Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

100% pjona BieŃ! To będzie zapewne pierwsza gra, gdzie nie będę ani trochę żałował pieniędzy nań wydanych. Nawet GTAIV, GoW2 i FIFA do tej pory pozostawiły mi lekką gorycz w postaci "kurde, poczekałbym, kupił 30zł taniej, bo teraz to trochę przepłaciłem". Przewiduję, że z kasy wydanej na drugiego skejta nie będę żałował ani grosza. Przecież ta gra to będzie to co w jedynce + to czego tam nie było, a chciałem żeby się znalazło.

• Odpowiedzi 349
  • Wyświetleń 39,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja juz w glowie ukladam sobie linie jakie bede tam trzaskal ;) i nowe osobistosci ....szafranski,cardiel...jezu ja juz to chce

Opublikowano
Ja juz w glowie ukladam sobie linie jakie bede tam trzaskal ;) i nowe osobistosci ....szafranski,cardiel...jezu ja juz to chce

Jakiś polak?

1 wymasterowałem na 1000GSów, mój pierwszy calak to i w 2jeczkę też się zaopatrzę. Nie po premierze, ale napewno zagości w moim czytniku.

Opublikowano

Amerykanin polskiego podchodzenia. Świetny skejter.

Dobrze, że premierę przyspieszyli na styczeń bo dłużej bym nie wytrzymał. Skate trzaskam dzień w dzień, dla samej przyjemności jeźdźe po mieście i szukam coraz to ciekawszych spotów do śmigania.

braydon_14.jpg

Opublikowano

Ja nie zrobiłem calaka w jedynce tylko i wyłącznie z powodu zabugowania, jeden achivment wyskoczył mi bez sensu a inny nie odblokował sie pomimo zrobienia wszystkiego...

może 2 część będzie troszku bardziej dopracowana.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

na nowych filmikach na gametrailers pokazali troche starych ale odświeżonych mijescówek, teraz czekać aż pojawią sie preordery..

Edytowane przez hooki

Opublikowano

Mój "must have" prawdopodobnie zamówię pre o

rder jak tylko będzie dostępny, oby tylko czegoś nie zepsuli.

Edytowane przez JPek

Opublikowano

Strasznie lubie skate. , kotry jednak odrzucil mnie potem zadaniami rodem z tonego hawka i ograniczeniami. dwójka naprawia w sumie kazdy mozliwy blad, ja tam sie chyba skusze :]

Opublikowano

Zadania w stylu TH śmierdziały; często trzeba było jechać w tę część miasta gdzie są krawężniki z górki i naparzać tricki na jednym combosie, blee.

Opublikowano

ok...do premiery coraz mniej czasu...zeby zapelnic ten czas polecam poogladac kilka rzeczy o podobnej tematyce(nie podaje filmow poszczegolnych firm bo dosyc ciezko zdobyc je na necie)

Dogtown and Z-Boys - dokument o tym jak to sie wszysto zaczelo ^_^

Lords of Dogtown - film na podstawie ksiazki i dokumentu o tym jak to sie wszystko zaczelo :P

Epicly Later'd - najlepszy program ..polecam obejrzec kazdy odcinek z naciskiem na debesciaka - John-a Cardiel-a(wiekszosc podzielona na kilka partow) .....sledze stronke od lat i polecam ja kazdemu kogo kreci ten sport

Edytowane przez BieŃ

Opublikowano

Obejrzyjcie sobie fragmenty z najlepszego SV ostatnich lat na youtubie Lakai Fully Flared. Zwłaszcza przejazdy Kostona, Mariano i Mike'a Mo. I fajny jest part w i o Polsce 411 vm around the world 2 http://video.google.pl/videosearch?q=aroun...l=pl&emb=0# zaczyna się od ok 33 min. W Polszy też mamy fajne spoty :P

Polecam jeszcze berrics.com. A co do sv firmowych to musze się z bieniem niestety nie zgodzic :Phttp://www.skatevideosonline.net/

Edytowane przez massmedia

Opublikowano

O (pipi)a..massmedia...za ta trone masz majstra...anti hero?fucktards?! dziekuje .... :lol:

Opublikowano

Ja polecam filmy Zero i najnowszy Fallen - Ride the Sky. Mistrz.

Ostatnio znalazłem dość stary Pig Wood - Slaughterhouse, odrazu wskoczył na podium moich ulubionych SV. Czysty oldschool, świetny team, świetna muzyka. Jedynie Shuriken nie pasuje do tego teamu, przez co nie jest on idealny ;p. Polecam!

Pig Wood - Slaughterhouse

http://video.google.pl/videoplay?docid=225...&q=pig+wood

Opublikowano

Sorry, za częstotliwość postów i mało na temat, ale Shuriken Shannon z tego filmu Pig Wooda co podałeś Czappi to miszcz totalny. Pierwszy raz o nim słyszę, ale jego styl niszczy!!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Demo już 8 stycznia.

Opublikowano

bardzo jestem ciekaw tych nowych opcji, bo pewnie demo pokaże co można działać po zejściu z dechy, jak przemieszczać przedmioty.. może do jutra konsola wróci z serwisu, bo ups pisze że wysłał wczoraj.