ten achiev za milion w singlu trzeba miec naraz czy ogolnie suma kasy ma byc milion?

Czy destructible objectsy naliczają się jak w ciągu misji zgine i będe ją powtarzać?

Ma ktoś patent jak zabić Daltona w mniej niż 40 sekund?

Edytowane przez Masher

Opublikowano

1. w sumie

2. ja bralem restart czek i zaliczalo

3. raczej z ai to bedzie trudne :) - ja coopa we 2 to 2xak47 odpimpowane,ciagle strzelamy, az bedzie 1 cutscenka potem idziemy prosto do niego i tez naginamy. To taktyka dla 2 osob, AI zapewnie nic nie zrobi :)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

za przechodzenie na medium wpada achi za easy?