DaBig 1 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 http://www.gamersyde.com/news_6342_en.html Prezentuje się fajnie. Lubię gry w cell-shadingu. Jimi Hendrix z jajem i mieczykiem Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Pomysł dosyć dziwny, zobaczymy co z tego wyjdzie... Podobno głos Samurajowi ma podkładać Samuel L. Jackson. Cytuj Odnośnik do komentarza
jiloo 4 Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 jak ujrzalem temat njusa od razu zobaczylem gre z Afro w stylu jakim byla zrobiona mini seria. niestety screeny wyprowadzily mnie z bledu. a szkoda, bo kreskowka byla przednia. S. L. Jackson podkladal glos dwom postaciom w anime, to i w grze pewnie te podlozy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 "Anime" było naprawdę świetne, duuuuużo walki mało gadania (np. w jednym z odcinków było około 18 minut rzeźni, przez resztę Samuraj pił lemoniadę xD) A trailer nie wyglada źle, wystarczy dobry system walki i gra do zakupu PS. Tyle ostatnio gier na podstawie Anime, brakuje tylko Hellsing-a i byłbym w niebie xD Cytuj Odnośnik do komentarza
TomisH 3 Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 Nowa galeria z gry. Rozcinanie typów jest spoko Cytuj Odnośnik do komentarza
Yaxa 1 Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 Anime bylo swietne ale te screeny totalnie do mnie nie przemawiaja. Nie czuc wogole klimatu z serii. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość tk Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 wygląda zaje.biście - licze na walke z miśkiem-vaderem . oby tylko wykombinowali jakiś ciekawy system walki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Brolly PL 10 Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Trailer E3 http://xboxsite.pl/News/Trailer-Afro-Samurai.html Cytuj Odnośnik do komentarza
DaBig 1 Opublikowano 18 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Miooodzio. Spektakularne sceny walk z bullet timem, kończynki latają jak w NG2, no i call shading i tyle krwi Dla mnie bomba, kupię na bank. Cytuj Odnośnik do komentarza
TomisH 3 Opublikowano 9 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 9 nowych shotów z gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
DaBig 1 Opublikowano 9 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 Mniam. Już się nie mogę doczekac. Druga fota mocna Cytuj Odnośnik do komentarza
okens 540 Opublikowano 10 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 Przyznaje, ze ten kawal dobrego, krwawego, brudnego anime rozlozyl mnie na lopatki, tandeta przeplata sie z dobrym czarnym kilmatem, swietna kreska, postaciami jakich dawno nie widzialem( koles w masce Teddy Bear, charaktery z baru, klan mnichow(z dziwka ktora nieodlacznie towarzyszy jednemu z nich) czy chocby glowny bad guy), genialnym soundtrackiem, stworzonym przez RZA( swoja droga czy zdajecie sobie sprawe, ze RZA jest wielkim fanem oldschoolowych filmow kung fu i sam" odswierzal" kiedys na DVD stare, zapomniane produkcje, reklamujac je oczywiscie WU TANG PRESENTS czy jakos tak ) Sama gra nie zapowiada sie juz tak atrakcyjnie, przedewszystkim jest zbyt kolorowa!!! Afro samuraj to raczej odcienie zolci i pomaranczy, pelno kurzu. Mimika glownego bohatera w filmie zawsze wyrazala odczocie obojetnosci, zdenerwowania lub rozdraznienia( Yo Afro! Dont go there! We are dead! XD), ale tytulu nie ma co skreslac, zobaczymy do jakiego stopnia Namco rozubuduje system combosow, ile tam bedzie zrecznosciowki i tego wlasnie swietnego brudnego klimatu. Bardzo zyczylbym sobie co-opa gdzie partner wcielalby sie w postac nierozlacznego przyjaciela(?) Afro( tego wlasnie od Yo Afro!....). Badz co badz grze dostatecznej uwagi nie poswiecam a gdy przyjdzie dzien, ze zobacze ja na polce w sklepie wymiany w atrakcyjnej cenie, byc moze siegne reka po portfel. Yo! Cytuj Odnośnik do komentarza
Shimizu 0 Opublikowano 10 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 Fajny wkret zapowiada sie fajna zabawa przy tym xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenet 0 Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 garść nowych fotek... http://www.frontgracza.pl/2009/01/porcja-f...z-afro-samurai/ Co do gry uczucia mam mieszane.. Za to Anime jest dosyć ciekawą odskocznią od ciągłych kawaii/shonen przydupasów pokroju serii naruto Cytuj Odnośnik do komentarza
CODENAME 47 0 Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 grafika odrazu rzuca sie okami:) Cytuj Odnośnik do komentarza
jarken 33 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 Recenzja na IGN: http://ps3.ign.com/articles/948/948213p2.html Oceny: 7.0 Presentation 7.5 Graphics 7.0 Sound 6.5 Gameplay 5.5 Lasting Appeal 6.6 OVERALL Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 119 Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 Recka GT: http://www.gametrailers.com/player/45128.html Ocena: 7 Cytuj Odnośnik do komentarza
MrSatan 20 Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 Demo dostępne na marketplace na kontach USA. Pograłem chwilę, cell-shadingowa grafika, mangowy styl oryginału, hip-hopowe aranżacje, krew i Samuel E. Jackson w roli głównej, w sumie podoba mi się taka wyrzynka Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 Demko bardzo fajne, dzięki niemu na pewno zainteresuję się pełną wersją. Czysta wyrzynka okraszona litrami krwi, toną przekleństw i porządnym rapem. Będzie dobry odstresowywacz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Fernando 0 Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 Pogralem w demko, nie jest zle. Samuel L. Jackson, klimat anime. Jednak szybko gra robi sie nudna, prostacki system walki. Takie -7 w porywach. Moze kupie jak stanieje do 50-60zł... Cytuj Odnośnik do komentarza
okoolarnik 20 Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 fajnie sie prezentuje, tekstury wyglądają na wyrysowane i głównie w przerywnikach gra potrafi wyglądać momentami jak film animowany[i nie drażni typowym opatrzonym cell-shadingiem], ale gra się tak sobie, nuda i jakoś bez powera jak dla mnie, nawet rozcinanie przeciwników na pół nie ratuje sytuacji ;< Cytuj Odnośnik do komentarza
MrSatan 20 Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 Malkontenci cholerni - Ja nie wiem jak się można znudzic przez 10 minut krótkiego dema? Cytuj Odnośnik do komentarza
A.L.I 9 Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 Właśnie skończyłem demko, gra jest super i na pewno kupią ją kilka dni po premierze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mario104 0 Opublikowano 3 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2009 Pomocy Jestem w tym miejscu gdzie jest generator i wiem ze trzeba do niego wrzucić te bombowe roboty . Tylko jest jeden problem nie wiem jak je tam wrzucić żeby ten generator wybuchł Cytuj Odnośnik do komentarza
konan129 0 Opublikowano 3 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2009 W odpowiedniej chwili blokujesz atak, naciaksz A i skaczesz w strone przeciwnika, jak afro naskoczy na niego to jeszcze raz wciskasz A i analogiem w strone generatora Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi